fredag 5 april 2013

Meekatt in a box?

Äntligen ett företag som förstått att Godis och Meekatt är en lysande kombination! Blomsterbud och gosedjur i brevlådan i all ära - men nu kan man få MIG hemlevererad! Hell yeah!? Eller ja...inte mig kanske (det hade nog inte varit så uppskattat) - men en Godisbox komponerad av den största gottegrisen av alla - moi! Hur bra är inte det?!


Godisboxen.se kan man klicka sig in och välja ut sin favoritbox och skicka till någon man tycker om, någon man vill fira, någon man saknar...eller till sig själv. (Eller till MIG!) Det finns en massa olika boxar och något som passa alla! Man väljer själv motiv eller laddar upp en egen bild på boxen vilket gör den personlig och extra rolig att få hem. Biobiljetter, presentkort, trisslotter och annat kul tillsammans med gott godis och en personlig hälsning som kommer direkt hem i brevlådan hos den du vill göra glad. En lysande affärsidé som jag önskar var min egen, haha. Geishabudet...fanns alltså redan. Fan. Jag skulle kunna cykla runt i Mellbystrand och bjuda på Rödvin istället? Vinbudet - jag har ju cykelvagnen!

Men jag har nu mixat ihop en egen box. Bloggboxen heter den och den kan ni nu beställa inne på Godisboxen.se. Gott & Blandat (för att det är asagott som Alice säger), Nöt-Créme för att det är nostalgi, Refreshers för att de varar länge och är jättegoda, en trisslott för att "plötsligt händer det" och självklart DUBBLA Geisha - för sån é jag! Gott - eller hur?!


Självklart kör vi en TÄVLING! 

Du kan nu vinna en egen Godisbox á la Meekatt. Vinnaren får en Bloggbox till sig själv och dessutom en valfri Godisbox med valfritt motiv/egen bild att skicka till valfri mottagare. Beach 2013 är snart här - dags att spänna ut volangerna och hålla skinnet sträckt! Vi vill INTE vara rynkiga i sommar! ;)

Gilla gärna Godisboxen.se på Facebook HÄR för att ta del av goda nyheter! Dela Facebooksidan på er wall så att fler får möjligheten att skicka present med ljuvligt innehåll! En bättre presentshop får man leta efter! ;)

 För att tävla - gör såhär:

1. Kika in på hemsidan HÄR. Välj ut en box du skulle vilja överraska någon med.

2. Skriv i en kommentar här under vem du skulle vilja överraska med en Godisbox om du vann - samt vilken du skulle välja. Vem vill du göra extra glad? Födelsedagsgris? Student? Mormor? Fröken? Grannen med den högljudda hunden? Maken på arbetet? MIG? ;)

Tävlingen pågår till den 15:e april kl. 20 00. Vinnaren avslöjas här på bloggen dagen efter.

Lycka till!

over and out.

//Meekatt...in a box!




en (h)ärligare box?! ;)

62 kommentarer :

  1. Asså vilken kanon tävling! ;)
    kram!

    SvaraRadera
  2. Pixiebox till den lille vilde Zekebus 4,5 inför vår efterlängtade once in a lifteime resa! Glad unge = glad Mamma = )

    Och en Favoritbox till min käreman för att han varit ett så stort stöd under året som gått då jag förlorat min fina Mamma. Inget är som det ska. Inget blir någonsin igen som det skulle. Så tomt. Men är glad för min lilla familj. Godiset i boxen älskar han och bio är mys.

    Så satsar vi framåt för att ge oss nya fina minnen och se ljuset och läka!

    Tack för att du förgyller och lyser upp tilvaron! Ljuset och glädjen vinner alltid!

