onsdag 5 november 2014

Alla lättkränkta människor..?

Vi måste prata om det här med alla lättkränkta människor i vårt land. Hen-stormen har lagt sig något, de manshatande feministerna har slappnat av, Sverigedemokraternas partiledare har gått i väggen och ett allmänt lugn råder. Förutom när det gäller alla kränkta människor. De slappnar fan aldrig av. De blir för fan kränkta när det egna arslet släpper en fis.

Jag kan inte låta bli att reta mig på alla dessa människor som tar illa upp ALLTID. Vad man än gör, säger eller skriver så är det alltid någon som blir kränkt och som måste påpeka det. Vad handlar det om? Har folk verkligen så lite att göra så att de måste läsa allt, analysera allt och sedan ta sig tid att påpeka hur fel man har (enligt dem)? Var kommer all den där fritiden ifrån? Jag hinner för fan inte ens öppna posten eller läsa ungarnas veckobrev från dagis. Varför går man inte bara vidare..? Om nu JAG hatar att baka med mina barn. Kan man inte då bara tänka att "Stackars barn som aldrig får baka!"? Måste man skriva ett långt mail om hur traumatiserade mina barn kommer bli av mina Pipparkakor och köbekagor? Alla dessa åsikter alltid... Vet ni vad?


Det finns MASSOR av människor i världen, min omgivning - till och med i samma HUS som mig som gör saker som jag tycker är konstiga. Men jag har liksom inte tid eller energi att klaga på dem. Jag väljer att se allt det som är BRA istället. Att Freddy äter flingor i soffan VARJE kväll kan reta skiten ur mig ibland. MEN han slår i alla fall inte skeden mot tänderna. DET är ju bra, haha.

Blondinbella med familj har åkt på en fantastisk (och välförtjänt) semester till Dubai. Sverige stannar upp och den svenska avundsjukan skriker "VET DU HUR MÅNGA EBOLAVACCIN MAN KUNDE FÅTT FÖR DE PENGARNA?!" Nu är det väl knappast Blondinbella som smittat ner världen med Ebola och sen när har det blivit fult att leva i harmoni med sina tillgångar? Om man nu HAR råd att resa - ska man då låta bli för att andra människor inte har det? Jävla idioti det där. Folk retar upp sig och näthatar över att våra partiledare tjänar bra med pengar. GÖR JOBBET SJÄLV DÅ FÖR FAN? Nu har Blondinbella badat med Delfiner och ska därför brännas på bål. Förra året klappade min tös en delfin på Gran Canaria. Skjut mig? Ja, det finns en massa olycka i världen, jag vet. Men vi vuxna människor måste få ta ansvar för våra egna beslut.

När jag skriver om hur jobbiga mina barn kan vara får jag alltid mail med orden "Du borde aldrig fått barn! Tänk på alla dem som kämpar för att bli föräldrar i flera år!!" Ja, jag tänker på dem. Och jag är helt övertygad om att OAVSETT hur länge man får kämpa - exakt lika jobbig upplever man en jobbig 3-åring. Skillnaden är att de som kämpat hårdast kanske inte VÅGAR uttrycka det för att de ska vara så jäkla tacksamma? Jag som blev gravid efter ett lyckoskjut på baksidan av huset en solig sommardag (hahaha) älskar dock mina barn lika mycket. Jag älskar alltid mina barn. Ibland hatar jag att vara mamma. Och det är OKEJ att känna så! Man måste få lov att klaga ibland. Det är inte alla som rusar till jobbet en halvtimme innan man behöver vara där och sjunger lovsånger för chefen under lönesamtalen av tacksamhet för att de faktiskt HAR ett arbete när andra står utan..? Eller gör ni det? Dricker ni kaffe fast andra är hemlösa? Fyller ni poolen i trädgården fast en stor del av jordens befolkning inte ens har dricksvatten? Kör ni bil fast miljön kollapsar?

