söndag 4 maj 2014

I AM ALIVE! Typ...

Men herregud!? Inget blogginlägg på en hel vecka!? Det är verkligen inte okej, jag vet. Men jävlar vad gött det har varit att ha semester ifrån ALLT. Ingen mässa (förutom en massa röjande i strandhuset och ett par svängar till tippen med lådor efter alla sponsorgrejor mm.), ingen stress med utställare som vill ha svar på frågor, inget fix, inga samtal, ingen planering och inga glömda grejor som stressar sönder mig. Långa djupa andetag ända ner i magen. Fantastiskt.

Mässan har varit en helt galet rolig grej att arrangera. Men bitvis mest galen. Det är hur mycket som helst att fixa med och att ansvara för mässa, två egna montrar, 50 bloggare och alla 250 goodiebags var lite väl mycket. De sista dagarna ville jag bara lägga mig ner och dö. Men vi fick ihop det och yeyh vad bra det blev! En massa glada och positiva utställare med fina montrar, fantastiska artister och föreläsare och en hel jättehög med bloggare som inte bara spred en massa positiv energi på mässan utan som också gav mig ständiga "heja-Malin-rop" och kärlek. Och alla dessa fina inlägg om mässan! Jag är både stolt och lycklig! Och totalt utmattad, haha. Jag har massor med bilder! Två duktiga fotografer på plats räddade upp det faktum att jag själv tog TVÅ bilder under hela mässan. Haha, två!? Inte alls stressad...

Ja, ni ser ju lyckan. PAX!! Eller Sanna som hon ju heter. Eller JOLANTA!! Min IDOL! Man blir ju lycklig så att man kissar på sig. Men ja, jag uppförde mig proffsigt hela tiden...när hon tittade på, haha. Tack Tommytott för bilden!
 
Zillah & Totte! Världens gulligaste tjej! Och ja, jag gjorde det. Jag köpte en banan till Totte. Jag vet...jag är en idiot, haha.
 
Suseå Choklad & Delikatesser var på plats med en massa godsaker! De räddade även upp mig som klantigt nog hade glömt köpa blommor till våra föreläsare, haha. Och ja, en massa bloggare blev bortskämda med ljuvliga praliner! Jag tänker aldrig erkänna att jag fick ett par paket över som jag kommer hetsäta i min ensamhet. ;)
 
Min vackra lillasyster fick hoppa in som modell i modevisningen och visa upp en fantastisk klänning ifrån Dreamwear i Ljungby. Sönderstressade storasyster började nästan gråta, haha.
 
Vera & Herman ifrån VH Kids var på plats och förgyllde mässan! Assistans för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar.
 
Pettson & Findus vad på plats!
 
Tjejligan i Familjen Wallquist
 
Vår duktiga konferencier Amanda och en MASSA barn som väntar på Pax
 
Pax med Skattkartan!
 
Ja, det var lite av alla hundra bilder jag har att gå igenom! Tack Tommytott och Marias Foto för fina bilder! Imorgon kommer mer bilder och sneakpeak på lite härliga goodiebags som jag skämde bort bloggarna med. Och jag fortsätter smälta och utvärdera allt. BÄST på mässan: FANTASTISKA bloggare som höll mig uppe i kaoset, PAX och Skattjakten som alla barn ÄLSKADE, Zillah & Totte som är så galet proffsiga och självklart Erik Ståhl. Mannen som berör en ända in i ryggraden. Som en käftsmäll...och en smekning på samma gång.
 
Jag är så stolt över mässan och allt bra vi fick ihop och jag har en känsla som tar över alla andra: ÅH vad jag önskar att mamma var där och fick se resultatet av allt mitt slit! Hon hade varit så stolt! Hon hade tagit en MASSA värdelösa bilder med sin kassa kamera!

Efter mässan kollapsade min kropp lite. Feber, trött, munsår i halva ansiktet och allmänt död i kroppen. Men ja, jag var ju förberedd på det. Nu är jag på g igen och imorgon kör vi igång stenhårt och laddar om för Krakel & Spektakel i HELSINGBORG! Wiiiiih!


Evelina åkte hem till Säffle idag efter en månad hemma hos oss. Tårar på stationen i Laholm. Tänk att en människa som man nyss lärt känna bara kommer in och får en helt turlig plats i ens familj. Som om hon alltid varit här. Fantastiska tjej! Vem ska jag nu rasta Agge i Bananer-i-Pyjamas-kostym och svart ansiktsmask tillsammans med?! (Såna konstigheter ser ni på Instagram. Och ja, jag heter Meekatt där. Såklart.)

