lördag 5 oktober 2013

Kossemorsan goes Gottegris!!

Världens bästa Bondmoran har skaffat sig en egen godisbutik! Ni minns väl Bondmoran - tjejen jag åkte till Bloggminglet med för hundra år sedan? Hon som glömde alla kläder och hade med sig en hel resväska full med HUNDLEKSAKER istället, haha. Ni som missat detta kan läsa om det här. För övrigt har hon en alldeles underbar blogg som ni ska kolla in.

Men ja, åter till godiset. Fatta vilken dröm?! Hade hon inte varit så gammal (<--haha) så hade Elton friat direkt! Kossor OCH godis - livet blir inte mycket bättre än så! Jag och Therese ska åka upp nästa vecka och spana in butiken så ni som är godissugna bör åka dit innan oss...med risk för att annars mötas av en tom butik.


Bondmorans godis är beläget i vackra Ör strax norr om Växjö. En mysig godisbutik i 50-talsstil med billigt och färskt godis i mängder. Ni som har långt dit kan beställa godis i webshopen - hur smidigt som helst. Här kan man beställa färdiga godispåsar till barnkalas och skicka presenter till vänner och bekanta. Då skickar man bara ett privat meddelande och berättar vad som ska finnas i paketet och sen fixar Bondmoran resten. Dessutom finns det mängder med fynd till KANONPRISER i fyndavdelningen.

 
Hemleverans till Meekatt Casa. Freddy fick Camel Balls och hjärtklubbor, haha.
 
Massor med lycka till med butiken världens bästa Bondmoran! Och tack för att du förgyllde alla Fab Mamas Goodiebags med gottigottgott!
 
Butiken hittar ni HÄR!
 
over and out.
 
//Meekatt...

9 kommentarer :

  1. då ska jag vinka när ni åker förbi Växjö :)
    //
    Helena

    SvaraRadera
  2. Tycker TrubbElton att jag är för gammal???? Inte alls, när han är 25 och värsta hunken då är jag 65 och behöver en hunk allt vad jag orkar och jag kan lära honom allt jag kan.... Blir ju perfekt ju!

    Haha, den där resan glömmer jag aldrig... När jag gav upp och lade mig på sängen och sa att du får mingla själv och du sprang ut i hotellkorridoren och knackade dörr och samlade ihop kläder till mig.

    Du är bara bäst!

    Hoppas Freddy gillade kamelballarna ;-) Tänkte att han behövde några extra...

    Kram darling <3
    /Bondmoran
    www.bondmoran.nu
    www.bondmoransgodis.bondmoran.nu

    SvaraRadera
  3. Åh, underbara Bondmoran! Egen godisbutik!? Dit ska jag åka när barnen har pappavecka, haha. Egentid när den är som bäst! ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha du är så välkommen. Frossa på egen hand liksom ;

      Kram
      Bondmoran

      Radera
  4. Min man lovade att vi åker dit i morgon=)

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att det fanns Onico på hemsidan! Nu kan jag lura i sambon att det blir billigare att beställa där så jag kan få köpa hem massor av godis ! <3 Skitbra start på min "viktnedgång" ju !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart jag har Onico :-) Jag har ju typ allt...
      Kram
      Bondmoran

      Radera
  6. Nu fick jag en skrattattack igen. Minns såväl inlägget om hennes förväxlade väska... alltså, förstår att det inte var kul då men såhär i efterhand kan man väl få fnissa lite.

    Måste nog köpa ltie godis därifrån, var ju massa smarr i påsen från Fab Mamas varav kamelballarna fick mig att skratta högt.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!