lördag 28 januari 2012

Kräk i luggen, Pimpad på Gynbesök & Döv!

"SKA DU KRÄKA I LUGGEN PÅ MIG MAMMA?!"  Nej gumman..."Ska jag göra en FLÄTA i luggen på dig!?" Allvarligt talat så börjar det bli lite tjatigt med Alice hörselproblem. Är inte den där vaxproppen upplöst snart så tar jag till högtryckstvätten. Ljudnivån i det här dårhuset är fan inte okej.

Jag hör fortfarande illa efter min öroninflammation men jag har åtminstone insett att jag inte behöver skrika för att övriga medlemmar i familjen ska höra mig. Alice har inte insett det. Hon går omkring här som en liten aggressiv Gestapo och gestikulerar med armarna och skriker hela dagarna...och skulle man råka säga något som hon inte hör får man ett "VAAAAAAAAAA!?!?! JAG HÖÖÖÖÖÖR INTE MAMMA!!!" till svar. Och ja, då blir jag irriterad (för sån é jag) och skriker tillbaks. "JO, JAG SA SLUTA TEJPA SÅ JÄVLA MYCKET ÖVERALLT!!!" Ja, jag blir arg...och svär...för att hon inte hör. Supermorsan. Men vi skriker åt varandra här hela dagarna...konstigt man har ont i halsen!?


Jag vaknade ungefär lika ful och gnällig idag som jag somnade igår...trots intavesös 80-talsfest hela natten. Dock hade Idominsalvan spritt sig ner på hakan och ut på ena kinden. Att jag chockade mina medmänniskor med både eyeliner och mascara igår hade jag naturligtvis förträngt...men påminnelsen kom som en käftsmäll imorse. Ögoninflammation...och smink. Jag är en idiot. En idiot med smink. Men vad gör man inte för att få känna sig lite snygg? Jag pimpar ju till och med "tjolahoppsan" när jag går till gyn... Ja, nu var det kanske inte meningen att jag skulle "pimpa" henne...det blev bara lite fel. Det är några år sedan nu i och för sig men jag får fortfarande lite ont i magen när jag tänker på det. Vet inte om jag redan skrivit om det..?

Jag skulle till gyn för en helt vanlig "besiktning" och förnyande av "Anti-Kravallis-medicin". Redan när jag kom in på Kvinnokliniken började jag fumla och bete mig konstigt. Det ÄR ju inte en helt naturlig och avslappnande miljö direkt  i "här-sitter-alla-vi-som-väntar-på-att-få-en-främlings-ansikte-i-tjolahoppsan"-rummet. Alla broschyrer och tavlor SKRIKER Klamydia, Gonorré, HIV och KÖNSVÅRTOR och jag blir lite smått illamående...och när de kommer och säger "Malin, det är din tur" känns det som att jag har blivit smittad av allt...från broschyrerna! Ungefär som när jag ser en Polis i backspegeln... Varje gång tänker jag "ÄR JAG FULL?!" Och det är ju klart som fan att jag inte är! Men jag tänker så varje gång! Följt av "HAR JAG BÄLTE??!!" Det är väl klart att jag har..? Varför tänker jag så?!

Jaja, sköterskan kom och kallade på mig och gav mig en mugg att kissa i...och en grön penna. Och ja, jag skrev mitt namn på muggen, kissade i den och gick ut och lämnade den till sköterskan igen. Sen var det dags att träffa läkaren. Väl inne på rummet började jag i vanlig ordning att fumla med kläderna och la en massa tid på "med-eller-utan-strumpor-momentet" - följt av en nästan sjukligt noggrann vikning av mina trosor. VEM VIKER TROSORNA SÅ NOGA!? Jaja, man blir ovanligt dum där inne...


