torsdag 2 maj 2013

Pimp my skrivbord!? Tävling!

Många har frågat mig om mitt fina bord jag hade i montern på Barnmässan. Bordet är ett vanligt 199-kronors bord ifrån IKEA som jag pimpat med en wallsticker ifrån Stickerapp. Tanken var ju att wallstickern skulle sitta på väggen på mitt kontor men jag kom på att detta var lite roligare, haha. Sån é jag. Bara att klistra på och Tadaaaa - mässans snyggaste bord! Impade minsann på både utställarna och besökarna! ;)

(Skrivbord/mässbord/fikabord/snyggbord?)

Jag har gjort reklam för Caseapp förut och då har jag tipsat om att man kan beställa snygga egendesignade iphoneskal samt "skins" till mobilen för de som vill pimpa den utan att den blir "klumpigare". Nu finns det även skal och skins till Samsung. Jag har ett skin på min iphone och det är toppen då mobilen är skyddad och man slipper plocka av ett skal varje gång man ska stoppa ner den i mobilväskan.

Nu kör vi en tävling i samarbete med Caseapp och Stickerapp. Två vinnare utses och vinsten är presentkort á 300 kronor vardera att utnyttja på någon av de båda sidorna. Nu kan ni pimpa era bord, väggar och mobiler utan hejd!

För att tävla:

1. Gilla Caseapp på Facebook HÄR
2. Kika in på de båda hemsidorna och bestäm vad du skulle använda presentkortet till och kommentera här under. Skriv vad du vill beställa samt på vilken utav sidorna 

Tävlingen pågår till och med den 9 maj kl 20,00. Två vinnare utses och presenteras här på bloggen dagen efter. 

Ni som inte vill vänta kan redan nu beställa och ange rabattkod "meekatt" i kassan. Då får ni 20% rabatt på er beställning! Koden gäller till och med den 12 maj.

over and out.

//Meekatt... i samarbete med Caseapp.

21 kommentarer :

  1. Gillar såklart redan ;) Dessie Borgström

    Jag skulle vilja vinna det här finafina klistermärket med nystartade företagets logga på :)
    http://stickerapp.se/editor/single/new_single/?thumb=%2Ftemp%2F05%2F02%2F1367488358_518237662558f_thumb.jpg

    Kraaaaam!
    Dessie - Mamma till Alicia & Kevin
    dessie_2000@hotmail.com
    http://dessie.nu

    SvaraRadera
  2. Sussie Nordahl2 maj 2013 kl. 12:11

    Jag hade velat beställa ett skin till min mans samsung med en bild där jag hotfullt pekar på honom (han glömmer alltid saker, kan vara bra med en skrämselbild så han håller sig alert)och jag skulle även velat ha den bilden som stickers *tänker barnens rum, toasitsen m.m* På Stickersapp är detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sussie Nordahl2 maj 2013 kl. 12:25

      http://stickerapp.se/editor/single/1

      Radera
  3. Oj vad svårt att välja. Åh vilka bra sidor! Farligt för plånboken bara ;) Men skulle jag vinna så tror jag att jag skulle vara en snäll dotter och beställa "skins" till min mamma. Hon har sin vita samsung... i en väska... men när hon tar ur den så ser den så tråkig ut. Skulle vilja piffa till den lite... :) På Caseapp. Själv skulle jag ju villa piffa upp allt, min dator, ipad och ja allt som går ;)

    / Tessan

    SvaraRadera
  4. Gillar deras facebooksida - Caroline Andersson
    Om jag vinner hade jag gärna valt ett skal till min telefon men det har inte hunnit kommit ut något till s4an, så jag skulle välja ett skal till sambons s3a från caseapp, min jävla katt bet sönder hans skal (Schhh, jag har inte sagt något än) Vinner jag behöver jag inte säga något heller, då kan jag ge honom ett finare skal och låtsas att det andra försvann och han behöver inte för 1000e gången bli förbannad på min katt som inte förstår bättre och biter i allt!

    caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Åh skulle ge bort ett skal till min mor med hennes barnbarn på! Från caseapp
    Sen skulle jag såklart härma dig med skrivbordet ;)

    SvaraRadera
  6. Gillat på FB med namnet Maria Ingels Andersson och skulle jag vinna så skulle jag använda presentkortet till att designa ett eget personlig skin på min son, till min Iphone, spelar dock ingen roll från vilket av företagen.

    Älskar din blogg!

