söndag 22 mars 2015

Busfabriken, Efelanten & Spyor? (Elton vs Mamma)

Vi måste prata om det här med Busfabriken. Hell on Earth. Djävulens påfund och varje förälders stora mardröm. En dyr jävla utflykt som innefattar allt ifrån skrikiga ouppfostrade ungar, tjat om godis och skit, såriga knän, lata föräldrar som inte säger till sina barn att uppföra sig, bollhav, baciller och äckelkänslor. Bacillfabriken. Örk. Sist vi var där spydde en unge ner halva restaurangen. Sen låg vi magsjuka i en vecka.
 
Vi åker dit MAX två - tre gånger om året. Den här gången överraskade de med att ha tagit bort handspriten. "Det var så många som hade med egen så vi har slutat med det!" Jaha! Men så BRA då!? JAG då? Hur ska jag överleva här inne när jag vet att INGEN har spritat sig? Jag betalade 240 spänn för att komma in hit. Det är en hel bag in box!?
Men ja, Elton var lyckligast i världen igår. Vi hade lite olika känslor. Så då listar vi tillsammans - 
 
11 känslor kring Busfabriken:
 
Ni ser ju. En pung i ansiktet. Mentalt stört leende. Och så elefanten då.
 
1. Beslutet. (ßTaget av PAPPA i familjen!
 
Elton: YES!! Hallelujah!! JAG VANN!! Vi ska till Efelanten mamma!!! Jag älskar Busfabjiken mamma!!! JIPPIE! Jaaaaaaaaa!!! Jag ÄLSKAR dig mamma!!! Busfabjiken!!! Wiiiiiiiih!
 
Mamma: Skjut mig. En månads dåligt "mammasamvete" raderas redan vid beslutet. Så illa är det. Personen som uppfann Busfabriken måste vara Hitlers barnbarn…med dålig humor…och hemorrojder.  Dessutom är det ingen riktig Elefant! Det är magsjuka förpackad i tjockisdräkt á la HIF.
 
2. Vägen dit
 
Elton: JAG SER DET MAMMA!!! JAG SER EFELANTEN MAMMA!! KOLLA!!!! VI ÄR FRAMME!!! JIPPIE MAMMA!!!
 
Mamma: Skjut mig. Fy fan med bilar. Hela jävla Halmstad är här. Det är för fan Barnbidrags-helg. Skjut mig. Ska vi hyra film istället? Fy fan vad vi kommer bli sjuka. Jag vill dö. Får jag vänta i bilen?
 
3.  Inträdet.
 
Elton: Haha vad coolt mamma!! De får fyra papperslappar och vi får komma in gratis OCH vi får armband!!! YES!!! Coolt mamma!!! Var är efelanten??? Kom igen mamma!!! Vi springer in!! Jag ska hoppa studsmamma mamma!!! Skynda!!!
 
Mamma: Fy fan. 240 kronor för två timmars hell on earth. Man borde för fan få betalt för att gå in här. En månadslön – minst. Det lär ju behövas när man sen måste vabba i tre veckor efter att ha samlat på sig hela Halmstads bacillsamling på mindre än 30 minuter. My god vad mycket folk! Och folk…som säkert inte tvättat händerna på flera dagar. Skjut mig.
 
4.  Studsmattorna.
 
Elton: JA!!! Kom igen mamma!!! Det är jättejoligt!! Jag vill studsa mamma!! Kom igen!! Vi måste springa dit! Jag ska studsa jättehögt mamma! Och du med!!!
 
Mamma: Det är sexton jävla ungar före dig i kön. Ingen av dem kommer förstå innebörden av ”Max 5 minuter åt gången!” och dessutom studsar de tre ungar på varje studsmamma trots att man bara får vara en där. Släpper jag in dig där är du död. Jag hatar barn. På riktigt.
 
 
Men om man vill hänga sig där då? Är det okej?
 
5. Toaletterna.
 
Elton: Kolla mamma så många toaletter!! Coolt mamma!! Hela familjen kan kissa samtidigt!!
 
Mamma: Jag. Vill. Dö. INGEN blir kissnödig för då får ni sparken från vår familj. Punkt.
 
