Det KAN ju inte bli fel, eller hur? - Och nej, det blev inte fel...alls.
Jag kör med en stor ugnsfast form för att få den perfekt kladdig. Inget teflonskit!
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form. Extra gott om man använder kokosflingor istället för ströbröd!
* Smält 150 gram smör
* Vispa 3 ägg & 3,75 dl socker med elvisp. (Mammamaffian på FL vet var de har elvispen!)
Tillsätt:
* 3 msk kakao
* 3 tsk vaniljsocker
* 1/2 tsk salt
* 3 msk kallt kaffe
* 2,75 dl vetemjöl
* det smälta margarinet
Rör ihop allt, häll upp i formen. Dela Geisha och tryck i smeten. In i ugnen på 175 grader i ca 18 minuter. Servera med vispgrädde! Ju mer Geisha...desto bättre!
Ät och njut! Håll volangerna spända och rynkorna på avstånd! ;)
over and out.
//Meekatt...
Åh gud så gott det där såg ut!
SvaraRaderaOch gott var det! ;)
RaderaGjorde en liknande idag, men med Toblerone och nutella i smeten. Funkar också fint att fylla ut vecken med ;)
SvaraRaderaÅh, måste provas!!
RaderaÅh va gott!!! Jag tänker mig en tårta med geishafluff med hallonsylt =) Gott nytt år! Puss <3
SvaraRaderaÅh, jag ser den framför mig! ;)
RaderaKanske en sån den 19:e? ;)
Puss!
Det lät som något som bör testas snart
SvaraRaderaTesta!
RaderaHaha, jag kommer aldrig att se på en elvisp på samma sätt som förr efter att ha läst fl... :)
SvaraRaderaHaha, eller hur?
Radera