Jag hoppade upp (nej, jag "hoppade" inte!) i gynstolen, la mig i min allra charmigaste pose och inväntade förnedringen...och den kom jävlar!! "Men...oj! Du är ju alldeles GRÖN här!" sa läkaren efter 2 sekunder. Jag dog lite. "Eeeeeeh...VAAAAA??!" Fatta tankarna man hinner tänka här...! "Ja, du är alldeles grön.. Det står..."Malin" här!" fortsatte hon. Sköterskan som stod bredvid bara gapade...tills polletten trillade ner. AAAAAAAAAHHHHHHH! Skjut mig!! Mugghelvetet!! Ja, jag vet NU att man kissar först - skriver sen...inte tvärtom. Jag skrev först...med den gröna stora spritpennan...fumlade väl lite väl mycket och råkade sedan nudda heligheten med muggens sida och TADAAAAA!!! Say my name bitch!? Jag har ALDRIG skämts så mycket...i hela mitt liv. Och läkaren...stackars stackars henne. Hon skrattade så att tårarna rann och bad om ursäkt ungefär 20 gånger innan hon sa "Förlåt, jag måste gå ut och samla mig!".

Mina tårar rann också men jag vet inte om det var för att det faktiskt var fruktansvärt roligt...eller för att jag ville dö. Men där satt jag...ensam...med benen i vädret...med ett pimpat könsorgan...precis i ansiktshöjd för alla som skulle kunna öppna dörren. Läkaren kom in igen...lite sammanbiten...tills jag sa "Det är okej att du drar denna på fikarasten sen. Jag bjuder på den!" Då bröt hon ihop lite igen. Och ja, det VAR ju lite kul...men just då!? "Du är alldeles grön här" är INGA ord man vill höra hos gyn! Det var ett...ovanligt obekvämt besök på gyn kan jag säga. Nästan lika skämmigt som när Alice vräkte ur sig "Mamma kissade och fes i röret" på Mödravården när jag skulle lämna urinprov...


Nej, dags att ta tag i barnen här innan Alice välter hela huset. Frågade henne nyss "Har det varit en bra dag idag hjärtat?" och fick till svar "Jag har ramlat två gånger." Jag orkar inte ens fundera på om hon hörde vad jag frågade...eller om det faktiskt är det som avgör huruvida dagen varit bra eller inte...

Massor med nya läsare! Jippie! Välkomna!

over and out.

//Meekatt...

137 kommentarer :

  1. Å jisses! Du är ju så jäkla bra! Jag bryter ihop av skratt varenda gång jag läser din blogg. Tårarna bara sprutar.

    Tack för veckans bästa skratt!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, jag dööör! Jag kan bara tänka mig dig, där i stolen... Du är GRÖn här, haha...

    Jag var tvungen att läsa högt för min man efter att han undrat varför jags krattade så tårarna rann!

    Malin, det är ju bara så, du måste göra en bok av din blogg! Eller en? Nääää FLERA!!! Den (dom) kommer att sälja som smör i solsken (eller hur f-n man nu säger) :)

    Kram på dig och hoppas ni får bli friska snart! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, stackars din man! ;)

      Du är snäll du, lova att köpa en bok om jag tar tag i det...så jag får sålt en i alla fall! Good price for you my friend! Hahaha ;)

      Kram!!

      Radera
    2. bok såklart, man behöver skratta mer o du bjuder på det tack kompis

      Radera
  3. Sambon tittar frågande på mig och undrar varför jag sitter och gråter... Haha! Tack, den gjorde min dag! Nu förstår jag varför dom kör med självhäftande etiketter på muggarna där jag går! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. SJÄLVHÄFTANDE ETIKETTER!? Jo tack, välkommen till framtiden Halmstad!? Suck!

      Radera
  4. Hahahahahaha, jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!!!

    SvaraRadera
  5. Hahaha... Lite grön här! hahaha!

    SvaraRadera
  6. Åh fif*n vad roligt!!! Där skulle man varit en (blind) fluga på väggen... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Där skulle man varit en (blind) fluga på väggen" - Hahaha!