Människor blir kränkta av att jag bakar "Pipparkakor" med mina barn. "Snopp- och bajshumorn borde du väl tappat i 4-årsåldern?!" Det borde jag kanske. Det gjorde jag dock inte och min Elton är MITT I DEN åldern och jag tycker det är jätteroligt. Hemma hos oss skrattar vi åt både mammas långa bröst, pappas pung och Eltons alla smeknamn på det som hamnar i pottan. Såna é vi. Och en av oss är fortfarande 3 år. Han ska liksom ta sig igenom det här utan konstigheter och då skrattar vi hellre MED honom än ÅT honom. Blir du kränkt över det så läs och gå vidare? Bli inte kränkt. Spar energin till att leka med ungarna, dammsuga eller ha sex?

Jag skrev ett inlägg om döden och om saknaden efter mamma. En mamma hörde av sig och sa "Jag blir så besviken och ledsen när jag läser det här. Om jag (gud förbjude) skulle bli sjuk en dag och lämna mina barn vill jag inte läsa om hur hemskt det är att göra så mot dem! Jag läser här inne för att bli glad!" Ja, jag är också ledsen och besviken... På livet. Varför inte ta åt sig av texterna och tänka att man ska vara lite extra rädd om sina relationer och sina barn? Att man ska ta tillvara på alla de där vardagliga stunderna, kramarna och säga alla de där sakerna man vill ha sagt..?

Min "partyhelg" som slutade med total misär och bakfylla utan dess like (haha) var kanske inte min bästa på länge. Nu har jag "uppenbara alkoholproblem och borde skämmas". Ja, jag hade uppenbart problem med alkoholen i söndags. I lördags var vi bästisar! Vafan, jag har inte varit ute och festat sen jag var ung och snygg och det var inte riktigt samma krut i tanten som i 25-åringen. DET är ett problem. (Som man kanske kan träna upp?!)

Ha en bra dag allihop! Även ni kränkta människor. ♥ Den här blekfeta bloggaren ska äta ett stort vaniljhjärta och dricka cola nu. Det retar säkert någon. ;)


over and out.

//Meekatt...


Kika in i min webshop HÄR för tavlor med lite (h)ärligare budskap! //Meekatt...

98 kommentarer :

  1. Haha, jag läste kommentarerna om dig för nån vecka sen inne hos Bloggkommentatorerna och skrattade gott. Prettomorsor utan humor! You Rock Katten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag såg att jag var hatad där...igen. ;)

      Radera
  2. Har aldrig kommenterat här innan men nu kan jag inte låta bli. Så. Jävla. Bra. Sagt. Fattar inte hur alla "prettomorsor" överlever ute i verkligheten...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! ♥ Ja, hur klarar de av vardagen om de ska snubbla över allt? Jag förstår inte...

      Radera
  3. Du är alltid så spot on vilket jag älskar! Ärligt och smart skriver du. Ärligheten vinner väl alltid i längden, det måste ju alla prettomammor hålla med om? ;) älskar att läsa om er härliga, ärliga, roliga familj! :)

    SvaraRadera
  4. underbara,härliga och bästa bloggaren! Helt fantastisk e du :D.../.Camilla Å

    SvaraRadera
  5. Det finns folk till allt man kan fundera på om dom inte har något liv, utan letar bara runt efter saker att klaga på hos andra människor.
    Tycker du har en härlig och skön stil skriver om livet precis som det är. Skratt, tårar och kaos you name it.
    Själv är jag nu en mamma till numera utflugna barn 20, 25 och 28 år (varav de två yngsta utomlands Jersey och Skottland) och det är såå härligt, nu lever min man o jag rövare ;-) kommer på nya saker om varandra nästan dagligen.
    Lev ditt härliga liv och ta hand om din fina familj. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, DET ser jag fram emot, haha. Vill också leva rövare med min man igen! ;)

      Kram!

