Meekatt

Välkommen in!

För att man måste ju skratta lite med...

Jag heter Malin (heter även Meekatt), är 43 år gammal och bor i Mellbystrand med mina två barn Alice (15 år) och Elton (12 år). Förutom bloggandet frilansar jag som krönikör & debattör, designar och säljer tavlor, arrangerar
 event, föreläser och skriver böcker. Jag är stolt författare till böckerna "Låt mamma bajsa ifred!",  "Mamma, har du bajsat färdigt än?" samt uppföljaren "Verdens kleineste bok " som nu finns översatta på 4 olika språk och utgivna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Jag var en "sån"...som aldrig skulle skaffa Facebook. Det var ju bara löjligt. Men nu sitter jag här och uppdaterar alla jag känner, inte känner (och folk jag kände för 25 år sedan) om hur många koppar kaffe jag dricker, vilket choklad jag är sugen på och hur jävla trist jag tycker det är att betala räkningar. Till vilken nytta? Absolut INGEN. Men det är ändå ganska skönt med lite "Heja-Malin-rop" när jag ska ta fram dammsugaren och lite "Fan-vad-bra-du-är-Malin!" ibland. Det blev lite dåligt med "Heja-Malin-rop" när min mamma dog.

Jag skriver om livet som mamma och människa på ett naket och ärligt sätt - med humor och självdistans. Här möter ni en författare med en jäkla massa kli i fingrarna...utan känsla för finess och dessutom med en oerhörd lust att sänka nivån så mycket det bara går här ute bland alla seriösa "fredagsmys-bloggare"! 
Jag förfinar inget - jag säger som det är. För sån é jag!


//Meekatt (=mitt gamla MIRC-namn ifrån 1995, still going strong!)


Ni hittar mig på Facebook och Instagram under "Meekatt".Min fina Elton!

Vackra Alice!

27 kommentarer :

 1. "Här bloggar jag om livet som småbarnsförälder på ett öppet och ärligt sätt - med humor och framför allt självdistans."

  Mycket lovande utgångspunkter - som jag ser det.

  SvaraRadera
 2. Du får trampa på så många ömma tår det bara går, det kan behövas! Även mina tår kan behöva trampas lite på, så man slutar vara så enformig och tråkig! :)

  SvaraRadera
 3. Har precis hittat till din blogg och vill definitivt följa det du skriva. Kanske få chansen att både skratta lite och uppröras en del. Du är också välkommen att ta del av det jag skriver.
  bästa hälsningar
  Lena
  www.mortuta.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 4. Men shit vad jag har skrattat nu :) och kännt igen mig i mkt. Klart jag hittade hit via en länk på Facebook också, typiskt bara att klockan är så jäkla mkt och småtrollen inte vet vad sovmorgon betyder. Här kommer jag att spendera många timmar! Vilken HÄRLIG blogg! Tack!

  SvaraRadera
 5. UNDERBAR BLOGG! Har aldrig skrattat så mycket åt en blogg i hela mitt liv! TACK Meekatt för fem timmar av ont i magen-skratt! Har nog förbränt minst en Pizza och 200 gram choklad på mitt skrattande!

  Hittade in via familjeliv och tänker stanna! Fantastiskt hög igenkänningsfaktor. Härligt med en riktig mammablogg utan en massa puttinutt!

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 6. Du är helt fantastiskt!! Älskar din ärlighet och blir så glad över att någon står upp för oss mammor! All kärlek till dig!

  SvaraRadera
 7. Men ramlade in på din blogg idag av en slump, och herrejävlar va bra och roligt du skriver!! Här blir jag fast i timmar...tur jag jobbar hemifrån idag för jag skrattar så tårarna rinner!!

  SvaraRadera
 8. hoppsan- är en sån som tycker att blogg är blä och har aldrig följt nån. men nu har jag visst fastnat. Underbar läsning! Hysteriskt kul!

  SvaraRadera
 9. Gud vilken härlig blogg du har.... Du skriver det somalla andra inte vågar. Själv är jag trött på all kritik och alla högnäsor från andra utomstående.... jag tänker definitivt lägga dig bland mina favoriter.....

  Ha en bra kväll // Kvartettmamman

  SvaraRadera
 10. Hur tusan hittade jag hit, nån länk via någon annan som jag hamnade hos via en länk. Hade nog lite mycket fritid i just den stunden (säkert längre än en stund om vi ska vara ärliga) men jag ångrar det inte, jag skrattar, ögonen tåras, jag håller med, jag känner, jag lägger till dig på favvisarna och kollar fler gånger. Det här var ett högst kul och trevligt besök. I´ll be back

  SvaraRadera
 11. TACK för att du gör min föräldraledighet möjlig att överleva! Utan din härliga blogg hade jag deppat ihop för flera månader sedan! Du får mig att orka kämpa vidare nör jag bara vill sätta mig ner och gråta. Du får mig att kunna skratta åt motgångarna och känna att det är okej att inte alltid älska mammarollen! Du är genial med orden! TACK!

  SvaraRadera
 12. Som sagt tillagd bland favoriterna!!!!!!!!!!!!!!! =D

  SvaraRadera
 13. Underbara cementstamp-inlägg på latte-mamma-fötter. Kör så det ryker!

  SvaraRadera
 14. UNDERBAR BLOGG!! TACK DN FÖR TIPSET!

  SvaraRadera
 15. anonym!!!tipsar meecat om livsmedelsaffärerna is-tälje,samt frisörsalongen på östergatan,gör något!!

  SvaraRadera
 16. Kika gärna in på min blogg:
  purpleredhockey.blogspot.com, är typ också från Mellbystrand

  SvaraRadera
 17. ÄLSKAR DIG! Du är bäst katten! Utan dig hade jag aldrig tagit mig ur min depression! TACK för att du finns och får mig att må bra. Dåliga dagar läser jag din blogg och påminns om att jag är en ok mamma!

  SvaraRadera
 18. Apropå Mellbystrand - så bor jag i Skottorp.

  SvaraRadera
 19. Nja gillar nog den med kläder på bäst! ;)

  SvaraRadera
 20. You rock my world...luv ya :) bästigaste

  SvaraRadera
 21. Helt underbart underhållande blogg, numera i favoritlistan. :-)

  SvaraRadera
 22. Vad inspirerande du är:)! Du kan ju formulera dig, och yeah, I like your style, babe!

  Kolla gärna in hos mig, där jag "kåserar" om mitt liv, inte som mamma, men som matte, bland annat:)!

  tulipanien.blogspot.se

  P&K/Marie

  SvaraRadera
 23. UNDERBART!!! Ramlade in på din blogg via en krönika som var översatt och publicerad i norska Aftenposten. Är så hjärtans enig med dig och dina åsikter om barnuppfostran att jag har lust att klicka på LIKE för varenda ord. Du har härmed en ny följare av din blogg! Att du är hallänning gör det hela ännu bättre... ;-)

  SvaraRadera
 24. Hej. Av en händelse läste jag dig på HP:s familjesida och krönika, när jag letade efter annat. Nu är jag fast!
  /JS

  SvaraRadera
 25. Läste om Ert inlägg om skolan och dess problem. Jo så blir det om man släpper på all kontroll och inte försvarar det man har. Det gäller allt, från demokrati till egen integritet. Förfall och ingen väg tillbaka. Tragiskt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!