fredag 9 mars 2012

Fredagsmus, Stjärnor & Avundsjuka!

Alice är för härlig. Hon kan inte uttala bokstaven Y...vilket innebär att vi får oss ganska många skratt här hemma. (Ja, man får skratta åt sina barn.)"Mamma, vad musig du är",  Mamma, jag fruser!", "Var är  mina buxor?" eller "Ska vi ligga här under filten och musa lite?" Igår blev det fan lite väl pinsamt. Vi var en sväng på Ica Maxi och sprang på en dagiskompis och hennes pappa. Vi hejade och jag försökte smita därifrån lite snabbt då jag var ute i min fulaste look...den där osminkade fula bleka jag...med halva Eltons kvällsmat på tröjan. Och kompisens pappa...är en sån där snygg och ren pappa...som luktar gott. Alltid säkert. Precis när jag vände mig om för att smita därifrån säger Alice jättehögt till snygg-pappan "Imorgon är det fredag! Vill ni komma hem till oss och få lite fredagsmus då?!" Skjut mig. Jag ignorerade och fortsatte gå.


Vad är det med Alice och snygga pappor? Varför måste hon ALLTID göra bort mig? Så fort hon ser en snygg kille måste hon skrika "Mamma!!! Titta mamma!! En Snugging!!" En dag när vi var i parken och skulle åka pulka kom det två grabbar gående precis när jag höll på att packa ut vagn, ungar, pulkor och resten av Bigerssson Casa ur bagaget. Då vrålar hon ifrån andra sidan bilen "Mamma!! Titta!! TVÅ SNUGGINGAR! En till dig och en till mig!!" Grabbarna som var i 25-årsåldern såg inte ALLS vettskrämda ut, haha. Man utstrålar ju verkligen "MILF" i rosa mössa och termobyxor...och med bilen full av ungar. Fan. Vad ful jag är. Jag har verkligen den där "så-fort-jag-kommer-ur-mammas-synfält-sätter-jag-cykelhjälmen-på-pakethållaren-känslan" när jag har mössa och termobyxor. Det är inte min grej...alls. Är det någon som är singel och behöver hjälp att ta kontakt med det motsatta könet så lånar jag gärna ut Alice. Hon har en snygg-kille-radar och ser minsann till att de inte missar er! Suck...

Nu ska jag ta tag i hemmet lite. Känns som att dammsugaren behöver komma fram och chocka huset med sin närvaro. Bäst att jag har fint ikväll när Freddy kommer hem...ifall han är arg. Fick en kommentar på FB ifrån en utav hans arbetskamrater så ja - mission Accomplished. Nu mobbar man inte längre Freddys bil för att den är fulast. Nu är alla avundsjuka...



Kul att så många "gillar" Meekatt på Facebook. Välkomna in ni som inte hittat dit ännu. Där kan vi öppet prata om hur fula vi är, hur trötta vi är på våra barn och hur mycket vi älskar choklad - utan påhopp! Skriver du "jag hatar mina barn" skriver jag "jag hatar också dina barn" istället för att läxa upp dig i föräldraskap.

Eftersom att alla bloggare kör med roliga tävlingar så ska ju inte jag vara sämre. Jag är så glad för alla mina läsare och för att ni är så flitiga med att kommentera och sprida min blogg vidare och detta ska självklart uppmärksammas! Så ikväll drar jag igång en tävling om ett lyxigt "må-bra-paket"! (Och nej, det är inte 100 kilo geisha...eller en åktur i Freddys bil...)

over and out.

//Meekatt...

20 kommentarer :

  1. "Snygg kille radar" Haha... Du har så himla kuliga formuleringar. Hur gammal är jänta din?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja men hon har ju en sån! ;)

      Alice är fyra år.