      Radera
  6. Det här var nästan lite läskigt! För bara ca en timme sedan publicerade jag ett inlägg på min fb gällande precis just detta, hur det har blivit "okej" för alla att tycka en massa om allt och alla, precis hela tiden, och undrade varför det blivit så. För mig är det inte alls okej, någonstans. Tankeöverföring? Who knows? ;) Tack för omedvetet medhåll iallafall! :) <3

    SvaraRadera
  7. Bra skrivet!!
    Kram // Gafflan (som inte orkade logga in)

    SvaraRadera
  8. Jag brukar inte kommentera men måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Sluta aldrig blogga. Någonsin! Strunta i prettomorsorna i mammamaffian. De är bara avundsjuka för att de inte vågar leva utan att vara rädd för vad andra tycker om dem, deras barn och karlar. De skulle nog må bra av mera vin, sex och några pipparkakor ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack! Vad glad jag blir! ♥

      Mer pippa(rkakor) åt folket! ;)

      Radera
  9. Jag är en sån där som kämpade i 4 år med utredningar och behandlingar som gjorde att man stod i bikini på balkongen mitt i vintern för att få barn.. Nu har jag 3 hrrm underbara döttrar som vissa dagar gör att jag får gråa hår, vill bosätta i ett sketet jävla torp ensam i skogen... Så visst är jag jävligt tacksam för mina barn men vem i h-e kom på trotsåldern?? Och varför tar den aldrig slut?

    Jag älskar att läsa din blogg för det är sanningen om livet och familjen. Det är bara för att du är du som prettomammorna skriker rakt ut... Äkta svensk avundsjuka...
    Nä fortsätt va du så gör du oss normala människor glada��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vem fan kom på trotsåldern?! Och varför tar skiten aldrig slut?! haha

      Stor kram!

      Radera
  10. Du är ärlig, rakt på sak, du är mamma, du är dotter...framför allt, du är jävligt kul.

    Jag är ingen bakande mamma, när min son fick med sig muffins, som jag nääästan gjorde från grunden, köpte färdig smet och skakade, in i ugnen och vips, fina muffins, de smakade tydligen skit för nästa gång sa han bara: Snälla mamma, baka inte, ta köpekakor ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ♥

      Hahaha, heja sonen! Skit i bakningen! Det finns ju folk som blir arbetslösa om vi börjar baka! ;)

      Radera
  11. "Förutom när det gäller alla kränkta människor. De slappnar fan aldrig av. De blir för fan kränkta när det egna arslet släpper en fis." HAHAHAHA!

    Underbart, som vanligt.

    /Per.

    SvaraRadera
  12. Snälla, när ska du börja podda?! Du är ju FANTASTISK och jag vill ha dig i lurarna på väg till jobbet om dagarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imorgon kommer min debut i poddvärlden. Dock "gästartistar" jag bara men det är 45 minuter med mitt svammel! ;)

      Tror du kommer tröttna efter 10, haha.

      Radera
  13. Jag tycker du är störtskön, och jag anser att det är befriande att läsa någon som säger hur det verkligen är att vara förälder, att det inte alltid är så rosenskimrande och fantastiskt. Faktiskt är det ganska sällan det är så. Men det gör ju inte att man älskar sina barn mindre. Jag tror det är viktigt att få spy av sig om hur jobbigt allt är ibland, att bli full och skrika röv någon gång då och då. Det gör iallafall att jag får en liten omladdning och orkar vara en bra mamma!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt! Och vem har sagt att man måste vara BARA mamma för att man fått barn? Vi måste ju också få släppa och bara vara "jag" ibland! Det är just det som gör att man orkar. Att man emellanåt får känna att "jag" finns kvar och mammarollen är något vi lever i. We can do it! ♥

      Radera
  14. Jag har läst din blogg ett tag nu, men är så dålig på att kommentera.
    Däremot skrattar jag alltid lika högt och hjärtligt när jag läser. Och jag måste a l l t i d läsa högt för sambon, sen skrattar vi både lika högt och hjärtligt tillsammans.