    SvaraRadera
  3. Hej hej, Jag och min kille tävlar. Vi tävlar om vem som kan gå ner mest i vikt till sommaren. Han har lite mer att ta av och då hade en godisbox varit lite sneeky att ge honom för att jämna ut odsen. mohahaha i krig och kärlek...
    Favoritboxen hade passat bra, för vi har en ensam biobiljett som ligger här hemma alldeles solo och kommer inte att bli använd utan en kompis ;)

    Mvh Tanja

    SvaraRadera
  4. Den första jag kom att tänka på att jag skulle skicka till var mitt ex. Så det självklara valet är ju Exboxen!

    SvaraRadera
  5. 1) hoppas de va DIG ja skulle dela med mig av på fejjan.. el ja delade iaf godistävlingen o hoppas på massor av konkurrans här då...
    2) kikade in på gottegris-present-getillnån-sidan bloggboxen oslagbar.. väljer ju klart en sån..
    (skitsur för jag går på flytande dom närmsta 2 veckorna inför en op.. INTE skoj m godis-sajt
    då :/ )
    3) Malin, du blir tyvärr nr 2 på min "önskar ge bort till"-lista.. min dotter skulle verkligen behöva en gotteask, hon håller på att sluta röka o behöver nått gott att lura hjärnan med!!
    å jag vill ha en gotteask att längta till efter op å allt vad den drar med sig..

    SvaraRadera
  6. Jag blev nästan besviken när det inte var dig man vann, hahaha.
    Men en Bloggbox á la Meekatt vill jag ju mer än gärna njuta av - alla mina favoriter!

    Jag skulle ge bort en likadan till min syster i Uppsala för att du är hennes stora idol (hehe) och för att det var hon som tipsade mig om din blogg för två år sedan och den förändrade mitt mammaliv totalt! <3 TACK för att du är du Malin och tack Josefine för att hon tipsade om dig - en (h)ärligare mamma!

    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  7. Jag skulle välja älsklingsboxen!

    Den jag skulle skicka den till är min kära sambo, så jag kunde bjuda honom på en biodejt innan vårt 3e barn anländer för lets face it sedan lär vi inte få mer tid över till oss själva:)

    Har gillat på FB och delat ditt tävlingsinlägg.
    Madelene ELisabeth Jacobsen
    madeli@hotmail.se

    SvaraRadera
  8. Om jag vann så skulle jag ge "gåvoboxen" till en bloggvän till mig som haft det tufft den senaste tiden. Trots detta har hon kvar sin humor och sprudlande glädje.
    På framsidan skulle det givetvis vara en fet bild på mig. Ego som man är... Mohahaha! :)

    SvaraRadera
  9. Blackboxen vill jag ha men eftersom jag ska ge en till någon annan så får det bli det fradagsmysboxen till hela familjen. Sambon får popkorn, sonen ZOO och jag får lite lakrits. M&M delar vi på.

    Christina

    SvaraRadera
  10. Det här var en tävling i min smak, godis som vinst!! :)

    Jag skulle välja kärleksboxen (tänkte först tackboxen, men chokladen i kärleksboxen är godare ;)) och ge den till mina arbetskollegor. Jobbar som lärare och lyckan är total i personalrummet när man har med något gott att bjuda på! Så det hade varit roligt att ge något sånt här, till de bästa arbetskollegorna du kan tänka dig :)

    SvaraRadera
  11. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna din bloggbox som är helt perefekt och innehåller två utav mina stora favoriter. Skulle själv vilja ge bort http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/onskeboxen till min bästa vän och överraska henne med en fin gåva och berätta hur mycket hon och vår vänskap betyder för mig. Det är nämligen något jag tycker att man allt för sällan nämner i vardagen.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Men hallå, vilken affärsidé som sagt! Jag skulle vilja vinna Pixiboxen att ge till något av mina fyra syskonbarn. Troligtvis treåringen som är den enda av småttingarna som får äta godis, men ger jag det till lilla bebisen som nyss föddes får jag ju säkert vara med och smaka på ett hörn, så det tål att tänkas på ;)

    SvaraRadera
  13. Vad häftigt! Självklart vill jag ha Meekatt i en box ;) ... Bloggbox a´la Meekatt!! Och den skulle jag vilja ge till min brorsa. Han skulle bli så chockad och mallig,, det är ju kändis Meekatt som valt ut den :) ....