      Radera
  7. Tur att du inte blev stämplad med pris...sanslös berättelse.. tjejen och jag skrattade så vi fick andnöd..obetalbart=) tack för årets blogginlägg!
    Skriver man som du gör så drösar nya läsare in! you go girl=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. PRIS hade ju varit värre!! Tur jag inte skulle skriva personnummer! ;)

      Tack snälla! Kul att ni gillar bloggen! :)

      Radera
  8. Ursäkta men jag måste nästan gå ut och garva för att inte väcka hela familjen. Gu va jobbig situation. Man vet ju faktiskt inte om man ska skratta eller gråta om man låg där. Med lite distans så kan man ju bara garva. Hoppas du blir bättre snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så här i efterhand är det ju kul...men i det läget...jag ville barav dö. ;)

      Kram!

      Radera
  9. Ha ha det påminner mig om när kompisen gifte sig och kom ut från toaletten med nyblivne maken och lilla dottern. I brudklädsel och allt. De var först på toan efter kyrkan i den hyrda herrgården, så typ resten av alla bröllopsgästerna stod i kö utanför. Lilla dottern informerade oss alla: PAPPA FOTADE MAMMA UNDER KJOLEN!

    Asgarv...

    SvaraRadera
  10. Missade bilden på isbjörnen!! HAHAHAHAHAHHA

    SvaraRadera
  11. Haha. Sitter och flinar i soffan. Tack för lite söndagsunderhållning! :) Och om inte annat så lär man sig av sina (dina?) misstag :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, läs och lär! Därför jag finns här. ;)

      Radera
  12. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Malin!? BOKEN!? NÄR kommer den!???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Erik! Behärska dig! Nya Sparköpskatalogen kom ju nyss, den måste väl roa dig ett tag?! ;)

      Radera
  13. Haha, du är ju bara för rolig! Och dina bilder sen, haha så klockrena!
    Sätt igång att ragga bokförlag NU! Du lär få välja och vraka :)
    Kram på dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch! ;)
      Men tack - kul att du gillar bloggen! Wiiih!

      Kram!!

      Radera
  14. HAHAHAHAHAHAHA asså ÄLSKAR DIN BLOGG!!!
    gud, den är min drog hahaha

    SvaraRadera
  15. Hahahahha, oj nej, seriöst. Det... där... var... bara... för... roligt! Fruktansvärt hemskt och pinsamt för dig när det hände, men oj oj vilken glädje den där incidenten sprider nu asså! xD
    Jag försöker fortfarande föreställa mig hur man lyckas trycka namnet på sig själv när man ska kissa OVANFÖR burken, inte bredvid haha, men tjenare, man kan faktiskt lyckas med de mest otroliga sakerna ibland. Galet roligt!

    Hehe, hoppas att både du och alice får tillbaka eran hörsel snart ;)

    Svar: tusen tack för din fina kommentar, det gjorde mig verkligen glad att du tog dig tid att kika in hos mig, läsa o kommentera. Det gjorde min dag bättre :)
    Sådär ska jag försöka göra i fortsättningen, alltså att berätta om min matproblematik, men att på ett positivt och glatt sätt erbjuda mig att ta med min egen mat, och sen erbjuda att bjuda alla på efterrätten (de gånger jag orkar, annars får jag la skippa den, eller ha med mig glutenfria köpekakor ;P).
    Ja, oftast är det ju så att man innan kan känna sig tveksam och "inte orka", men sen när man kommer iväg så har man jätteskoj :)
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja...hur lyckas man? Osmidig, nervös och allmänt dum? ;)

      Och ja, försök göra så! Inget fel på köpekakor!! Haha, här hemma bakas det då inte iaf! Haha. Glass funkar annars...fruktsallad...gör det enkelt! ;)

      Stor kram!!