      Radera
  2. En åktur i bilen hade jag gillat!
    Jag har just hittat din blogg och skrattar ju högt när jag läser. Skön stil du har! Och, nej! Jag kommenterade inte för att få vara med i tävlingen, utan för att du skrev att du blir glad över kommentarer, trots att du har så många läsare som kommenterar dig :) Nu ska jag leta upp dig på fb!
    Må fint å trevlig helg!
    Kram Nina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vinner du får vi ordna en åktur!
      Vad kul att du hittar hit och ja, jag blir jätteglad för alla kommentarer! :)

      Klart du ska vara med i tävlingen - lägger ut den under kvällen så håll utkik.

      Ha en go helg!

      Kram!

      Radera
  3. Jaaaaaaa :-) En tävling!!!!! Jag vill vara med!! Jag vill vinna massor med må-bra prylar. Och nagellack. Det är väl nagellack med i paketet?? Annars är kan man ju inte må bra liksom....

    Kram på dig sexy baby <3
    /Bondmoran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, vinner du ska jag slänga i ett nagellack...för det har du ju brist på! ;)

      Kram snygging!

      Radera
  4. Alice låter alldeles underbar...;) jag skrattar så jag vet inte var jag ska ta vägen!Hittade precis hit, måste läsa ikapp lite..kram/Diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, välkommen in! Kul att du gillar bloggen!
      Ja, Alice är en alldeles fantastisk liten tjej... ;)

      Kram!

      Radera
  5. Då får jag kika in ikväll igen och se vad det är för spänannde tävlig du skall ha! Hittade just din blogg när jag googlade på "estelle kofta". Jag gör nämligen ett virkmönster till en sån till min virkblogg ;-P. Blev på bra väldigt bra humör när jag läste dina inlägg. Sitter här med en sovande liten kille i knät och skall plöja igenom äldre inlägg, och skratta lite mer :-) Må gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, ledsen att du inte hittade mönstret här inne. Men vill du ha på Onepiecen så hör bara av dig! ;)

      Välkommen in här! Kul med nya läsare!

      Ha en go kväll!

      Radera
  6. Jag är singel! Jag vill låna Alice :-)

    SvaraRadera
  7. Men vad fan då.. jag hade ju velat vinna 100 kg geisha.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fan. Sorry...så jävla dyrt att skicka bara! ;)

      Radera
  8. Ha ha ha ha ha din galning! För övrigt så tror jag inte allt ett ögonblick på att du är ful, tvärtom. Men i ett par termobrallor måste man vara drop dead vrålhet om man ska synas bland cykelställ, hjälmar och ungar. Tror säkert du är en MILF bland dagispapporna. Heta, fräcka Meekatt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, tack snälla du! Känner mig genast skitsnygg!!

      Radera
  9. Hahaha härliga unge!

    Tänk när min dotter var liten och vi var i USA, (Hennes pappa är amerikan) så pratade hon svengelska. Hennes pappa skojar med henne och kittlar henne, då skrek hon "No papa, don-t kill me!"
    OOOppps! Blev lite missförstånd! :)

    SvaraRadera
  10. Jag måste bara få hävä ur mig här.
    Unga mammor kan helt enkelt inte vara fula.
    Alla unga kvinnor (dit räknar alltså alla i barnafödande ålder) är vackra.
    Vadå gravkilon? Kolla på Rubens om ni råkar ha vägarna förbi ett konstmuseum!
    Mammaskapet förstärker skönheten.
    Det finns nog bara vid några tillfällen jag tycker annorlunda: ung mamma + gravkilon + strumpbyxor+ tshirt + kort jacka + gympaskor. Då vänder jag blicken i marken.

    Thermobyxor är väl inte fult?

    Mössa är inte fult!

    Såja, nu vart det sagt.
    Men gnäll på bara! Det kan vara bra för ämnesomsättningen.

    Farmor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det är säkert bra för ämnesomsättningen! ;)

      Nej, man är kanske inte så ful i alla fall...men i kontrast till hur man såg ut eller åtminstone kände sig innan man fick barn...så kan man ibland känna sig ful. Och mössa är inte fult - men jag är ful i mössa, haha.

      "Mammaskapet förstärker skönheten" - kloka farmor!

      Sträck på er kvinnor!

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!