    Tessan

    SvaraRadera
  14. Älsklingsboxen till min man. Godis är vägen till hjärtat ;) och lite kärleksfilm på det :)

    Maria D

    SvaraRadera
  15. Toppenboxen... Till mig själv! skulle behöva få lite positiv energi och ge mig själv en present , för att jag är värd det!

    Sandra B

    SvaraRadera
  16. Åååh, precis min sort av tävling! -me löööve this-

    -Gillar och delar sidan på facebook /Angelica Broman
    -Min favvobox är http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/favoritboxen
    att kombinera godis OCH bio är fasiken det bästa ever!
    -Jag vill så gärna ge denna favoritbox åt mannen, så han kan bjuda mig på både godis och bio *blink blink* För det är jag ju faktist värd *ler*

    -ha en toppendag söta!

    SvaraRadera
  17. Jag skulle vilja ge bort 'Älsklingsboxen' till mina föräldrar. Lite för att tacka för att de alltid stått ut med oss fyra barn trots att vi ibland har gett dem huvudvärk som räcker för en livstid, och för att de alltid ställer upp när vi behöver hjälp oavsett om det är att man behöver gråta på en axel eller få en hylla uppborrad på väggen. Eftersom jag bor på andra sidan landet är det sällan jag får tillfälle att göra något fint för dem, just därför valde jag en box som innehöll två biobiljetter så det kan göra något kul tillsammans, plus nougat eftersom min mamma är helt galen i det :)

    SvaraRadera
  18. Hej Malin meekatt! Oj vad många som tävlar... Dåliga odds men jag provar ändå, nån gång ska väl turen vända?
    Jag vill ge älsklingsboxen till min sambo och mig själv faktiskt. Vi befinner oss, as we speak, i Lund för att vår lille son ska opereras för ett hjärtfel. Efteråt kommer det krävas massa vård i hemmet och vi har fått specialistvab till maj ut. Därför skulle det vara såå underbart skönt att få komma iväg lite han och jag och bara vara vi och ha det bra en stund i biomörkret. Lägg där till att vi båda ääääääälskar choklad...
    Så nu håller jag alla mina tummar och tår att vi vinner!

    SvaraRadera
  19. Jag skulle välja kryddiga boxen och ge till mina föräldrar. De äter nästan aldrig godis (hur de nu klarar det..?) men när det är chili i så slinker det gärna ner en bit eller två. De älskar att laga mat och vi äter ofta hos dem så då skulle ju även jag kunna få njuta lite av de härliga kryddorna.

    Att dessutom få en egen bloggbox om man vinner är ju toppen! Där kan jag tänka mig att dela med mig av godsakerna till min man. Trisslotten får han skrapa, jag lyckas alltid skrapa nitlotter :(

    SvaraRadera
  20. Jag skulle vilja få skicka en vardagslyxboxen till min kära mamma som nyss har genomgått en stor operation efter en längre tids sjukdom. Den innehåller hennes favorit och skulle säkert skänka stor glädje i sjuksängen.

    Sen skulle jag vilja skicka en hel box fylld med Geisha till dig - för att du är så härlig och alltid får mig att le genom din härliga blogg:-)

    SvaraRadera
  21. Jag skulle skicka "Förfestboxen" till min goa kurskamrat! Hon är galet härlig och gör att skolan blir roligt. Vi sitter där, jag fyrabarnsmamma och hon trebarnsmamma och skrattar högst på alla föreläsningar och är galnast (när vi väl följer med) på aftershoolen (kan väl inte hete after work när man pluggar? ;) )
    Utan henne hade jag nog aldrig orkar fullfölja mina studier och förverkliga min dröm.
    Att hon dessutom är den mest generösa person jag någonsin träffat gör inte henne mindre värd en box. Skäms alltid så för att jag inte kan återgälda allt hon ger mina barn och hjälper mig med! Detta hade varit en perfekt överraskning!!
    /Camilla

    SvaraRadera
  22. Jag skulle skicka Kryddiga boxen till min syster och svåger för de behöver en stor dos positiv energi just nu av olika anledningar! De är båda väldigt duktiga vid spisen och gillar kryddor!