      Radera
  16. OMG!!!! Har garvat läppen av mig och tårarna bara rinner.... Trött som en gnu efter kursen med Tony Irving slänger jag mig i bästa fåtöljen och ska blogga, men kunde inte låta bli att gå in till dig först och kolla vad som hänt här.

    Och OBOY är jag glad att jag gjorde det!!! Nu är jag inte alls lika trött längre. Bara i skrattmusklerna...

    hahahahahahaha

    Kram på dig goding!!

    /Bondmoran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wohoo! Kändissniffaren är hemma! ;)
      Hoppas helgen varit bra! Och ja, vad kul att man kan pigga upp en muskelgrupp! Haha

      Kram!!

      Radera
  17. Hej och tack för din "fumlande" till mig =) Har nu läst igenom och bara kan intala att du skriver bara för bra. Diggar dit sätt när du "svär".. haha kan säga lite svärande gör ju de roligare i bland. =)
    Vet en öron läkare som skulle titta till mina öron då jag hade svag nedsättning på min vänstra, när han tittade sa han med glimten i ögat "Ser bra och tomt här inne". Tack för den!! =).
    ja ja =) jätte härlig blogg... =) hit kommer jag absolut flera ggr.
    Kram =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det vill man inte heller höra hos läkaren! ;)

      Kul att du gillar bloggen! Välkommen in igen! Och ja, svär gör jag egentligen alldeles för mycket - men sån é jag! ;)

      Kram!!

      Radera
  18. Hahaha högtryckstvätten gör nog susen. ;-)

    SvaraRadera
  19. Och du, bra intervju med dig på det där bloggnytt. Kul att du uppskattar mina inlägg. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Och ja, du har en riktig "må bra-blogg" och det uppskattas!!

      Radera
  20. Hahaha! Gynskräcken alltså... det är fan det värsta som finns och pina sig i "heta stolen" som är långt ifrån het. Blä.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Huh, ja...det är fan inte kul alltså!

      Radera
  21. Jag tror jag kissar på mig nu!!! Underbar händelse även jag inser hur pinsamt det var för dig. Men nu gjorde du min dag och det är inte det lättaste nuförtiden kan jag tala om!!!

    Har en hel del såna där pinsamheter i min bakficka jag med. Men detta tog nog priset ha ha

    Här hemma är det bara mamma som inte hör. Säger mina ungar i alla fall och vrålar på mig mest hela tiden. Jag börjar tror dom har rätt. För ingen kan väl ha så stort vrålbehov eller??!!!

    Ha er nu en strålande tisdag och skrik inte för mkt. Spar era stämband till helgen också!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, kissa inte på dig!!! Blir så jobbigt allting... ;)

      Fram med pinsamheterna bara så jag slipper sitta här med skammen själv!

      Kram!

      Radera
  22. Fy fan!!!! Jag skrattar så tprarna sprutar! Du är en för jävla rolig du! Mer sånna som du åt folket!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, wiiiih! En hejarklack!? Tack snälla! ,)

      Radera
  23. Åh, underbart skrivet! Du har fått ännu en läsare i form av meeej,,hi hi..

    SvaraRadera
  24. Jag har just fått tips om din blogg.
    Efter att ha läst några sidor måste jag bara utropa: I LÖV JO!

    Nu kommer jag följa din blogg slaviskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Kärlek!! Haha, välkommen in! Kul med alla nya läsare! Tack!!

      Radera
  25. Blev tipsad av en FB-kompis om ditt inlägg och blogg. Herregud! Tårarna rinner av återhållet skratt för att inte övriga familjen ska vakna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, har hört att det är farligt att hålla inne skratt! UT med det! ;)

      Radera
  26. vilket otroligt obekvämt men komiskt besök hos gyn. rolig och fin blogg!! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, obekvämt kan man ju säga... ;)
      Tack!!

      Radera
  27. En kollega berättade om hur hon hade brutit ihop igår när hon läst din blogg om din "pimpning". Jaja, tänkte jag.. .jag får väl läsa och fnissa lite medryckande. Men nu sitter jag här med kramp i magen och tårarna rinnande, fan vilken rolig blogg... lägger jag i favorit med en gång!

