måndag 23 januari 2012

Fulhet, Svampställen & Partiledarskap!

Herregud, doktor Rolf läser min blogg! Han tittade på mig i väntrummet idag, log snällt och sa "Oj,  NU får vi ta tag i det här. Så HÄR kan vi ju inte ha det Malin!" Ja, det måste ju bero på att han läst gårdagens inlägg och inte vill riskera att få en massa egentid med mina små huliganer på sin mottagning...eller så såg han bara hur ful jag har blivit..?

Fan vad två veckors sjukdom sliter på utseendet! Blekfet och ynklig, håret i en ful fäbodjäntafläta (vad hände där?!), rödsprängda ögon, sårig under näsan och så klen i armarna att jag inte ens kunde kränga av mig jackan utan att nästan snubbla in i väggen. Dessutom är jag halvdöv vilket jag emellanåt glömmer bort själv. Men det kom jag på när jag såg hur rädd den stackars sköterskan i luckan såg ut när jag gjorde en riktig "Kniven-mot-strupen-anmälan" HEEEEJ!!! JAG HETER MAAAALIN OCH JAG HADE EN TID HOS ROLF NU!!!" Fan. Skrek jag? Tur jag inte var på STD-mottagningen! Kunde ju blivit pinsamt...


Efter ca 40 välbetalda sekunder hade Rolf bekräftat att jag hade Bihåleinflammation, Öroninflammation, Ögoninflammation och Halsfluss! Det visste jag ju redan men nu fick jag äntligen lite droger! 60 penicillintabletter på tio dagar - hjälp! Vi vet ju alla vad det betyder... En trippel dos penicillin = nytt svampställe i Mellbystrand! MEN här var jag på hugget och fick utskrivet "antidote" i förebyggande syfte...så att jag slipper återuppleva min date med filmjölken! Det är fortfarande lite kul. Ni som missat min "kamp mot svamp" kan läsa om den här:    Malin vs Svampinfektion 0-1

Imorgon är det gymnastik på dagis. Dags att vaxa benen på Alice, slänga på en tub "brun-utan-sol"och öva posering! Och ja, gör hon något riktigt bra eller är extra söt ska jag säga "Oj, det DÄR är inte min dotter!" Det tror jag tuffar till henne inför framtida vuxenmobbning á la Minimodeller och Idiotmammor! ;)

På tal om vaxning och "brun-utan-sol". Jag VET Freddy. Jag SKA ta tag i mig!  Bara febern går över och jag får tillbaka syn och hörsel så ska jag låsa in mig i badrummet för en extreme makeover! När doktor Rolf säger "Så här kan vi ju inte ha det Malin"...då är det nog fan tid!


Nu ska jag fila på mitt CV till Riksdagen. Hörde att det fanns en ledig tjänst - helt i min smak. Jag menar, partiledare - hur svårt kan det va? Jag har inga problem med att ta kritik...leva över mina tillgångar eller strunta i att raka bort det som borde rakas bort! Sen att partiet i sig behöver en "Meekattificering" - det säger ju sig själv! Fram med ärligheten och bort med moralen - för sån é jag! ;)

over and out.

//Meekatt...

20 kommentarer :

  1. Läste ditt inlägg om filen och det var ju inte så fel du tänkte. En huskur är ju att smörja in sig (Ja, där nere) med yoghurt. Den har mjölksyrabakterier som är bra mot svampen :) Så du var inte helt ute och cyklade ändå :P Bara så du vet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha! Tack för det Hanna! Känns lite bättre faktiskt! :)

      Radera
  2. Självklart är det ett jobb för dig! Du är precis vad den svenska politiken behöver! You go girl! :) :)

    Alltså det här med filmjölken. HAHAHA! Du är otrolig! Tack för kvällens skratt!

    Och se till att krya på dig nu!

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha "kniven mot strupen-anmälan"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Katten!
      Jag förstår inte hur man kommenterar här. Verkar bara som jag kan svara på andras inlägg. I detta fall Cheeky malin. Har klickat på "lämna kommentar" men ingen ruta kommer fram:(

      / ami

      Radera
    2. Amileaks: Vad skumt. Hade lite problem med min förra design och kommentarsfältet men hittills har detta funkat. Prova gärna igen. Vad har du för webbläsare?

      Radera
    3. Jag har Firefox.
      Ska prova att kommentera ett annat inlägg.

      Radera
  4. Ja du man inte het när man lider av dessa sjukdomar samtidigt. I know been there har testat och vill icke göra om det!

    Tänk att jag tänkte samma tanke! Ta över sossarna. Kanske bara kanske skulle det bli ordning på skutan då vem vet?! Roligt skulle jag ha i alla fall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ingen höjdare det här...aldrig känt mig klenare! :(

      Men du! Vi kanske skulle slå våra kloka tankar ihop och ta oss an jobbet? haha

      Radera
  5. Som alltid, helt hysteriskt när man läser här inne! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad bra att jag håller jämn nivå! ;)

      Radera
  6. Ännu ett härligt inlägg!

    KRya på dig med alla trista inflamationer du dragit på dig din stackare!

    SvaraRadera
  7. Jag hoppas verkligen du blir bra snart! Skickar 211 kryapådigtankar och hoppas det hjälper.

    Men du, jag skulle LUGNT rösta på dig som stadsminister!!

    Jädrans vad bra det skulle bli!! :-D

    Kram på dig
    /Bondmoran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina! Haha, skönt att jag har din röst!

      Radera
  8. Jag säger bara en sak: ELLEN tamponger i förebyggande syfte : )

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!