    SvaraRadera
  23. Jag skulle vilja vinna en box av dig.
    För att fylla ut mig.
    Mina volanger blivit skrynkliga
    För mitt mående och tarm varit ynkliga.
    Jag behöver fylla ut
    För att på stranden till sommaren stå ut.
    Slippa skrynkligt skinn och tappade bikinbyxor
    För många kilon ner, nu vill jag upp kilon fler.
    Så hjälp mig nu, söta du.

    Den andra boxen vill jag ge mina stora barns pappas nya flamma
    Efter 15 år sen vår skilsmässa, han äntligen lyckats kärleken bortglömd få den avdammad.
    Jag vill ge henne något fint och gott, så kärleken kanske slår till flott.
    Han är väldigt blyg, hon kanske kan få igång honom så där i smyg.
    För tillsammans är dom ett par så fint, fast han är så så blyg.
    Och jag dålig på att rimma men hoppas vinna.
    Både till mig och hans förhoppningsvis framtida kvinna.
    För barnen blivit så glada, han blivit så glad igen
    Så låt denna box gå till henne: http://www.godisboxen.se/godis/roliga-boxar/loveboxen

    SvaraRadera
  24. Jag skulle lätt vilja skicka Toppenboxen till min svärmor för att fjäska lite. (Ja det behövs, hoppsan...) Hon är svår att impa på men lite choklad kunde nog göra susen!

    SvaraRadera
  25. Hej finaste Malin,
    Jag skulle vilja ge önskeboxen till min kära vän. Tyvärr har gymnasiets nya krav gjort att vi ofta har för mycket att göra på olika håll och det gör att vi inte träffas så pass ofta som man gärna hade gjort.
    Men just idag träffade jag henne i skolan och fick tid att snacka lite i ett par minuter om hur det står till. Även fast det nuförtiden blir mer sällan märker jag att hon alltid finns där, lyssnar och förstår, det kan ha gått två månader men ändå känns det som att vi snackade dagen innan.
    När vi ses köper vi oftast massor med godis och går en runda längs havet, ibland tänker man vad vore gymnasiet utan godis? haha helt enkelt inte lätt att ta sig igenom utan!
    När vi träffades idag insåg jag att jag gärna hade velat fortsätta snacka i timtal för det märktes att hon/vi behövde det, men min lektion började och ja vad har man för val. Så därför vill jag skicka önskeboxen till henne för vi båda älskar godis och dessutom skulle det gärna vara med motivet vänskap ordspråk.
    "Vänner är som stjärnor, du ser dem inte alltid, men du vet att de finns där ändå"
    Till min saknade vän <3

    Stora kramar från Svida

    SvaraRadera
  26. Hej!

    Vilken läcker tävling!
    Jag skulle välja Önskeboxen till mina föräldrar som fullkomligt älskar godis och triss. Varje gång de får en trisslott så börjar de planera för en resa eller något annat stort, de har verkligen hoppet uppe till sista skrapet. Kanske blir det en rejäl vinst någongång, vem vet. Med den här boxen lever de ju lyckliga längre än trisslotten håller iaf. ;)

    Hälsar
    Petra
    gnuttisen@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Åååååhhh, en tävling helt i min smak! ;)

    Självklart vill jag vinna Meekattboxen, den har ju allt! Den skulle i så fall snarast skickas till den finaste vännen Marie som bor på tok för långt bort från mig. Hon behöver lite uppmuntran och tröst just nu när livet är skit och det mesta känns kasst. Eftersom vi är stora godisgrisar båda två så är det just godis som vi båda uppskattar. Och att få en överraskning per post är aldrig fel, särskilt inte när humöret är nere i skorna.

