tisdag 19 september 2023

Kickstart My Heart!

Ja, då är Jesper inne på hjärtmottagningen för att kicka om hjärtat och jag sitter nere i cafeterian på "blocket" i Lund och sippar kaffe och hetsäter Geisha för att inte tänka så mycket på vad som sker just nu. Jag har många dåliga minnen härifrån då vi hade den tuffaste tiden med mamma här och det hjälper ju inte denna situationen. Tappar liksom andan när jag går innanför dörrarna. Minns att sista gången jag var här 2007 så gick jag in i sjukhuskyrkan och skrev i boken där... "Snälla låt detta ta slut nu så att jag kan få börja andas igen!". 

Men ja - vi åkte upp till tolfte våningen, möttes upp av jättetrevlig personal och historiens absolut tråkigaste väntrum. En helt vanlig sjukhussal med fyra SJUKT knarriga stolar, haha. Inte ett bord...inga plastblommor och inga tidningar. Detta måste ta alla rekord..?

Ja, här kan man sitta och vänta på döden liksom...

Och för att pigga upp den tråkiga stämningen fanns den här:

Man tackar, haha. Inte ens "Days of our Lives" fick förgylla detta väntrum...

Men jag hade dator med mig så jag ska nog få timmarna att gå här. Region Skåne bjuder i alla fall på gratis wifi. Det gör dock lite ont i min själ att cafeterian här heter "Hav a Java" och inte "Have a Java" men jag försöker att inte reta mig för mycket på det. Men allvarligt..? Är det bara jag?!

Jag har pillat lite med blogginställningarna och hoppas att den ska vara enklare att läsa i mobilen nu? Annars får ni hojta till. Misstänker att de allra flesta läser via mobilen. Har lite annat designfix jag håller på med men jag tar det i små steg i smått panik över att radera ALLT jag någonsin skrivit, haha. 

Nu - kolla om sambons hjärta slår som det ska. Sen misstänker jag att han ska ägna resten av dagen åt att äta ifatt alla dessa fruktansvärda timmars fastande (ingen frukost!). Jag har aldrig hört någon klaga så mycket på hunger...trots att han ALDRIG äter frukost i vanliga fall, haha. 




over and out. 

//Meekatt...


4 kommentarer :

  1. Hoppas allt gick bra!
    NU kan man läsa bloggen på mobilen. Bra jobbat katten!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt gick jättebra! 💕
      Haha, teknikens under! Och en MASSA svordomar!

      Radera
  2. Kul att du är tillbaka katten! Snygg header med! Är det i Mellbystrand du bor nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Johan! 💕 Ja, det stämmer - Mellbystrand!

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!