    You go girl :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack! Vad kul att du hittade hit och gillade bloggen! :)

      Radera
  28. Grymt bra blogg du har....vill du/ni ha fler besökare så kolla gärna hos mig och få tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Vad kul att du gillar den! :)

      Jag kikar in!

      Radera
  29. ÅH HERREGUD!!!!!!!!!!! JAG HAR ALDRIG SKRATTAT SÅ HÄR MYCKET I HELA MITT LIV!! VEM ÄR DU???????? Hittade in via VIP-listan och herregud vad glad jag är för det! Vilken blogg!! Jag är ledig idag och ska ägna heöa dagen åt att läsa ifatt hela bloggen. Vilken lycka! Vilken talang du besitter kvinna!!!

    TACK!!! WOW!!!

    SvaraRadera
  30. Du är ju bara för underbar, och dotra din med!
    Kan trösta dig med att jag lyckats sparka en gynläkare i huvudet när jag skulle i, eller om det nu var ur, den där förbenade stolen. Så du är långt ifårn ensam om pinsamheter!

    Ha en bra lördag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att fler har pinsamma gynhistorier! ;)

      Kram!

      Radera
  31. Helt underbar blogg, sån ruggig humor! Halkade hit, minns ej hur...men många frustande hihi har man fått sig! Läser gärna och får skrattknip. You rock! Och ser tjusig ut på fotona om man ska smöra dårå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad kul att du hittat in! Och smöra på bara! Jag växer ett par centimeter...på bredden. ;)

      Radera
  32. Alltså jag dör... så underbart kul!! Jag hade dött av skam o aldrig mer visat mig där dock..

    SvaraRadera
  33. Hahahaha, tror jag dör av skratt! Men dom kunnde ju inte tvivla på om det va rätt person i stolen iaf ;) Jag kan bju på en liknande grej som iaf jag tyckte va skitkul: Dottern hade nån kudde som luddade som satan, råkade tvätta den ihop med andra kläder som blev fulla i rosa ludd.... Tvättade om flera ggr men allt gick ju inte bort, bla var ett par av gubbens kallingar luddiga & naturligtvis fick han dom på sej när han skulle till doktorn... Å snälla doktorn ville ju kolla prostatan, så på med handskarna & kolla det han skulle, när han skulle ta av sej handskarna stod han där å vred på handen å rynka pannan å sen skaka han på huvudet, handske va så fint rosaluddig :)Då fick jag titta bort för att inte bryta ihop av en skrattattack medans min gubbe nog helst ville dö :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, ingen felbehandling där inte! ;)

      Hahahahahahaha! Stackars gubben!! Men ja, duktigt av dig att inte bryta ihop, haha. DET hade jag gjort! ;)

      Radera
  34. Skrattar så tårarna rinner!

    SvaraRadera
  35. Hahahahahahaha, skrattar så jag nästan kissar ner mej. Tack behövde det. Ha det gott.
    Kärlekskram Cecilia

    SvaraRadera
  36. Hahahahahahaha....:)))))))))

    SvaraRadera
  37. Absolut det roligaste jag läst på länge!! :D

    SvaraRadera
  38. Det jäkla roligaste sen Bridget Jones Dagbok kom ut :-D

    SvaraRadera
  39. Haha helt underbart,you made my day =)

    SvaraRadera
  40. Det här inlägget är ju så hysteriskt roligt!!!

    SvaraRadera
  41. Men gud....hittade din blogg av en slump och tack gode gud för det. Vill inte sluta läsa och garvar ihjäl mig. Så djävla bra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tack gode gud för det!! Välkommen in! ;)

      Radera
  42. Sluta försöka ta livet av mig. Jag orkar snart inte läsa din blogg längre. Tårarna bara sprutade.

