söndag 18 maj 2014

Dolce Gabbana, Flaskhelvete & Gratis hund!

Jäklar vad GOTT det luktar här hemma! En svag doft av Dolce Gabbanas "The one" ligger som en stark bris genom hela huset. Barnen håller för näsan och säger "blä" och jag vill mest gråta. Freddy ler lite elakt. Jag inledde nämligen dagen med att tappa hela parfymflaskan i klinkergolvet i badrummet och numera har vi det bäst doftande badrumsgolvet i Mellbystrand. 1000 kr - poff! Och jag som inte ens skulle använda den idag utan köra snålvarianten med "billig parfym" á la "Date Pamela"och skulle endast flytta flaskhelvetet. Dock blev jag nästan kissnödigt glad när jag till slut hittade den för nästan halva priset online. Två för priset av en!? Jag tog en bara och kände ändå inombords att det var gratis, haha.

Grattis på Mors Dag Malin!! ---> Om Freddy hade läst min blogg hade han vetat att han hade beställt den här till mig. Nu blir vi istället BÅDA överraskade på Mors Dag! Tack Bloomify för billig Parfym! Tips (eller reklam för all del, haha) - här hittar ni parfymer till kanonbra priser! Studentpresenter? Mors Dag? In och kika! Här handlar jag nästan alltid mina parfymer. :)

http://www.bloomify.se/p/parfym-kvinna/dolce-gabbana-the-one-edp-75ml.html

Helgens planer sprack lite men det blev bra i alla fall. Ett kalas i Göteborg byttes mot hemma-fixar-helg. Båda gräsmattorna är klippta, lekstugan är snart färdigmålad på insidan så att jag kan börja inreda den,  temöblerna är slipade, jag är helt ifatt med alla tavel-beställningar och dessutom har vi grillat och druckit iskall cider. En riktigt bra helg trots en hängig Alice. Idag ska vi fira barnens farbror Jimmie och hans sambo som fyllt år och Elton har redan slipsen runt pannan.

Det här med lekstugan blev ju en jäkla följetång. Jag hade så mycket planer för den men allt tar ju så jävla lång tid! Jag tänker "vi målar allt vitt inne i den!!" Och en timme senare vill jag vara klar. Inte TOLV strykningar senare! Fy fan vad långtråkigt! Jag vill ju börja piffa och greja NU. Förra året hann vi med nästan hela utsidan. Istället för att slutföra den började jag nu med insidan. Sån é jag.

Dags att borsta Agge som fått skäll av Elton. Världens snällaste hund har också tuggbehov och idag var det Batmans bil som fick stryk. "Vi ska ge bort honom till ett TJOLL mamma!!!" Stackars Agge, haha.

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

  1. Kan tänka mig att det "stank" haha Här finner du ännu bättre priser ;)
    http://moodelle.se/

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, här hittade jag min parfym med 200 kr billigare än taxfree!

    SvaraRadera
  3. Jag köper all min parfym på http://www.parfym.se/
    Din kostar där 459 kr för 50 ml och för 75ml 589kr :)
    Älskar när det känns som jag fyndat trots 500 spänn fluget ur plånboken.
    Kram Maya

    SvaraRadera
  4. Åh, bra sida. Hitta mannens parfym till bra pris och fick hem den på två dagar. Svårt att veta vilka som är seriösa men här gick det kalas.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!