    Kram Lakritsdraken
    www.lakritsdraken.blogspot.se

    SvaraRadera
  28. 1. http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/onskeboxen

    2. Jag har en lillasyster som är 13 år yngre en mig. Just nu befinner hon sig i en väldigt svår tid. Hon orkar inget och mår fruktansvärt dåligt psykiskt. Jag är otroligt rädd att hon ska göra något dumt och förlora henne- Hon betyder oerhört mycket för mig vilket jag talar om ofta för henne. Som storasyster vill man ju göra allt för sin lillasyster och hade jag turen att vinna skulle jag självklart skicka denna boxen ovan till henne. Vet att hon älskar godis och bio och eftersom hon nu tar studenten och blir arbetslös till sommaren då hon inte klarar av att arbeta pga. depressionen (får vara glad att hon klarat skolan) så skulle en trisslott kanske få ge henne lite tur också. Dessutom skulle motivet på locket bli ett egentaget foto på något jag vet hon älskar.

    Sen måste jag ju bara säga att din godisbox är helt underbar. Jag skulle gärna sätta i mig den och tänka på hur mycket mina volanger spänns ut.

    SvaraRadera
  29. namnen i söfer.......6 april 2013 kl. 00:02

    Kan man få Brad Pitt istället för godis? Behöver banta & motionera....& tänkte att det kunde vara en bra kombl.....

    SvaraRadera
  30. Jag skulle vilja skicka önskeboxen till min lillasyster som 2:a dagen (i måndags) i norska fjällen föll olyckligt och fick tummen ur led och bröt även tummen. Nu har stackars inte kunnat åka skidor och är nog lite uttråkad med tummen ihopskruvad efter operation på norskt sjukhus. Hon älskar godis och bio lika mycket som mig och därför passar den boxen bäst. Perfekt tävling för henne just nu.
    Kram från nockinocki

    SvaraRadera
  31. Självklart är jag med, gillat sidan och delat på min facebook!

    Jag skulle vilja vinna Chansboxen och med ett fotografi på mig och min mor.
    Min mor fick för 2 dagar sedan åka in akut på sjukhuset och fick konstaterat en mindre hjärtinfarkt och hjärtmuskelinflammation. Att inte finnas nära sin mor när sådant händer gör ont! Att få skicka denna box med trislotter som hon för övrigt älskar och visa att trots avståndet så finns hon alltid hos mig.

    SvaraRadera
  32. Fy sjutton vilken bra tävling, äntligen! :D

    Jag skulle vilja vinna den "kryddiga boxen" och skicka den till min mamma.
    Dels för att hon är gaaaaaalen i kryddigt godis (för kryddor höjjer ju förbränningen, och därför måste det ju vara i princip NYTTIGT att spänna volangerna med detta godis?)
    Min mamma är den bästa som finns. Hon ställer alltid upp, åker 80 mil för att hjälpa mig putsa fönster och vill alltid alla väl. Men .som många mammor, glömmer hon sig själv.
    Men det gör INTE jag!

    Tack Meekatt, för en underbar blogg! :)

    SvaraRadera
  33. En tävling för mig:-)

    Såklart har jag gillat och delat godisboxen på fb!

    Jag vill ge bort Toppenboxen till mina fyra härliga arbetskollegor för att de står ut mig och mina sena ankomster och mitt ibland förvirrade jag:-) Det är en bedrift!
    Och till mig själv vill jag ge Saltboxen. För att jag älskar saltlakrits helt enkelt!!

    Kram Cecce

    SvaraRadera
  34. Gillat och delat på fejjan =)

    Jag skulle ge toppenboxen till mina svärföräldrar. De är helt fantastiska, de finns alltid för oss och våra två småpojkar där på stört om vi behöver någon, i veckan ex när propparna gick i huset när jag var ensam hemma med barnen, då fick farfar rycka in ;-), de är barnvakt utan krångel, bjuder på goda middagar osv.. Helt klart värda toppen och värda en toppenbox - chokladtroll som de är oxå passar den perfekt ;-)

    Ha en fin dag Malin !

