torsdag 12 december 2013

Beställningar, Kiss i poolen & Besöksrekord!

Rimstugan har smygstartat på Facebook och inkorgen är full med mail och rimbeställningar, haha. Jag sa inte att JAG var expert! Tänkte mer att vi skulle slå våra kloka huvuden ihop! ;) Jag rimmar så jag får huvudvärk här.

Imorgon är det sista dagen för Alice i Veinge. När vi kommer hem ifrån Gran Canaria är skolan inflyttad i sina nya fina lokaler här i Mellbystrand. ÄNTLIGEN!! Alice har dock varit lite hängig ikväll så vi får se om hon orkar med morgondagen. Jag hoppas att det är trötthet och inte baciller som spökar. Vi har inte tid med det nu! Men ja, VAD SOM HELST men inte magsjuka. Jag. Dör. Då. ALLA pratar om magsjuka. ALLA säger "Ha nu en toppenresa och hoppas ni slipper ligga magsjuka!" Vafan! Säg inte så!! Varför gör man det? Det är fan värre än att vara gravid och behöva lyssna på allas skräckhistorier om förlossningar. Alla sprack upp till nacken, ingens bedövning tog och det var slut på förlossningssalar. Vill man höra det?!

Jag har i alla fall varit på Apoteket idag och handlat lite smått till resan. 1200 kr gick min bacillskräck på. Mjölksyrabakterier till hela familjen som vi börjat äta redan nu, handsprit som jag kommer gnida in på allt och alla, stoppande tabletter mot diarré och vätskeersättning. Ja, och så lite Iprén, Alvedon, Nässpray och Deodorant. Om jag ska ligga och spy i värmen behöver jag åtminstone inte lukta armsvett! För första gången tycker jag att det är riktigt jobbigt att ha sån bacillskräck. Jag kan sitta och fundera redan nu över buffén på hotellet, kissandet i barnpoolen, jordnötter i små äckliga skålar... Man kan ju alltid packa med sig en kylväska med Mamma Scans köttbullar och lite snabbmakaroner och hålla sig ifrån buffén? Eller så slappnar man av, dricker handspriten och går loss på semesterkäket!


Läsarrekord på bloggen idag! Återigen - tack för alla länkningar! 16 500 unika besökare på en dag. Jag är mållös.

over and out.

//Meekatt...

Nu kan man nominera sin favoritblogg i Finest Awards. Jag åker gärna dit igen med MirAnna La More och agerar Paparazzi och kramas med Kniven-mot-strupen-Alexander! ;)

12 kommentarer :

  1. Redan nominerat din blogg! Den bästa underhållningen varje dag :) Efter förkylningen som härjat här en vecka på en trotsig 2 åring så är din blogg mitt sätt att slappna av och inse att allt inte är så sockersött och fint som alla mamma på facebook vill få det till..

    Du är värd alla pris i världen och hoppas ni får en kanon skön semester!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack gulliga du! ♥ Hoppas lillfisen snart är frisk!

      Radera
  2. Inte konstigt med alla läsare, sen din blogg länkas på min facebook hela dagarna ifrån alla olika vänner, haha. Du är bloggdrottningen nu! Grattis! Och VÄL förtjänat! Röstar såklart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, bloggdrottning kanske är att ta i! ;) Men tack snälla och tack för rösten!

      Radera
  3. Herregud jag läste precis ditt inlägg om vad det blir för mat, för att efter det ramla in på gynbesöket-inlägget asså allvarligt jag skratta så jag fes!!! Dig ska jag följa! :)

    SvaraRadera
  4. Jag hittade hit i förrgår och har snart sträckläst HELA bloggen! Jag är kär i dig! Du är min nya idol, haha. Skrattat mig igenom två dygn och du anar inte hur mycket jag behövde det just nu. Min pappa ligger sjuk och kommer snart lämna oss. Ditt inlägg om hur man överlever när den man älskar dör fick mig att gråta tills jag spydde. Men ÅH VILKEN STYRKA DINA ORD GAV!! Man får känna att man vill att det ska ta slut. Jag känner det. Låt oss bara klara julen. Sen är jag redo.

    TACK för att DU finns. DU är fantastisk!

    SvaraRadera
  5. Hahahah gå loss på handspriten du!! Och ta för guds skulle ett paket snabbmakaroner med ;)

    Puss älskling

    SvaraRadera
  6. Jag bli alltid (skit)sjuk när jag är utomlands. sist gjorde jag precis som du har gjort nu och köpte medicin för typ tusen spänn (tre personer - en vecka - hur???) kände mig duktig och välplanerad. när jag sen blev svindålig därnere så hjälpte ingenting. jag led med svensk medicin (som man ska göra som svensk) i 2 dagar. sen gick jag med gråten i halsen till apoteket och hängde på låset vid öppningsdags. den välklädda propra apotekaren (med extralarge viagrakartongen på varenda hylla) log sitt allra största leende när jag visade den svenska medicinen och svarade sedan "I know that medicin, very good medicin! but dont work here. this is egyptian bacteria, you need egyptian medicin!" sen log han lite större ändå när han plockade fram några medicinkartor som han märkte med spritpenna och talade om hur många jag skulle ta. fick tre olika mediciner, det kostade 100 spänn, behöver jag säga att jag blev frisk direkt?? ;)
    Älskar din blogg!

    SvaraRadera
  7. Haha, jag blir överlycklig när jag kommer över 30 läsare per dag.. liiiiite skillnad! Haha :)

    SvaraRadera
  8. Köp med nåt rör med resorb oxå! :) Bra o ha liksom! :) Vätskebrist av olika anledningar är aldrig skoj!

    SvaraRadera
  9. Wow det kallar jag rekord! Jag är mållös!! :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!