    Kram Mia

    SvaraRadera
  7. Jag vill vara med och tävla om ett egengjort skin från caseapp till min samsung har gillat caseapp! Tack vackra meekatt

    SvaraRadera
  8. Camilla Bergström2 maj 2013 kl. 13:16

    hej!

    http://stickerapp.se/editor/cases/new/galaxy-s3/ på stickerapp en bild med mina älskade barn (läs ungdomar) skulle jag innerligt vilja ha <3
    Gillar, delar på Fb i mitt namn Camilla Bergström

    SvaraRadera
  9. Hej Malin!

    Jag läste precis ditt blogginlägg om hur det är att vara mamma -på RIKTIGT och jag måste bara säga att du är såååå bra! Du behövs verkligen och sanningen måste få komma fram, speciellt till de nyblivna mammorna, eller till papporna också egentligen.

    Jag undrar bara en sak, och det är varför du inte jobbar på mitt BVC haha!? Du ger så klockrena råd och det är precis såna saker som man behöver få höra.

    Ha en härlig dag! Kram till dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag kanske får söka jobb där! ;)

      Kram!! <3

      Radera
  10. Emma Norell, gillat på facebook.
    Och jag tror att jag skulle beställa ett skal med mig och barnen på, som födelsedagspresent till sambon. (Är dessutom urfattig så det bästa som kan hända på hans dag imorgon är kaffe på sängen ;) )
    På stickerapp skulle det bli något liknande :)

    SvaraRadera
  11. Ett både roligt och snyggt bord. Vilken snilleblixt! :)

    Ha en under spahelg! Missade den delen av din kommentar för när man sätter hjärtan på Finest i kommentarsfältet så försvinner all text man skriver efteråt. Inklusive hjärtat. Fast jag kollade appen i morse och där fanns både hjärta och text med. :)

    Kram! <3

    SvaraRadera
  12. Tjolahopp!!
    Fräckt bord. Synd jag missade det..
    Skulle beställa ett skal till min Iphone med alla mina små Gulliganer på, snart 4 st. Om man nu kan samla alla dom på en bild? Det va ju det.... hmmmmm mutor? Funkar det? eller hot?? Tror jag kör på en Mormorskram det brukar fungera...

    Puss o kram julagran

    SvaraRadera
  13. 1. Japp!

    2. Från Stickerapp skulle jag vilja köpa ett par stickers till mina flickors sovrumsdörrar, Alice och Signe skulle det stå. Att inreda barnrum är det roligaste jag gjort, jag är nog rätt barnslig (*host*) än ;D

    SvaraRadera
  14. Kul tävling! Jag skulle utan tvekan använda ett Caseapp-presentkort till att fira min Apple-freak till man som fyller jämna decennier. Eftersom han är mycket storvuxen, mörk och skäggig blir folk lätt lite rädda för honom, så ett rosa iphone-skal (typ fjäderboa som bakgrundsbild) med texten "Keep calm and respect my authoritah" (nån som kollat South Park?) skulle avspegla hans totalt oseriösa, spralliga jag... :)

    Hälsar Finlandsheidi

    SvaraRadera
  15. Vore kul att vinna ett skin till makens dator, tänkte mig en bild med ungarna och mig så han vet vad han ska skynda hem efter jobbet... :)

    SvaraRadera
  16. Jag skulle älska att få vinna så jag kan beställa massor med stickers, är "pyssloman" med många idéer. Att pimpa ungarnas saker är det roligaste jag vet :)

    SvaraRadera
  17. Men åh vilken tävling! Fyller år dagen efter att vinnaren presenteras och inte nog med att jag fyller 20 och äntligen kan handla mitt eget vin, jag kan få en födelsedagspresent från min största förebild också. Hur coolt är inte det?
    Om jag har turen att vinna skulle beslutet vara svårt, ett meekatt iphoneskal eller ett stort klistermärke i stil med "always kiss a princess goodnight" jag kan sätta ovanför dotterns säng från stickerapp. Det är en otroligt tom vägg jag inte riktigt listat ut vad jag ska göra med. Att sätta upp hyllor med grejer på eller en tavla är uteslutet då båda delarna skulle hamna på golvet rätt snart. Å andra sidan - vem vill inte ha ett meekatt-skal?
    Tvingar på alla mina vänner din blogg för att jag ska kunna diskutera dina inlägg med dom, så det vore rätt praktiskt liksom.
    Känner jag mig rätt blir det nog både två. Hoppas på tur i väntan på egenköpt rödvin.
    Kram

    SvaraRadera
  18. Gillat på FB!
    Om jag vinner så önskar jag mig skins från Stickerapp till min och makens samsungtelefoner. Med födelsedag i maj och bröllopsdag i juni så blir det förmodligen familjetema på våra skins ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!