    Du skriver så himla sant om småbarnslivet på ett roligt sätt!
    Försätt med det du gör <3
    Älskar att du é som du é!!

    SvaraRadera
  15. Jag har aldrig kommenterat till dig förut, men nu känner jag att jag måste. Du är VÄRLDENS bästa människa och så hysteriskt jävla rätt på det! Jag har dig och dina ord i huvudet dagligen och tänker ofta att "det här skulle jag vilja att meekatt såg". Ibland känns det som att jag faktiskt känner dig. Är 20 år gammal och har varken barn eller en vardag direkt så jag bor, jobbar och pluggar "runt" i världen. Men ändå tycker jag allt du skriver är så sjukt klockrent. SLUTA ALDRIG! (och hojta om du vill ha hjälp med att träna upp krutet i tanten ;)) ALL KÄRLEK TILL DIG

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack gulliga du! Och JAAAA! Tant behöver all hjälp jag kan få när det gäller det! haha Hör av dig när du är i trakterna så kör vi en utekväll med "Övningsskylt" på ryggen! ;)

      Radera
  16. Har saknat dina underbara inlägg ! Så underbara och ärliga - bajs på alla tråkmånsar som inte har ett eget liv utan måste dömma alla andra ! HEJA MALIN

    SvaraRadera
  17. Jag bara ÄLSKAR DIG och jag ÄLSKAR när du är uppretad och har svar på tal! varje ord ör så noga vägt och rättstavat att jag får gåshud! haha

    Du är bäst Katten! TACK för att du finns!

    /En trött mamma

    SvaraRadera
  18. Fantastisk som altid... Bare klø på Malin :D

    Krammer fra Ann
    https://www.facebook.com/Schousnigel

    SvaraRadera
  19. Det retar mig för jag vill också dricka cola, men jag har sån halsbränna att jag bara hade spytt då. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, sorry! Jag VISSTE att det skulle reta någon! ;)

      Radera
  20. Måste bara säga, är det inte lite pinsamt av anonym att KRÄNGT kommentera detta inlägget? Har du inte missuppfattat något lite då?

    SvaraRadera
  21. Hahahaha, som vanligt huvudet mitt på spiken!! Om folk kunde bry sig lite mer om sig själva och lite mindre om andra så skulle nog alla vara gladare! Fortsätt att inte bry dig! Det är det vi älskar!
    Kram Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag är ju som jag är...blir inte bättre, haha.

      Kram!

      Radera
  22. Du är så himla härlig...och ärlig! Det bästa jag läst på länge :) Fortsätt du och skriv precis som du vill, längtar efter dina inlägg här på bloggen...Kram från en trebarnsmamma med vuxna barn!
    // Anette

    SvaraRadera
  23. jag fullkomligen ÄLSKAR din blogg, din ärlighet och hela du är som en bästa vän som man ju bar VILL KÄNNA OCH HA NÄRA. gud vad kul jag skulle ha varje dag då haha :)
    jag fullkomligen exploderar på folk och mänskligheten typ 100 ggr varje dag och det är anledningen till att jag (som älskar att skriva och debattera och diskutera) aldrig skaffat en blogg. jag är för arg för att orka ha en tror jag, skulle få skriva arga inlägg till arga läsare hela dagarna och då försvinner ju magin lite av att få skriva av sig i sitt egna forum...
    så när bloggarna tog över världen, då slutade jag skriva (för när jag var "ung" så skrev man dagbok på sina communitys där man var medlem haha) för min hälsas skull. jag tycker du är grym som orkar hålla på, gissar att du får en hel del knäppa mail från folk som orkar lägga sig i allt och VILL misstolka allt du skriver. sluta aldrig att blogga, du räddar mitt 28åriga förstånd vissa dagar! :D stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh, tack! ♥

      Ja, jag får en hel del knäppa mail men det är mest underhållande. ;)

      Stor kram!