    SvaraRadera
  43. *asg* Du har ju satt ribban på att alla gyn-besök bara kan bli bättre....
    Tack...;)

    /Carina.K

    SvaraRadera
  44. HAha kan man vara så rolig som du är?Halka in här o fick toalt skrattsammanbrott!U made my day :)
    NettAnn

    SvaraRadera
  45. "Mamma kissade och fes i röret!" Dagens skratt!! Tack!

    SvaraRadera
  46. HAHAHAHA jag dööööör !
    Är nybliven läsare av din blogg men gissa om jag kommer stanna ?!!? :) :)

    Sitter och har högläsning för killen om kvällarna nu samtidigt som jag bryter ihop av skratt av dina ord.
    Jag vet inte om killen uppfattar ett enda ord dock.
    Nåväl.. his problem !


    SvaraRadera
  47. Tack...hahahahaha...jag tror min depression är på väg från medel till lätt i alla fall...hahaha.....
    Det var faktist länge sedan jag skrattade så mycket...
    Underbart inlägg (det andra jag läser).../Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, underbart! Tänk vad ett pimpat könsorgan kan bidra till! ;)

      Radera
  48. Hittade hit via Lady Dahmer, stannar en stund om det är okej? :)

    Skrattade så jag grät av inlägget! Tack som fasen! Jag behövde det idag. Min kollega kom in nyss och undrade varför jag satt och torkade tårarna.... då började jag skratta igen.

    SvaraRadera
  49. HERREGUD, jag skrattar så jag gråter!!!!

    SvaraRadera
  50. Sitter här och försöker samla mig men bryter ihop om och om igen. Förstår hur den där gyn-tanten kände sig. Ungarna sitter bredvid och så fort de frågar mig varför jag skrattar så bryter jag ihop igen.

    SvaraRadera
  51. Fick se denna på en väns FB-sida o klickade mig fram.....HELT SANSLÖST, UNDERBART ROLIG INLÄGG!!!!! Kan inte hålla inne ett stort gapskratt ;-) Härligt med människor som delar med sig av sitt liv.Speciellt när det är så komiskt som detta. KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att man kan glädja någon med sin dumhet, haha.

      Kram!

      Radera
  52. Det är ju tur att det är läggdags för nu har allt smink försvunnit efter att ha skrattat så tårarna rann... "Du är grön här...."... Hahaha... finns inget mer att säga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja...kommentar överflödig liksom... ;)

      Radera
  53. Har läst detta inlägg flera gånger och den är fortfarande lika rolig...Denna blogg är absolut min favorit blogg!/ Ella

    SvaraRadera
  54. Jag dör!!! Lite för att det var så hysteriskt roligt och lite för att det gör galet ont i min träningsvärk (som jag fått efter att av någon oförklarlig anledning gjort plankan, denna magövning från helvetet sänd) när jag skrattar åt det här inlägget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, sluta upp med övningar som gör ont! ;) Måste vara skadligt!

      Radera
  55. Man får skratta åt andras elende så man gråter va? det är inte taskigt... ja gör en bok!

    SvaraRadera
  56. Ha nyss hittat hit och jäklar va du förgyller dagen. Du är så ärligt rolig.

    SvaraRadera
  57. Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Sitter på jobbet dessutom med dörren på glänt, hoppas ingen kikar in just nu!! Fick adressen till denna blogg av min syster och vill bara säga att du skriver så jäkla roligt och dig kommer jag att följa med nöje, tack för att du förlänger mitt liv med många härliga skratt:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack för att du kikar in! Kul att du gillar bloggen!

      Radera
  58. Kathrin S - helfrälst nykomling27 oktober 2012 kl. 23:07

    Hahahahaha...
    *torkar tårarna*
    *torkar av kaffesprut från skärmen*
    *mental note; Drick inte när du läser denna blogg*
    Inte en chans att jag tänker plåga mig mer med sit-ups, plankan eller andra dumma övningar. Räcker fullkomligt med att läsa dig blogg. Iofs hittade jag hit för en stund sedan men jag tror nog min mage har blivit minst 2 cm plattare! TACK! <3

    SvaraRadera
  59. Så fantastiskt underbar du är! Du gjorde min dag!