6.   Maten.
 
Elton: Kolla så mycket gott mamma!! Man kan få vad man vill och äta! Pommes, hamburgare, pasta, glass, kakor, köttfärssås! Allt är gott mamma!!
 
Mamma: Fy fan vad det stinker frityrolja. Var fan är vinet? *klunkar handsprit för att överleva*
 
Ett av "kalasrummen" efter orgie. Vettefan om det är läsk eller spyor på bordet...
 
7.    ELEFANTEN!
 
Elton: Musiken mamma!!! Hör du?? Nu kommer Efelanten!! MAMMA!!? KOM DÅ!!! Jippie!! Vi ska kjama honom mamma!! KOM!!!
 
Mamma: Jippie. Här kommer han. Sönderkramad och insmetad med hela Hallands bacillarmé. Skjut mig. Kommer han nära mig får han fan en pungspark.
 
8.  Bollhavet.
 
Elton: Kom mamma!! Det är jättekul! Vi gömmer oss under alla bollarna mamma! Kom mamma!! Titta, jag kan hålla en boll med tänderna! HOPPA I MAMMA!!
 
Mamma: *kräks i Michael Kors-väskan*
 
9. Kalasrummen.
 
Längs ena väggen finns en massa dörrar in till konstiga temarum av olika slag. Där inne samlas konstigt klädda varelser och beter sig illa, låter alldeles för mycket och de lämnar rummet som ett slagfält med diverse vätskor utspillda överallt. Ungefär som en tysk porrklubb. Vill du bli påsatt av en riddare eller en superhjälte idag älskling? Skjut mig. Jag tar discorummet och onanerar istället. För sån é jag.
 
Och ja, att Bacillfabriken är tysk swingersklubb nattetid förklarar prinsessans kåta blick.
 
10.  Fikat.
 
Elton: Jag vill ha en sån dricka med olika färger mamma med elefantsugrör! Och glass mamma! Och en chokladboll!!
 
Mamma: Hur fan tänker de??? 650 svettiga jävla ungar i en och samma byggnad är redan vidrigt. Måste vi verkligen sockerspeeda dem också?! KOM IGEN!!? Jag är ABSOLUT ingen motståndare till socker men man behöver för fan inte bjuda på Heroin på Anonyma Narkomaners årsmöte?! Vi åker hit för att ungarna ska springa AV sig energi – inte FÅ energi!?
 
11.   Hemfärden.
 
Elton: Åh mamma. Snälla? Kan vi inte åka hit igen imojjon? Jag älskar Busfabjiken mamma! Och jag måste kjama Efelanten EN gång till! Kom mamma!!
 
Mamma: Skorna står kvar – tack som fan. Alla överlevde, tack. ALDRIG MER. ALDRIG!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 

42 kommentarer :

  1. Åhh vad jag lider med dig, när mina barn var små så fanns ingen busfabrik eller Leos lekland tror det kom ett till Uppsala när yngsta dottern var typ 7-8 år. Så jag har ALDRIG besökt ett dylikt ställe och glad är jag :-) Men du överlevde och jag håller tummarna att ni klarade er från bacilluskerna. Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Jag får gåshud och en illamående känsla när jag påminns om detta tortyrhus.Migrän . Min stackars mor förkortade sitt liv med 10 år när hon föreslog att hon skulle roa barnbarn på Busfabriken.Det gjorde hon bara EN gång.Hon sa att en rotfyllning var roligare.
    Ha det gött i vårsolen :D

    SvaraRadera
  3. Saga har besöksförbud där mer eller mindre hela året.
    Kan godkänna att åka ditt mitt i sommaren när alla andra är på stranden...fast då är det först mental träning för min del som gäller, annars blir jag sjuk av bara tanken på att åka dit!

    SvaraRadera
  4. HAHAHAHA!! Skrattar så jag tappar luften! Du är fan inte klok katten! HAHAHAHAHA!!!

    SvaraRadera
  5. Du borde inte ha barn. Du är fan sjuk i huvudet som tänker mer på porrklubb på busfabriken. Och din bacillskräck kommer förstöra dina barn!!! Någon borde anmäla dig så att soc fick göra en bedömning av dig som förälder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är okej. Jag är nog inte den första som kan se humorn i "temarummen" och även om jag är det så tror jag inte barnen tar skada ev mina tankar kring det. Det är ju inte så att jag klär av mig och har gruppsex med alla pappor i riddarrummet. (Bra idé annars!? haha).