      Radera
  24. Underbara du! Skrattar gott varje gång jag läser dina inlägg, blir glad ända in i "själen"!
    Å de dagar det är lite sorgligare, så vill jag bara skicka en styrkekram. Så fint du skriver om din mamma... Tack för att vi får vara med och läsa dina tankar; glada som ledsna. Kram!

    SvaraRadera
  25. Säger bara ...KLOCKRENT !
    Hälsningar Skåne

    SvaraRadera
  26. :) Mycket bra skrivet.
    Jag har också funderat i de banorna. Tur att jag mest bloggar om mat. Det ska bli intressant den dag jag ska skriv om bonusmammalivet. Då kommer säkert tråkiga kommentarer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det lär komma en MASSA kommentarer och åsikter i ämnet. En bonusmamma ska vara världens bästa men helt osynlig vad jag förstått. ;)

      Radera
  27. Riktigt bra skrivet! Gillar verkligen att läsa din blogg, jag stämmer in med de andra att man blir väldigt glad!!!
    Så jag fortsätter äta popcorn i MASSOR och skiter i träningen...hahahahaha
    Ha de gött!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! ♥

      Haha, ja ät popcorn och må bra!

      Kram!

      Radera
  28. Du är sådan inspiration & så jävla cool, lyckoas dom som har dig som vän!

    Dessa neggon kan skita sig i näven & killa sig i örat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack gulliga du! ♥

      Haha, sant! Och örk... ;)

      Radera
  29. Du är för jävla härlig. Vissa har väl för mycket tid över ( lyckostar). De förvaltar bara inte tiden särskilt bra..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag önskar att jag också kunde ha lite tid över... ;)

      Radera
  30. Kommer aldrig sluta att förvånas över vilka märkliga människor det finns därute. Du är bäst! Fortsätt att skriva precis så som hittills.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Världen är full av märkliga människor! Jag borde samla alla deras mail i en bok! ;)

      Kram!

      Radera
  31. Word!!!!!! Stå på dig!

    /Ibe

    SvaraRadera
  32. Jag blir så trött på alla dessa som klagar! Älskar ditt raka sätt att uttrycka dig. De som inte blir trötta på sina barn ibland ljuger nog för både sig själv och andra. Har tre numera vuxna barn och har haft stunder då jag velat lämna allt och gå. Fortsätt blogga Malin, de som inte står ut och förstår dig tycker jag kan lämna din blogg. Tänk vad mycket tid de skulle få till sina rosenskimrande familjeliv ;-) Älskar förresten dina inlägg om din mamma, de berör! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja, jag har också svårt att förstå att man lägger en massa tid på sånt man inte bryr sig om eller gillar. Jag har inte ens tid eller energi att läsa de bloggar jag tycker om, haha.

      Kram!

      Radera
  33. Jättebra Malin!!
    Helt klockrent!

    SvaraRadera
  34. Så jäkla bra! Håller med VARJE ord!

    SvaraRadera
  35. Har precis hittat till din blogg och jag måste bara säga: GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG!!! Åh, blir så glad av människor som dig!!! Och detta inlägg var helt underbart!! Så, slut på kärleksförklaringen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I feel the love!! Tack!! Kul att du hittat in hit!

      Radera
  36. Jag skulle gärna vilja se de där apjobbiga åsikterna! Vi normala läsare skulle nog ta ner dom till en normal "läsarnivå". Kram Piafia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag ska lägga upp ett gäng så att ni får gotta er! ;)

      Radera
  37. Yay på det! (Även om just den här Bloggen är ganska så knäkränkt idag).
    Jag förundras över all kränkthet. Vart kommer den ifrån? Vem odlar denna ofantliga mängd? Finns det kränkträd och kränktbuskar? Näre ska Ikea, som ju speglar den svenska möbelkulturen, börja sälja garderoben Kränkteboda?
    :-) Tack för ett bra inlägg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, Ingvar jobbar säkert på det! ;)