    SvaraRadera
  60. Om det är någon tröst så hade jag också skrivit först och pinkat sen, oavsett risken att få sitt namn tatuerat på underlivet... Eftersom jag tycker risken att man välter ut urinen och får det över sig när man ska försöka skriva på muggen efteråt, tanken på det, är bara så grymt äcklig. Då tar jag hellre den andra risken. Alla gånger.

    SvaraRadera
  61. haha! ja shit vad pinsamt! Vilken bra blogg. lagt till dig i bloglovin :)

    SvaraRadera
  62. Underbara du! Du gjorde min kväll! Var nyligen där också men fick som tur var en etikett. Misstänker att jag hade gjort samma sak annars. :)

    SvaraRadera
  63. Hade doktorn sagt till mig i det sammanhanget att jag var grön "där nere" hade jag inte blivit så förvånad som du. Jag hade varit ganska säker på att det var mögel! För sån är jag.

    SvaraRadera
  64. Fy tusan va du är bra!!
    Skrattar ihjäl mig här på jobbet! Tur att jag sitter ensam annars tror dom väl jag fått psyk bryt!
    Kram på re!

    SvaraRadera
  65. Hej! Min svägerska rekommenderade din blogg och oj, va jag har skrattat! Hela gynstoryn är sjukt kul MEN det som jag skrattade mest åt var det med polisen i backspegeln .. För jag trodde jag var ensam med mina sjuka tankar. Det händer att man råkar åka där de har nykterhets kontroll och varje gång tänker jag följande i panik: - har jag druckit? (svaret är såklart nej!!)
    -Har jag precis ätit en likörfylld choklad som skulle kunna ge utslag? (svaret är nej, jag HATAR såna så varför skulle jag ätit en sån precis nu?!)
    Jag blir så sjukt nervös av nån anledning av poliser fast jag inte har nåt att vara nervös över, så när jag blåste i nykterhetspipan tidigt en morgon och polisen tittar på resultatet och tittar sedan på mig och säger - kaffe och smörgås, stämmer det?? Så bara glor jag på honom och känner hur blek jag blir och hinner tänka på hur jag ska förklara det här för sambon och mina föräldrar?! Köra rattfull. Sen får jag tillbaka mitt körkort och polisen som försökte vara kul säger -du kan åka nu. Jag tar upp rutan och startar bilden... Aaaaahaha DÅ fattar jag. jag = trögtänkt? Närå!

    Tack för givande roligt skrivande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, skönt att man inte är ensam om sina konstiga tankar! ;)

      Kul att du hittat in hit! Välkommen in! :)

      Radera
  66. Hahahahahahahahhahahahahahahahahah men Malin jag orkar inte mer....

    Jag ska också ha grön snippa nästa gång jag kliver upp i gynstolen... och när de säger: Oj du är helt grön här... Så ska jag svara: Ja man blir det utan S E X... ;)
    Det kallas M O S S A!!!

    Puss darling

    SvaraRadera
  67. Hahahaha.... prova med glitter och stjärnor nästa gång :P
    Och jag gissar du hade alla sjukdomarna + ett par andra :) Bara för att du kan :))))
    Tur jag inte satt på bussen idag när jag läst, de tror redan jag är något utomjordiskt ufo med mitt skratt och fnissande vid detta laget... och idag blev det gapskratt ;P *tacksamt ensam med mitt kaffe*
    Puss

    SvaraRadera
  68. Åhhhh herre min gud vad jag skrattar, pinkar nästan på mig och mina kollegor ser sammanbitet på mig (sådär försiktigt från dörrposten på behörigt avstånd kikas det in) - tror att fler med mig precis har sett allt som om vi hade första parkett, så målande (grönt) beskrivet är svårt att få *asgarv* Du bjuder verkligen på dig själv härliga människa :-D

