fredag 16 mars 2012

Borttappad Pradaväska, Idiot på resa & Nyrakade ben!

Morgonen ägnades åt förberedelser inför min och Tessans weekend i Varberg och Alice hade full bry med att hänga med i mitt tempo. När man har två små barn hemma rakar man nämligen benen samtidigt som man plockar ögonbrynen, packar necessären och matar lillebror. Men vilken energi man får när man vet att man har en hel helg framför sig med bara lyx! Tänk om man haft hälften av den energin annars?! Jag hade ju varit värsta supermorsan! Alice hjälpte mig snällt med packningen och när jag gick igenom väskan innan jag skulle åka kunde jag plocka ur en Barbieparfym, två par boxershorts(?!), en amnings-bh, fyra Polly Pocket-dockor, en halv Bamsetidning och tre stolpiller. Hon tänker då på allt min lilla tös. Hon till och med "sympati-rakade" benen idag...allt för att kunna umgås in i det sista liksom... (Nej mamma-maffian från FL - det ÄR ingen riktig rakhyvel! Vi VAXAR Alice ben! ;) )


Nu är vi här och Oh My God! Lyxigare än så här blir det liksom inte! Just nu sitter jag i en fluffig renbäddad hotellsäng med kritvita lakan och puffade kuddar (som inte luktar babykräk) - nyduschad och insmord med alla produkter jag kunde hitta i både min och Tessans väska. Bredvid mig har jag iskall cider, godis för ett helt barnkalas och i knät min dator. Halli hallå!? Tessan poppar Ed Sheeran på högsta volym, läser Hemmets Journal (<--hahaha) och vi har INGENTING planerat...mer än att klämma den där vinflaskan och trycka i oss godis för att kompensera de där jävla promenaderna som hon dragit runt mig på. Man vill ju inte försvinna liksom... ;)

Bilfärden till Varberg var ett äventyr i sig. Tessan körde och upprepade fraser som "Jag är i alla fall inte rädd för mig själv när jag kör" och "Hoppas jag hinner, hoppas jag hinner" när hon körde genom korsningarna i sin fräcka Focus. Det var ganska skönt när vi väl parkerade bilen.


Väl framme på hotellet gick incheckningen som en dans. Våra väskor vägde som ett helt systembolag och vi såg säkert fulla och rödflammiga ut efter den långa promenaden (<-- 500 meter) ifrån bilen...med "klackaskor"! Vi sken upp i lobbyn likt två pinsamma turister som aldrig varit utomhus tidigare och provsatt och fotade varandra i ALLA stolar på väg mot rummet. Moget. Men fatta vilka stolar det finns här?! Skinnfotöljer...guldiga kungastolar...fluffiga fotöljer i alla färger - klart man måste provsitta! Och allt luktar gott, det finns inget kletigt choklad i sitsarna eller vällingfläckar på armstöden ens.

När vi kom in på rummet körde vi en effektiv uppackning á la supermorsa-style. Militärisk ordning på alla kläder, lyxiga krämer och godiset. Minibaren fylldes med cider och väskorna gömdes undan i garderoberna. Lyx. Samtidigt som jag sa "Fatta vilken lyx detta är - jag och Pradaväskan får komma ut i världen lite" fick jag en konstig känsla. VAR FAN ÄR PRADAVÄSKAN?!? Jag höll på att sätta Geishat i halsen när jag insåg att väskan var BORTA!! Vi vände upp och ner på hela rummet - två gånger, jag fick ett mindre hysteriskt utbrott och sen gick vi "the walk of shame" tillbaks mot receptionen. Vi stannade vid alla stolar och fotöljer och hoppades att jag hade satt den där...men nej. Vafan?! Jag gick fram till tjejen i receptionen...en kvart efter att vi varit där och checkat in (<--inte ALLS pinsamt) och frågade om någon lämnat in en väska...och JAAAAAA! Där var den!! Tack som fan du ärliga människa som också provsuttit en fotölj och hittat min väska! Jag tror att jag älskar dig! Och ja, jag vet...jag är en idiot...en idiot med Pradaväska...på resa.


Klockan är snart halv åtta och vi överväger att ta en paus i godisätandet och bege oss ut på stan för att se om vi kan få något vettigare i magen...typ en kebab. Får vi långtråkigt och känner avsaknad av testosteron finns det tydligen välväxta grabbar ett stenkast härifrån - Yeyh Varberg!?



over and out.

//Meekatt...