    SvaraRadera
  35. Jag hade velat ge min mamma Önskeboxen. Hon behöver lite uppmuntran när hon sitter hemma med ett brutet revben och blåmärken över hela kroppen då en släkting inte uppskattade påskmiddagen hon bjöd på. Knäppa människor finns det överallt, men det svider lite extra när det är en familjemedlem som blir galen. Med en överraskningsönskebox (helst med en bild på min söta dotter på) hade jag visat att en del av familjen i alla fall är normal. Eller, normal och normal. Trevlig, i alla fall. :)

    SvaraRadera
  36. erika.berglin@hotmail.com6 april 2013 kl. 12:17

    Får man vara ego nog att vilja överraska sig själv för det skulle jag vilja göra! Hur överraskad skulle man inte bli av att efter en lång dag på jobbet få Geisha av sig själv?!

    Skulle välja din bloggbox då den är helt i smak med min egna (Geisha for king!)

    SvaraRadera
  37. Elin (Markaryd)6 april 2013 kl. 19:05

    Stort tack för en underbar blogg med extremt mycket igenkänning, och ett ställe där man äntligen slipper all tillrättaläggning "se vilken dröm jag lever i" typ ;)

    Jag skulle skicka den Kryddiga boxen till min finaste vän, (boende i Knäred) som alltid finns vid min sida. Hon älskar att laga mat och testa nya kryddor och jag älskar att provsmaka resultatet, a match made in heaven ;)

    Med vänlig hälsning,

    Elin (Markaryd)

    SvaraRadera
  38. Hallåååå... det är väl en självklarhet att jag skulle vilja överraska någon med bloggboxen då ju! :) Min bästaste kompis gillar din blogg lika mycket som jag, så jag skulle vilja skicka den till henne.. hon är en riktig godisgris, precis som jag och om jag har tur och vinner så kanske hon bjuder mig på något? ;)

    emely_tuvang@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. njae...INTE gesisha..prova köpa hem d i julas efter läst hur gott du ansåg d var.....boxen hamna rätt snart bland soporna för det var inget vidare gott choklad tycker jag.tacka vet jag ren mjölkchoklad.synd du lagt ner TVÅ såna i boxen!

    SvaraRadera
  40. Erika samuelsson7 april 2013 kl. 10:03

    Min mamma såklart som gör sitt bästa för sina fyra barn och fyra barnbarn... Det 'är inte alltid lätt at få vara ifred då vi barn gärna kommer med barnbarnen och vänder till så en favoritbox till lilla mor så hon kan få lite egentid på bio med sitt favoritgodis. :)

    SvaraRadera
  41. Camilla Bergström7 april 2013 kl. 13:11

    Hej!
    Vilken härlig tävling :)
    http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/favoritboxen denna skulle jag välja och vilja skicka till både min son som behöver uppmuntran i sitt arbetssökande och min dotter som kämpar med läkarbesök, diagnoser och mediciner men ändå inte ger upp <3
    Älskar dem så högt, skulle vilja ge dem allt men detta vore en söt gåva <3
    Gillar, delar på FB https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12?ref=tn_tnmn
    mvh
    Camilla

    SvaraRadera
  42. http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/favoritboxen skulle jag vilja skicka till en sann vän som jag LOVADE (jag är verkligen en usel vän) att jag skulle gå med på bio när jag kom hem från storstaden, tyvärr lyckades jag inte hålla mitt shoppingbegär i styr medan jag var i Stockholm så någon bio biljett har jag inte riktigt råd med nu, så jag vill gott göra honom med denna och förhoppningsvis är det mig han bjuder med på bion (Om han förlåter mig vill säga) ;)

    caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Jag skulle vilja ge min man Älsklingsboxen. Som småbarnsföräldrar kommer man sällan iväg på tu man hand. Nu behöver vi unna oss ett biobesök och njuta av en bra film, gott godis och trevligt sällskap utan barn som springer kring fötterna hela tiden och vill ha uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  44. Jag skulle ge favoritboxen till min mormor. Hon har en tuff tid framför sig och lite positiv energi och en tanke skulle göra henne lite gladare. Att bara finnas där är det ända man kan göra, men att skicka lite kort, blommor , choklad mm, gör ju alla lite glada. Man visar att man tänker på henne...

