måndag 11 september 2023

Dessa underbara ungar...

Gött med pappavecka och en efterlängtad sovmorgon för min trötta hjärna...tänkte jag. Så tänkte inte barnen. Ja, man kanske har barnen varannan vecka men mamma är man ju alltid - såklart. Men det är ju lite olika från gång till gång hur mycket kärlek det ligger i det uttrycket, haha. När Elton bryter handleden på pappaveckan kastar jag mig självklart MER än gärna i bilen för att köra honom tillbaka till sin klassresa. Men när han ringer klockan 07,20 en måndagsmorgon och vill släktforska(!?) är det lite svåra att älska honom...

Jag vaknade av telefonens ringsignal och det tog ett tag att förstå vad det var som hände och jag hittade telefonen under kudden. Jag hann  inte uppfatta vad klockan var och det kändes som mitt i natten och jag svarade lite oroligt "Hej gubben! Har det hänt något?" Till svar får jag "Hej mamma! När föddes mormor och morfar?!" Vad i helvete...?

Jag har påmint honom flera gånger om läxan men nu kom det en klassresa, ett besök på akuten och ett gips i vägen så han missade tydligen det. Men då kommer han såklart på detta en timme innan det ska lämnas in och bestämmer sig för att MAMMA ska fixa detta. Underbart med barn...


Jag gick yrvaket igenom mina föräldrars födelsedatum, mina fyra syskons, Freddys och hans familj. Sen sa vi hejdå...Jesper vände sig om i sängen och undrade vad det var som hände (haha) och jag somnade om. 

Jag hade precis hittat tillbaks in i drömläge efter att ha svurit inombords när telefonen ringde igen. "Mamma! Jag missade bussen!" Alltså...på riktigt?! Fick en halvbra förklaring om att det stått "fel tid" i appen men inte ens mitt sovande jag är så korkad att jag går på den, haha. Det är SAMMA buss SAMMA tid VARJE dag. Detta handlade med stor säkerhet mer om för mycket tid på snapchat och med hårfönen än haveri på Hallandstrafikens app. 

"Ring pappa Alice!!" Suck. En irriterad Alice löste det och vi är vänner (iaf på snapchat) nu. Heja barnen. KAN det vara så att man (JAG!) curlat dem för mycket? (försöker se oskyldig ut här...)

Alltid redo!? 

Lagom tills barnen hade löst sina bekymmer vaknade Elviz och ville ha sitt morgonkel och sen var dagen igång. Idag är målet att plantera lite höstblommor vid ytterdörren, ta bort sängöverkastet från crosstrainern och skriva lite på min nya bok. Heja mig?

over and out. 

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. 🤣🤣🤣 Hög igenkänning på de där med inlämningsuppg. å läxor över lag... Å då frågar jag även sonen som vart 18 i sommras. 🤣🤣

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!