32 kommentarer :

  1. Ha det alldeles alldeles bäst!
    Kram Nina!

    SvaraRadera
  2. *ler* ha en underbar helg! Bada i lyx. Och välväxta grabbar.. ;)

    SvaraRadera
  3. Hej där!! Hoppas ni har kul i vbg !! Min man har jobbat på asia spa. Synd man inte uppskattade det mer då när allt va gratis haha.. Jag var en på en promenad på stan idag vid lunch och hoppades jag skulle se en kvinna som åt geisha som kanske var du.. Haha
    Men vill ni äta kebab så mååååste ni äta på Campino, ligger till höger om hotellet. Sveriges bästa tycker jag :) kramar på er båda och njut :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad lyxigt med gratis spa! Hur kan man inte uppskatta det? ;)

      Hahaha, jag som ätit Geisha lite överallt i Varberg idag - konstigt du inte sprang på mig! Det är jag som står och hänger nere på torget med en vinflaska i handen och choklad rinnandes i mungiporna, hahaha.

      Åh, fan! Vi gick till vänster, hamnade på..."Akropolis"(?). Ingen höjdare...får ta till höger imorgon! ;)

      Kram kram!

      Radera
    2. Akropolis "faller mig inte i smaken" kan jag säga haha... Ses kanske imorgon :) då ska jag till stan igen Och även till fästningen :) rekommenderar det , jättefint där Kram

      Radera
    3. Ja, kanske det! Hör du en bortkommen skånska skratta alldeles för högt på stan är det antagligen jag! Laddar för lite shopping innan Spa-besöket!
      Fästningen klarade vi av innan vi checkade in. Följer du inte Meekatt på Facebook?! Haha. <3

      Radera
    4. Jag har ju inte Facebook, dont ask me why.. Det var bara jag å Freddy ju hahaha

      Radera
    5. Haha, just det! Ni borde bli vänner IRL! ;)

      Eftersom att du missat mina uppdateringar där: Vi inledde med en lyxig picnic på stranden vid fästningen. Choklad, bubbel och nyfikna fiskmåsar och pensionärer!

      Radera
    6. Du är för härlig!! "nyfikna pensionärer" hohoho .. Älskar när man ser dom bakom gardinen i köksfönstret ut mot parkeringen hihihi.. Nej nu har jag ammat klart.. Får försöka sova lite så jag pallar morgondagen!! Ha det underbart lots of love för att du gör mina amningsstunder lite roligare <3 kram

      Radera
  4. Ha, ha, ha så kul:) Varberg är underbart! My hometown! Bor ni på Stadt mitt på torget eller på hotellet nere i hamnen eller på Gästis:)

    Tur du fick tillbaks Pradan...

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Varberg är mysigt! Vi bor mitt på torget. :)

      Ja, vilken jäkla tur!!

      Kram!

      Radera
  5. Visa gärna din prada-väska! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, visar du din visar jag min? ;) Får lägga ut en bild imorgon!

      Radera
  6. Vad kul att du gillade min video, jag blev verkligen jätteglad! Bara för det ska jag flyga på jobbet imorgon och tänka på hur skönt ni har det medans jag steker haburgare och leker med barnen i lejondräkt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, jag vill INTE byta med dig! ;)

      Radera
  7. Där var vi för ett år sedan, romantisk weekend på tu man hand och SOOOV, hela helgen! Underbart!

    Jag gjorde nyligen ett inlägg på bloggen riktat till sambon om att vi borde köra favorit i repris men han förstod inte alls vinken...

    Ha det underbart och njut lite åt mig också, så är du en ängel!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså det där med att hinta karlar...funkar sådär. Tror mer på klarspråk: "Jag vill ha sex - i varberg!" Tadaaa - bokat! Hahaha

      (Nej Tessan, var inte orolig! Jag håller mig på min sida inatt! ;))

      Lovar att njuta lite för dig med!

      Radera
  8. Hoppas ni får en alldeles underbar helg! Och att ni inte drar hem några fula boys! Jag menar nu när du inte har Alice med dig som kan identifiera de snygga!
    Fast om jag utgår från mig själv så ligger ni nog däckade just nu i nån slags "choklad-cider-ha hela sängen fri från barn-koma"!
    Njut och sov ut och ha kul! Det är väl förtjänt! :-)

    SvaraRadera
  9. Det blev den andra varianten...chokladkoma! ;)

    Och ja, utan Alice vågar man ju inte ragga!

    SvaraRadera
  10. Piiiuuh vilken tur du hade! Det händer ibland (ok, rätt ofta) att jag tappar bort saker. Och det är alltid lika hemskt, men äger inte många grejer som innehar värdet av en pradaväska, som tur är... haha:P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är inne i en svacka...tappade mitt Meekatt-halsband i förrgår! Jag är en klant!

      En Pradaväska kan man köpa i Thailand för någon hundralapp! ;)

      Radera
  11. Jag har precis upplyst alla om hur fantastisk du är! Ha nu så mysigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men! TACK gulliga du! Vad glad jag blir!

      Wiiih!

      Radera
  12. Hahaha låter inte som det går nån nöd på er inte :) Ha det helt underbart!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!