    Therese B

    SvaraRadera
  45. Jädrans, vilken drömbox! Den räcker ett tag till mig kan jag lova (om inte ungarna hittar den vill säga, men jag får gömma den!), men åh så gott! <3
    När det gäller den andra boxen skulle jag vilja skicka http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/favoritboxen till min bror och hans sambo. De blev föräldrar i januari och ja... vad är egentid med en liten skrutt i hemmet? De finns ju inte! Detta blir då ett gyllene tillfälle för mig att få EGENTID med min brorson medans föräldrarna i fråga får kvalitetstid tillsammans (en bio är bra också, där finns väl ingen risk för syskontillverkning - eller??) ;)

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  46. Jag vill vinna denna till MIG ;-)
    Är diabetiker och får välja mina tillfällen väldigt noga för att spänna ut volangerna.
    Har varit återhållsam hela jäkla vintern för att vara duktig, nu MÅSTE jag bara få vara lite wild and crazy, toppen att slippa få dåligt samvete för att ha köpt godis, jag har ju vunnit det och då måste man väl få äta allt va, va va??? ;-)

    Kram

    /Johanna

    SvaraRadera

  47. http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/pixiboxen

    Skulle vilja skicka en Pixibox till min fina väninnas dotter på tre år.
    Flcikan föll lite olyckligt och slog ut tänder för en tid sen.
    Hon skulle bli så glad o överraskad över en present från oss!
    Vi träffas inte så ofta eftersom vi bor på olika orter, men barnen har trots det blivit vänner och det värmer mitt hjärta :)

    (Bloggboxen skulle jag gladeligen sätta i mig, ammar bebis och siktar inte på nån Beach 2013...snarare Balkong 2013... ;) )

    SvaraRadera
  48. Vilken mysig Tävling. ..

    Jag skulle vilja ge " mig själv " en Grattis Box , eftersom jag nu på
    valborg fyller jämt år. Ingen annan är sådan Godis råtta som jag
    så därför kommer nog jag bli utan Godis..... Om jag inte vinner förstås !!!

    Mvh

    Anna W

    SvaraRadera
  49. Jaaaa! Den här vill jag vinna!!! En blackbox till mej själv eftersom jag älskar lakrits och börjar bli rynkig pga alla kilon jag tappat :-)

    SvaraRadera
  50. Jag skulle välja Älsklingsboxen och ge den till mig själv, eftersom jag inte har någon annan älskling att ge den till. Då kan jag gå på bio med mig själv - TVÅ gånger till och med! Och allt godis får jag ha för mig själv. Happiness in a box ;)

    p_allegrini@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. http://www.godisboxen.se/godis/presentboxar/favoritboxen

    Favoritboxen skulle jag ge min man!
    För då kan han äntligen bjuda mig på en mysig biokväll med godis.
    Det skulle han annars inte kunna som långtisarbetlös, detta skulle glädja oss båda!

    mvh Eleonor

    eleonor.hallbus@telia.com

    SvaraRadera
  52. Hurra en tävling!

    Jag skulle skicka Bloggboxen till min pappa, min mamma gick oväntat bort för en månad sedan och han har jobbat på så tappert med alla saker som måste göras. Det skulle göra honom glad med lite uppmuntran när jag själv inte kan vara hos honom.

    Tack för en fantastiskt underhållande blogg!!!!

    Kram / Maja

    SvaraRadera
  53. Alltså, får man tävla mer än en gång?
    Första gången var jag så pretto att jag valde att ge boxen till en mycket kär bloggvän, men nu har jag tänkt efter lite.
    Jag har en annan vän, vi kan kalla "hen" för...eh... Mållgan. Mållgan bor hemma hos mig (det är perfekt, det behövs ingen co/ eller nåt sånt som strular till det alls) och Mållgan skulle hemskt gärna också vilja ha en Meekatt-box. Med en bild på mig då, givetvis... helt o-ego är jag ju inte...