    Ha en fantastiskt härlig dag och helg också förstås,

    Mia

    SvaraRadera
  69. så jäkla kul!! garvar läppen av mig här hemma :)

    SvaraRadera
  70. o jösses, ja om jag kan sluta skratta kanske jag kan få ihop en kommentar här också...har just hittat hit - tack och lov. du har gjort hela min morgon glad! nu måste jag fortsätta läsa alla galna inlägg jag hinner med innan familjen kommer upp och frågar vad jag gör.:)Susanne

    SvaraRadera
  71. Du är banne mig BÄST!

    SvaraRadera
  72. Hahaha, vilken syn. Har inte jag skrattat så här på länge. Kommer ihåg när jag själv kom till gyn. Min gynekolog är en kvinna men den här gången satt en man i hennes stol, en ung snygg en dessutom. Kände för att bara vända och gå därifrån men gick istället in och satte mig, jag har ju fött tre barn. Han stammade fram att han inte var en riktig gynekolog (nähä tänkte jag, vad är du då.....vaktmästaren??) utan han höll fortfarande att utbilda sig. Jag märkte rätt så snabbt att det var han som var nervösast av oss så jag blev kolugn �� Jag klev upp i stolen och han började undersökningen. Ultraljudsmaskinen var en sån där invändig, dvs kondom behövs. Han rotade runt och till slut stammade han fram att han inte hittade mina äggstockar, jag tittade upp på honom och svarade att de minsann var där är jag åkte hemifrån. Han pilar iväg, knallröd för att hämta en riktig gynekolog. När han kommer tillbaka blir han stressad eftersom jag låg kvar med benen i vädret, ojojoj nu var har röd ända upp på öronen och hela halsen. (Tror han var röd på hela kroppen) Den riktiga gynekologen tog över och visade honom och talade om vad de såg på skärmen. Äggstockarna var där de skulle, "jag sa ju det" sa jag till honom och då tror jag han allvarligt letade efter ett hål i golvet �� Jag skrattade gott när jag gick därifrån. Tror inte han kommer att utbilda sig till gynekolog ��
    /Magdalena

    SvaraRadera
  73. Hahah åh jag skrattar så tårarna sprutar!!!Å nu har jag tydligen väckt båda ungarna oxå.... Mindre roligt men det kan det fasen vara värt efter att ha läst ditt inlägg! :-) Dig kommer jag definitivt att följa! "Du är ju alldeles grön här"..... HAHAHAHA :-)
    /Lollo

    SvaraRadera
  74. Känner inte dej men du är ju bara för härlig. Har läst några inlägg nu och beundrar din förmåga och mod att formulera dig så bra. Fortsätt bara ;)

    SvaraRadera
  75. Hahaha underbart! En annan historia om att pimpa sig till gynbesöket kommer här, möjligtvis en skröna men kul ändå: Man är ju rätt utsatt o vill ju inte heller chocka de stackare som ändå valt yrket. Den här kvinnan duschade o tvålade omsorgsfullt på morgonen o som extra säkerhetsåtgärd tog även ett svep med någon slags spraydeo..eller det var det ju inte-eftersom gyn.läkaren kikade upp o sa: här har man gjort sig fin till min ära.. Spraydeon var dotterns hårspray med glitter i allsköns färger. Festfeeling liksom..

    SvaraRadera
  76. Jag älskar din blogg! Nu när jag precis blivit mamma är det extra (h)ärligt att läsa den. Älskar min lilla unge och bebistid är det bästa som finns, är fortfarande i bebisbubblan. Lilltjejen blir 2 månader på söndag, hon kom 7 veckor för tidigt dock.

    Nästa vecka ska jag på återbesök och ska försöka att inte pimpa mufflan. :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!