lördag 19 januari 2013

Dagens outfit, Dagens mat & Dagens skitunge!

"Du som är så jordnära och vanlig, det skulle vara ett kul inslag om du gjorde dagens outfit. Så att vi helt vanliga mammor också kan få lite bra tips på snygga kläder. Det är ju inte bara fotomodeller som läser bloggar. ;)"

Fan. Hur ska jag ta mig ur det här?! Dagens outfit!! Varje dag?! Det betyder att...jag måste ha olika kläder varje dag...och då inte bara mjukisbyxor och linne med lössläppta långa bröst? Eller duger det kanske? Det är väldigt lite Odd Molly och Gucci och väldigt mycket Boris Lennerhov i min garderob ska ni veta. Eller ja, Boris himself står ju inte där inne...hoppas jag?! Fan vad skämmigt det skulle vara. Fatta vilken röra det är där inne. Det är ju min "här-kastar-vi-in-alla-saker-vi-äger-när-gästerna-kommer-gömma". Stackars Boris skulle svimma efter fem minuter där inne. 

Men visst - dagens outfit för er nyfikna! Ikväll är det fest - då åker "hossebåjsårna" (<-- skånskans fulaste ord för strumpbyxor) på:


Ikväll ska jag till Malmö på en trevlig bloggträff. Alltid lika kul att umgås med andra bloggare och jag jobbar hårt på att passa in i bloggvärlden. Ofta inser jag alldeles för sent att alla andra fortfarande fotar, Facebookar och instagrammar sin mat när jag är färdig med min. Till skillnad från många andra bloggare gillar jag att äta maten varm. Sån é jag. Jag har försökt att lära mig uppskatta andras bilder på mat...och tänka "JAHAAA!!! Anna äter lax idag! Det var spännande!!!" men jag får inte riktigt till den rätta känslan. Men skam den som ger sig. 

Mitt stora bekymmer (lyxproblem, jag vet) just nu är att hitta en outfit till Finest Awards. DET är ju inte så lätt. Inte ens Boris (eller viktväktarna) kan rädda mig ur den här situationen. Så vad ska man ha på sig? Jag kollade på bilder ifrån förra årets gala för att få lite tips. Någon hade galaklänning, någon hade kostym och någon hade jeans. Tack som fan för hjälpen. Om jag skulle sätta mig och sy ihop alla Geishapapper som ligger tomma längst in i godisskåpet till en glammig outfit kanske? DET är ju lite "jag"? Undrar om man blir insläppt på Operaterassen iklädd endast chokladpapper? Jag kan ju komplettera med lite läppglans och hossebåjsår! 


Nej, dags att ta tag i 5-åringen här hemma. Alice har tjurat hela morgonen och Elton springer bakom henne jättenöjd och upprepar alla fula ord. "Bashmamma" (bajsmamma) har nått ända ner i rumpnissenivå här hemma nu. Skjut mig. 

Alice är fortfarande arg på mig efter gårdagens mindre mysiga Spabesök. (<--Tvångsdusch med hårtvätt) Jag har fortfarande jävligt svårt att förstå hur en dusch kan vara så skrämmande... I vanlig ordning började jag med fjäsk, övergick i mutor och avslutade med hot. Inget av det funkade. Skitunge.

Glöm inte att rösta i Finest Awards! Man ska tydligen rösta varje dag! Klicka HÄR för att rösta! Alla som röstar tävlar om VIP-biljetter till galan så rösta på! ;)

over and out.

//Meekatt...

11 kommentarer :

  1. alltså... geisha-munderingen lät ju bara HELT PERFEKT!kanske en liten piffig semla som huvudbonad? lite käckt på sne´? annars kan jag ju rekommendera DESIGN LELLA, där snackar vi what ever u want she can do it.. tom hjälpa dig att sy ihop den där geisha-pappers-cover-it-all....

    SvaraRadera
  2. Kör min 3årings OUTfit. långkalsonger T-shirt strumpor ( till slut) jacka ( tot vägrade overall) stövlar i -20grader...till läkaren... ;-)

    SvaraRadera
  3. Du kan ju alltid köra med att hon måste duscha ordentligt nu när hon har hål i öronen så inte öronhålen ruttnar... 😉

    SvaraRadera
  4. Dagens outfit, tungnt ansvar det där. Du kan ju fixa så mysbyxor och lössläppta bröst blir högsta mode och inget att skämmas för längre.
    Annat med det däringa nagellacket på dem. DET är jag fortfarande tveksam till ;)

    Jag tror på den där Geisha-klänningen. Kör på den. Fast klistra HÅRT ifall du hamnar i blåsväder...ha ha.

    Skitungar ja. Att de aldrig lär sig.

    Hälsningar
    Yohanna, fortfarande i morgonrock. Kan DET bli på modet också?

    SvaraRadera
  5. Du har ju kanonbilder på snygga outfitts i detta inlägget. Kör hårt. Hoppas alla andra tar bilder, så man kan se hur du såg ut på Cafeet. Ha en mysig kväll.

    SvaraRadera
  6. Här har vi också en duschhatare... Numera har vi utvecklat en metod: val! Måste ha en aningens framförhållning, är tanken att hon ska duscha dagen efter så säger man "Ska du duscha idag, eller imorgon?" Svaret är ALLTID imorgon. Då har hon känslan av att hon själv valt och har man lovat något så ska man ju hålla det. Ibland får man påminna "det var du som valde att du skulle ducha nu" haha...

    SvaraRadera
  7. Jag brukar fota den tomma tallriken jag :P (kommer inte heller ihåg med andra ord). Jag tycker inte heller att mat är så intressant längre
    Jag röstade på dig idag på finest, kan man rösta mer än en gång?
    Synd att jag ionte kunde komma med ikväll men ät några geisha för mig med och svep några glas vin. Jag glömde gå till bolaget.

    SvaraRadera
  8. När jag var liten visade mamma mig bilder på en man som stod naken, han var röd och sårig på hela kroppen (tror det var en bok om olika sjukdomar) hon berättade att om man inte duschade fick man så och jag duschade vääääldigt snällt efter det ;)

    Ha så kul ikväll, själv går min buss till tågstationen och sen ska jag vidare mot Stockholm om 25 minuter och jag sitter fortfarande i morgonrock! ;)

    SvaraRadera
  9. Inför Finest Award; Vad du än gör så sätt aldrig på dig en gördel! Det är som att stoppa en uppblåst ballong i en tubsocka, helt omöjligt. Jag gjorde det misstaget när jag och maken skulle ut på middagen en kväll (för nästan 20 år sedan). Naturligtvis var jag tvungen att uppsöka toaletten efter ett antal glas vin. Själva toabesöket gick smärtfritt, tills det var dags att dra upp gördeln. Men fy fan för gördlar. Den här hade krympt minst två storlekar. Jag kämpade i en kvart att få upp fanstyget. Kommer ut till maken efter 20 minuter alldeles röd i ansiktet. Han undrade självklart vad som hade hänt, men för att överleva middagen utan hans gapskratt så berättade jag inte det då. Tygstycket åkte i soporna direkt när jag kom hem. Jag är övertygad att du hittar en perfekt outfit tills det är dags. Du kommer att glida in vackrast av alla :D

    SvaraRadera
  10. Sy fast papperen på ett tyg och sy därefter en klänning av det! Så ska vi göra här hemma så snart dottern har fått ihop tillräckligt många papper!

    SvaraRadera
  11. Klart att jag har röstat! Du hittar säkert någonting att ha på dig, du har alltid varit skitsnygg på de bilder jag sett på dig från bloggeventen. Du får leta vidare:-)

    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!