      Radera
  38. Jag kan faktiskt förstå de som tar sig tid för att skriva om nåt som gör de upprörda. Jag är gravid i v 35 och har inga cravings, men ett omåttligt behov av att uttrycka mina åsikter hela tiden. Så var det vid min förra graviditet också. Vilket ledde till ett antal insändare i GP. Denna gången har jag väl mest gått på i olika kommentarsfält istället. Haha...vet att det låter skruvat, men det måste vara hormonerna. Cravings för mig är alltså att få spy ut mina åsikter. Låter friskt va...haha! Kommer dämpa sig om några veckor. Även diverse stackars affärsbiträden har fått klä skott för mina åsiktstouretts utfall. Får väl be om ursäkt så här i efterhand och ev i förhand. //JoLu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, skönt med en som erkänner! ;)

      Radera
  39. De som orkar uppröras och framförallt de som orkar sätta sig ner och skriva ett mail och klaga är de som har för lite riktiga problem och för mycket tid. Här skulle jag säga att arbetslösa och föräldralediga är överrepresenterade (och ev någon pensionär).

    Grov generalisering men ändå. Min svärmor har varit sjukpensionär så länge jag känt henne, hon har alltid orkat bry sig om allt ovesäntligt och allt hon kunnat kontrollera hemma har fått gigantiska proportioner. Hon tar sig inte ut, aktiverar sig inte. Hennes liv är djäkligt litet och det hon kan bry sig i och påverka, då djäklar. Oavsett om det eg är helt oviktigt.

    När jag själv varit föräldraledig har jag orkat bråka om saker jag aldrig någonsin skulle orka tjafsa om när jag jobbar, skrivit inlägga på FL som jag för all del står för men aldrig orkat formulera ihop idag o s v. Man har inget bättre för sig helt enkelt.

    Farsan blev pensionär för snart 2 år sen. När han jobbade (lärare) gick han ju ha på besök, han hade en massa saker att fundera på och styra upp kring sina elever. Nu har en en energinivå som en evighetsstudsboll, tusen råd om barnuppfostran och orkar lägga sig i precis allt han tycker skulle kunna göras bättre. Han ägnar sina dagar åt att skriva mail till sportjournalister i kvällstidningarna och tala om vad han eg ansåg om sveriges senaste landskamp och hur fel de haft i sitt utlåtande. Någon stackars sate var dum nog att ge honom rätt i vissa påstående och genast tyckte farsan att han fått en brevvän för livet. Det ansåg inte den andre. Att han inte anfaller bloggare och delar med sig av sin "visdom" beror enbart för att han ännu inte upptäckt bloggar :)

    SvaraRadera
  40. Åh gullan! ♡ Du är så bra precis som du är ~glöm aldrig det! Aj lav jo! Puss från Anna J

    SvaraRadera
  41. Haft en tuff mamma-dag och har låst in mig i sovrummet nu ikväll. Läser din blogg. Mår genast lite bättre.
    Tack för att du är du och vågar säga sanningarna. Oavsett humör och innehåll är din blogg ofta dagens bästa läsning.

    Tankeväckande/berörande/glädjespridande.

    Jag tror du och dina ord är så mycket viktigare än du kan tro. För debatten. För ifrågasättandet och fighten mot den så kallade normen. Dina barn är lyckligt lottade att ha en sådan mamma! Och maken bör vara så stolt att han köper dig den där sängen, typ ikväll <3

    Kram fr Emma

    SvaraRadera
  42. Hej på Er Alla; sitter och läser alla fantastiskt roliga, bra och eftertänksamma inlägg här och småler lite för mig själv, jag tillhör numera gruppen pensionärer, har uppfostrat 2 barn och funderar på hur det kommer sig att allt och alla måste vara så förbaskat präktigt numera, ser ofta mammor och pappor som joggar med barnvagn!!! Är det bara för att man måste visa upp sig i bostadsområdet och för andra föräldrar hur djäkla duktig man är, Ja, ja det är ju var och ens "plåga" på 70-talet skulle det bara visas upp vilken färg man hade på Barvagnen. Mina barn har inte tagit någon skada av att jag inte for runt på stan med en Caffe Latte i ena handen och barnvagnen i andra, Men när jag läser alla inlägg här så tror jag faktiskt att det i verkliga livet inte finns så många prettoföräldrar, utan bakom den masken hatar dom alla det liv dom måste visa upp för andra. Så bästa Föräldrar lev Ert eget liv och inte andras. Tack för en superrolig Blogg, kommer följa er i tysthet, Kramar o Tack för mig

