torsdag 20 november 2014

Pottor, Arbetskamrater & Rajraj!

Idag har jag haft fullt upp med att svara på mail och kommentarer, skrivit en krönika och redigerat bilder. Tack alla ni som mailar! Så mycket kloka människor det finns! Och så många galna människor det finns!? haha

Dagens stora plus: Espressohouse i Halmstad har äntligen fått in nya goda muggar att dricka kaffe ur. Pottorna är ett minne blott - yeyh! ;) Ja, sånt är väldigt viktigt för mig som brukar sitta där och jobba. Tänk er själva - jag är ju alldeles ensam och det är det närmaste ett "fikarum" och arbetskamrater jag kommer, haha. Tack Espressohouse för att ni bytt! Ska aldrig mer klaga på Instagram. ♥

Evelina klarade sin uppkörning idag! Heja världens bästa Evelina som har kämpat sig blå.  Ikväll har vi varit där med blomma och bakelser. Äntligen kan jag dricka vin när jag jobbar sent i strandhuset och sen ringa efter skjuts när jag ska hem! ;)


Dagens andra plus - årets första julklapp till Elton är inhandlad (på h&m) och jag är ganska säker på att han blir nöjd:

 
Det lär ju bli badbyxor och slips på Angry Birdsparken på Gran Canaria, haha. Nedräkning pågår! Wiiih!

Nu ska jag släppa datorn och se film med Freddy. Barnen sover och han är VAKEN! Det är nästan ett mirakel. Hoppas jag får välja genre så det blir rajraj!

over and out.

//Meekatt...

Följ gärna med på bloggens Facebooksida som ni hittar HÄR. Idag blev vi 6000! Wohooo! Här har vi kloka diskussioner, dumma diskussioner, tävlingar och här pratar jag skit om Freddy...som inte har Facebook, haha.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!