tisdag 11 september 2012

Kafferep, Bitterhet & Jämnfet?

Sitter och läser ifatt lite bloggar jag ligger efter med och känner att...nej...jag är inte alls bitter. Jag är inte ALLS besviken över att jag missade årets största sockerchock i helgen. Nej, jag gillar ju inte godsaker som tårtor, cupcakes, chokladbiskvier med Geishafyllning(!?) och annat trams. Jag är ju mer för sallad...och linfrön. Jag är ju den personen som svarade "Ja, det finns väl någon i Mc Feast?" på frågan "När åt du senast en rotfrukt?" på ett ViktVäktartmöte. Sån é jag.


I helgen var jag bjuden på "Kafferep" på Systrarna på Solhjulet i Veberöd och ett tjusigt gäng bloggare i hatt samlades för att tjocka upp sig och släta ut sina rynkor i grupp. Ungefär som Viktväktarna...fast tvärtom. Ja, jag tycker inte alls att det ser mysigt ut där. Jag (och mina barn) hade avskytt det. Ett fikaställe...där man kan klappa en massa lamm, kaniner, grisar och sånt trams. Nej, usch...tacka vet jag en halvt upptinad kanelbulle i Mc Driven och en mördarsnigel fastkletad på rutan...

Det mulades grädde och socker som om morgondagen inte fanns. Rätt åt dem allihop att de mådde illa efteråt. Ja, Fnulan och  Cecce - jag är BITTER! Jag ville också vara med och leka kunglig kaffeflicka på kalas och svulla socker med min fina hatt! Istället satt jag här med huvudet i en hink...utan hatt...och med 42 Geishabiskvier på ett fint fat i garaget. Det där är ju inte rättvist. Skulle tryckt i mig allihop när jag började må illa. Hur ofta har man chansen att äta 42 Geishabiskvier utan att behöva straffas för det?


Det delades såklart ut fläskiga goodiebags som de skryter med på sina bloggar allihop. Jag gillar inte sånt där. Det är ju baksidan med alla bloggevent... Vem vill ha en massa snygga inredningsprylar och bra saker till köket ifrån Önska när man kan handla engångsgrejor på Ullared? Här hemma kör vi "design by Boris Lennerhov" som ni vet.

Såg att de hade fått trosor från Röhnisch. VEM behöver fintrosor!? Jag är ju känd i hela landet för mina fultrosor! Fina skålar från Careb - Perfekt med fyra stycken i och för sig om hela familjen behöver spy samtidigt! Tidningarna Mat & Hälsa och Hembakat - kunde ju i och för lärt mig en del om hur man bäst värmer sina Mamma Scans köttbullar och Findus Färdigbullar. Jag får aldrig till dem perfekt... Sen delades det ut iPhoneskal och prylar ifrån Logoskal. Jag spräckte ju skärmen på min iPhone förra veckan (min bästa ägodel!) så vem behöver snygga skal?! De fick "cupcakes kit" och annat trams från Önska. Suck! Som om man behöver hjälpmedel för att fixa cupcakes?! MAN KÖPER CUPCAKES! FÄRDIGA! Alice och jag försökte oss på en cupcakeorgie en dag...med en "färdigmix". De smakade tejp. Aldrig mer. Jag stod i köket ENSAM i en halv timme...i förkläde(!) och fluffade fula muffins. Sån é INTE jag!
Meekatt goes cupcakemorsa...



Tydligen tävlades det i cupcakedekoration...min hade ju vunnit lätt!? 
Men men...vill ni se (fler) fina Cupcakes så kika in hos snyggingarna Cecce och Fnulan.


Nej, det var nog lika bra att jag var sjuk. Jag hade det mycket trevligare här hemma...dessutom gick jag ner två kilo när alla andra gick upp tre! Mouhaha! Och mina kakor hade nog inte impat på supermorsorna i Veberöd... "Ta med din favoritkaka samt recept på den. Skriv en liten historia om kakan...om varför du valt den och vad den betyder för dig". Eeeeeh? Jag bakade chokladbiskvier...med Geishafyllning...för att jag älskar Geisha mer än mina barn (nej, det gör jag inte mammamaffian!). Vad den betyder för mig? Den betyder - Jag kommer ALDRIG bli smal...och det skiter jag i! För sån é jag!

Idag när jag skulle köpa fika stannade jag till vid en liten butik här i Mellbystrand och smög in. Innanför dörren hör jag "Där är hon ju! Bloggerskan! Du var ju med i tidningen idag!" Haha, skjut mig. Jag kan aldrig mer åka hemifrån ful. DET tycker nog Freddy är bra. Men ja, tidningstramset kan ni läsa HÄR. <--klicka!  ;)

over and out.

//Meekatt...den bittra kaffeflickan som ville hångla med kungen.

22 kommentarer :

  1. Haha, nej du låter inte alls bitter. De där Geisha biskvierna låter inte dumma! Du lade väl dem i frysen??

    Älskar din stil! "Jag kommer aldrig bli smal...och det skiter jag i! För sån é jag!" Man kan ju bara älska dig!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de ligger i frysen! Funkar kanon som glass med, hehe. Inte ALLS farligt! ;)

      Tack snälla! <3

      Radera
  2. Jag missade oxå till förmån där ett 164 årskalas, så kul hade jag ;-)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. 164 år! Seglivade släktingar ska firas ordentligt, haha. ;)

      Kram!

      Radera
  3. Haha! Åh nej du är inte alls bitter ;-) Du är för härlig! KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hahahaha! Du är ju underbar Malin! Blir ju stolt över att bo i Mellbystrand när jag läser om dig i tidningen och hör dig på radio. Klokare morsa får man leta efter!

    SvaraRadera
  5. Du är inte klok min fina vän! Därför jag är kär i dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte du heller...därför jag är kär i dig!

      Radera
  6. Åh herregud..det här var den roligaste bloggen jag läst på länge! :D Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, yeyh! Vad härligt - välkommen in!

      Radera
  7. Svar
    1. Åh, just nu är jag en usel bloggläsare! Finns inte riktigt tid tyvärr. Har länkat till mina favoriter inne på bloggen, högst upp under fliken "Bloggfavoriter". :)

      Radera
  8. visst får man lite hybris av att vara med i en tidning?
    det var ett reportage om mig i tvättstugan i Amelia Höst som finns ute nu.

    Hur fasen kom den här antihjälten in i jordens tantigaste blaska Amelia?

    skit samma. idag redogör jag för problemen som dykt upp i glassmacke-projektet.

    http://dan-syndrom.se/?p=5316

    puss och smek / dan-syndrom

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hur fan kom du in i Amelia? Är inte det en supermorsatidning? Berömde de dig för att du både kunde vika tvätt OCH välja örter på ica...trots att du "bara" är pappa? ;)

      Kikar in! Hångelvarning?! ;)

      Radera
  9. Muntrar upp dig med att du har läsare i Finland också. Super bra blogg! Jag bara älskar den. Så fortsätt att vara som du är =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag ser i statistiken att jag har ett 40-tal trogna läsare i Finland. Jättekul! :)
      Kul att du gillar bloggen! :)

      Kram!

      Radera
  10. Ha ha berömmelsens "baksida" kanske? ;) Du, den där spyende/skitande katten är HYSTERISKT kul....kolla ögonen på katten. Exakt så ser en spyende/skitande varelser ut! (Har ju jobbat och bott på Rhodos - många fyllor där.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, usch. Det är ingen vacker bild...men känslan är ju där! ;)

      Radera
  11. Men seriöst!!!??? Geishabeskvier... Finns dom!? VAR FÅR JAG TAG I SÅNA??? Mums! ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!