    SvaraRadera
  43. Hahaa!! Jesss! Det hör till att man ska bli kränkt. Alla vill tydligen bli kränkta, hotade eller nått annat satans jävulstyg.
    Heja, Konungariket Svärje!

    PIET

    SvaraRadera
  44. Ny här :). Har bara läst några inlägg än så länge. Wow! Du är Så jävla roliga och galen så tårarna runnit. Av skratt! Ska mysläsa här under vapenvilorna med 1 och 6 åringen :)!! Kram till dig

    SvaraRadera
  45. Du e så jävla bäst!Älskart!!

    SvaraRadera
  46. Du skriver precis mina tankar. Folk ska blir kränkta för allt. Men de värsta är det de man inte ens förstår vad de menar att de blivit kränkta av. De hittar ett litet oladdat ord som är fel eller vänder och vrider på allt för att försöka få det till att de är kränkta i sådana fall när det uppenbarligen inte är någon som gjort något illa menat mot dom. Jag är sjuksköterska och i mitt jobb så blir ju patienterna kränkta hela tiden. Idag blev en patient kränkt för att vi inte kunde göra ett hembesök på 3 timmar hos patienten trots att patienten var ung och relativt frisk och själv kan ta sig til vårdcentralen. Denne inledde då argsint samtalet med; Varför vill du inte komma till just mig. Jag är så kränkt. De är ju ert jobb att göra hembesök. Eh ja om du inte kan ta dig hit. Om du är akut dålig så ringer vi ambulans åt dig.
    Nej folk det bara sig själva och kan inte tänka ihop hur saker och ting fungerar. Hur skulle allting gå ihop om alla höll på såhär. Ingen skulle ha tid med annat en gnäll och pajkastning.

    SvaraRadera
  47. Hahahahahhahahhaaaa precis vad jag behövde när jag sitter här med min djävla elaka virusbacillhelvetesdjävla skit...

    Älskar dig!!!!!

    PÖSS

    SvaraRadera
  48. Du är för fan helt underbar! :D

    SvaraRadera
  49. Du är fantastisk! älskar dina inlägg, älskar din humor, din ärlighet och din kaxighet!


    SvaraRadera
  50. Helt underbart att du kan sätta ord på allt! :D
    (önskar jag själv kunde) Ta ingen skit som "Grynet" skulle sagt.
    Det där med att kunna skilja på sak och person verkar vara riktigt svårt att förstå för en del.
    På dom bara! :)

    SvaraRadera
  51. Ha ha! Vilken tur att Facebook inte fanns när min dotter växte upp! Jag hade varit både skjuten och hängd. Men idag har jag en helt normal (vad det nu är) 33-åring och vi har ett jättebra liv!

    SvaraRadera
  52. Så himla bra skrivet!!!
    Och alla dessa ""bitterfitter""som ska gnälla och klaga på allt,, vad har dom för liv egentligen? Troligtvis tråkigt, humorlöst och egoistiskt.
    Ha en härlig dag och gillar det du skriver :-)

    SvaraRadera
  53. Haha, härliga Malin!! Fortsätt kränka dom, det kan dom gott ha ;)
    Vi är så många fler som älskar dig och dina texter och tycker du är en underbar mamma och kvinna! <3

    SvaraRadera
  54. Bästa jag läst på länge! Keep up the good work!

    SvaraRadera
  55. Bästa jag läst på länge! Keep up the good work!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!