    SvaraRadera
  54. Godisboxen!! Vilken underbar grej!! Aldrig mer skicka dyra blommor som vissnar efter ett dygn när man kan skicka riktig kärlek! Världens bästa tips!

    Jag vill vinna Blogg boxen till mig själv för den har alla mina favoriter samt en likadan till min mamma som älskar din blogg och ringer och läser dina inlägg för mig i luren när jag kör Taxi, haha. Hon är bäst!

    Kram Evin

    SvaraRadera
  55. Jag hade velat ge en Bloggboxen till min bästa kompis som igår fick mig att skratta högt när hon berättade att hon lyckats bryta benet när hon snubblade på sista trappsteget. Hennes underbara tolkning på en ambulansfärd och två dagars sjukhusvistelse, allt påverkad av smärtstillande hon tydligen inte tålde. Hon var fortfarande hög när jag pratade med henne och helt utflippad. För sån e hon.

    Kram Jeanette
    lilla.systeryster@hotmail.com

    SvaraRadera
  56. Jag är supergärna med och dottern som kämpar och sliter i en NP-utredning skulle verkligen behöva lite uppmuntran. Hon skulle få Favoritboxen av mig så hade hon ju fått möjligheten att glömma verkligheten lite med ett filmbesök också.

    Nu håller jag tummarna

    hillevianna@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Åh självklart BLOGGBOXEN!!! Jag hade velat skicka en sådan till min underbara bonusdotter, hon har inte haft det lätt och en gotte överraskning på posten hade nog piggat upp.
    Givetvis hade jag velat ha en likadan själv, det hade blivit mammalyx bigtime :D

    Kram Tesslan6

    SvaraRadera
  58. jennifer thorsén14 april 2013 kl. 21:18

    jag skulle välja pixiboxen och skicka den till världens bästa systerdotter på 7 år.
    hon har haft ett helvete och än är det inte över för henne och hennes mor (min underbara syster) hoppas du får en fin kväll =)

    SvaraRadera
  59. En toppenboxen hade jag velat ge till ingen mindre än mig själv. Jag har en stor utmaning framför mig då bebis nr 2 kommer närsom. Det innebär att det kommer krävas myyyyyyycket godis för att spänna ut allt skinn som varit utspänt dessa månader och detta under kort tid. Lite hjälp på traven hade uppskattats :)

    teres.larsen@home.se

    SvaraRadera
  60. Jag skulle vilja ge Pixieboxen till min systerson Viggo som är 2,5 år. För fem månader sedan blev han storebror till tvillingar som kom 10 veckor för tidigt. Hans värld vändes lite upp och ner kan man säga, och då skulle jag vilja uppmuntra honom med lite gottis och bra läsning!
    Till mig själv skulle jag välja Bloggboxen. En perfekt blandning av det man behöver för att unna sig själv nåt gott! :-)

    SvaraRadera
  61. jag skulle välja önskeboxen till min älskade syster för att hon sliter med sina 2 barn varje dag medans hennes man (2 veckor sedan dom gifte sig bara det är juh värt att fira) jobbar och sliter i Norge.
    hon är 7 år äldre en mig och har tagit hand om mig i hela mitt liv när våra föräldrar inte räckt till och när jag inte mått bra,hon förtjänar all uppskattning hon kan få! och bio vet jag inte när hon och hennes man senast hade möjlighet att gå på! självklart får hon barnvakt om hon vinner så hon och hennes man får lite barnfri Mamma/Pappa tid ;)
    sj skulle jag vilja ha bloggboxen då jag avgudar geisha nästan lika mycket som du ;)

    MVH Anna Holmlund
    (pluppis@live.com)

    SvaraRadera
  62. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!