Nu sover barnen och Freddy. Jag ska svara på lite mail, kolla på Beck och smygäta lite praliner ifrån Suseå. För sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

15 kommentarer :

  1. Krakel spektakel mässan i år va suverän du har gjort ett riktigt toppen jobb... Min son Lex fullständigt ÄLSKADE Zillah & Totte...å den lilla pajasen man har så inkluderade det att dansa med Batman och resten av gänget på scenen..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh TACK! Vad kul att ni gillade mässan! Underbart att han vågade sig upp på scenen, haha!

      Radera
  2. Åh vad roligt att höra och jag tror nog att en stjärna där uppe i himlen lyser extra starkt av stolthet.

    Kram Madde K

    SvaraRadera
  3. Välkommen tillbaka! Jag har saknat din blogg fantastiska Malin!! Du har verkligen gåvan att skriva!!

    Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK gulliga du! Jag har saknat bloggen och det är gött att va tillbaka! :)

      Kram!

      Radera
  4. Duktiga du! Vad roligt att det blev en sådan succé! Mina barn ville väldigt gärna träffa Pax, men sexåringen, Filippa, ville också väldigt gärna springa Lerumsloppet den dagen så det fick bli det istället. Du gjorde helt rätt som tog igen dig hela veckan! Hoppas nu hälsan är bättre och det blir lite "lagom" hanterbart tryck framöver;-). Kram från Anna W.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men hur kan man välja motion framför PAX?! ;) Ni får ta igen det i Helsingborg - vi har Pax med oss dit!

      Kram!

      Radera
  5. Herrejäklar vad jag saknat dina inlägg! Men BRA att du tog en paus. Det visar att du är rädd om dig själv och din familj och att du inte sätter någon värde i statistik och trams. HEJA DIG för att du är du!

    Och sen - en STOR ELOGE till dig för en fantastiskt härlig mässa. Jag var där förra året och det går ju inte att jämföra. Du har gjort ett hästjobb och att få dit Pax och Erik Ståhl var det smartaste du (eller någon annan) kunde göra. Genialt och lysande! Så ja, heja dig! Fortsätt med mässor för du lyfte den här mässan till något fantastiskt! Ledsen att ni hade vädret mot er och att det inte kom så mycket folk som man skulle kunna hoppas men vi som var där är SÅ nöjda. Jag har aldrig shoppat så mycket på en mässa i hela mitt liv! Kom hem med kläder, skålar, choklad, cider, smycken, leksaker, Milittabok och en unge som fortfarande ler efter mötet med Pax!

    Så njut och var stolt! Det är din mamma i sin himmel och det är alla vi här nere med! Du är grym katten på allt du gör!

    Marie E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh! ♥ TACK! Både jag och Viktor har kämpat hårt för att få till en bra mässa och vi är bra nära! Nu ska vi bara hitta ett datum som inte krockar med högsommarvärme och lite mer kul för papporna. :)

      Härligt att du hittade så mycket kul på mässan! Jag tar åt mig och sträcker på mig ska du veta!

      Kram!

      Radera
  6. Åh, vad roligt att allt gick bra! Fast du... var rädd om dig <3
    Kram Nina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jag, jag lovar! Nu är det slappedagar med bara 9 timmars jobb - rena semestern! ;)

      KRAM!

      Radera
  7. Hvor i alverden får du al den energi fra? Du er jo simpelthen enestående :D

    Det har været fantastisk at følge dig og messen på Facebook og Instagram. Overvejer kraftigt at tage færgen over til Helsingborg med ungerne og dukke op på din næste messe ;)

    Knus og kram Ann
    schousnigel.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, energin är slut nu! HELT slut!

      Tack för att du hänger kvar här i med och motgångar! ♥ I Helsingborg måste vi ses!

      Kram!

      Radera
  8. Åh, vad skönt att "höra din röst"! Ja du vet vad jag menar! =D Har kikat in varje dag i hopp om ett inlägg. SKÖNT och fullt förståeligt med en break ifrån allt! Superskoj att mässan blev succé, och vilka gäster ni fått ihop! Skoj! Njut nu av praliner och film- o ssååå glad att dina fantastiska inlägg IS BACK! <3 Kram på dig! Mamma K

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!