      Ring soc, hälsa från mig. Fredagar passar utmärkt om de vill komma på besök. Jag har vin och bäddsoffa om de vill stanna över! ♥

      Ha en fin kväll!

      Radera
    2. Bra idé med gruppsex i riddarrummet? Suck. Skratta bort det bara. Skämmigt att folk som läser detta känner dej och ser hur du tänker?

      Radera
    3. Men var inte ledsen. Alla får vara med. Du också.

      De som känner mig...vet hur jag är. ;)

      Radera
    4. Porr är också bus, samma tanke olika ålder, på något sätt :)

      Radera
    5. Om nu någon vill hoppa på och tycka och tänka om den personen, t.om hota med att kontakta Socialen, VARFÖR göra det anonymt ????? så jävla fegt rent ut sagt... stå för vad du säger om du skall slänga ur dig något eller håll käften!.

      Tycker ju personligen hon berättade med en klar glimt i ögat HUR det verkligen kan vara på Busfabriken...
      Om DU inte har haft den upplevelsen FINE kul för dig...

      Radera
  6. Haha, hos oss så är det bara sambon som åker med dottern till leklandet i närheten. Första gången jag var där så höll jag på att börja böla pga min klaustrofobi när jag skulle krypa in i en (kort) tunnel efter henne. Jag insåg snabbt att jag omöjligt kommer att kunna hålla efter henne om hon bestämmer sig för att sticka in i alla gångar på det stället. Alltså: inget lekland för mig! (Hurra!!!)

    SvaraRadera
  7. Malin med töserna22 mars 2015 kl. 21:15

    Haha, känner igen allt! Jag har lyckligtvis inte lika mycket bacillskräck men tillräckligt för att sprita en extra gång. Du glömde förresten nackproblemen man får när man går och tittar efter ungarna som envisas med att klättra högst upp i klätterställningarna heeeela tiden :)

    Malin

    SvaraRadera
  8. Mer porr åt föräldrarna! HAHAHA! Fredagar borde det vara barnförbjudet och fri sprit i bollhavet! *ASG*

    Jag bara älskar dig katten! Du säger allt det vi tänker men inte vågar!

    SvaraRadera
  9. Måste fråga vem tvingar dig att åka dit??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina barn, min man och mitt dåliga samvete för att jag är iväg på en massa lyxigheter jämt? ;)

      Radera
    2. Ja det kan jag förstå fast du verkar vara en tuff kvinna med skinn på näsan... Är det du eller dina barn som bestämmer??

      Radera
  10. Men hallå! Vad hände nu? Jag hade ju inte skrivit klart, eller läst igenom det jag skrev :-/
    Plötsligt stod det, Är du säker på att du vill skicka igen. Va? Näe jag ville inte skicka förra gången heller =P
    Hur som helst, skulle lägga till Mer Vin Åt Folket, i min förra kommentar som måste blivit helt anonym och allt.
    Kram från mig

    SvaraRadera
  11. Hahahah. På pricken mina känslor när vi åker med 3 (!!!!) Barn.
    det roligaste är att maten är svindyr & smakar apa? och med dem bakterierna som flyger runt där så hade jag likagärna kunnat slicka på toastolen . Näe. Fyfan. Det blir mostrarna som får åka till busfabriken nästa gång :/

    SvaraRadera
  12. Haha, vilken mardröm. Jag gillade inte ens sådana lekland som liten, jag ville åka till Naturhistoriska museet istället.

    SvaraRadera
  13. Du är sjuk i huvudet.

    SvaraRadera
  14. Du e supercool & bästa bloggen ever...

    Pssst varför läser ens bitterfittorna?

    SvaraRadera
  15. Jag dör så kul läsning!!

    SvaraRadera
  16. Hittade hit från hormoner och hemorojder. Stannar kvar!! :D

    SvaraRadera
  17. Att du är så pass bitter i kombination med att du inte väljer ditt barns lycka (som du uttrycker i början av ditt egocentriska inlägg) skrämmer mig något enormt.
    Jag hoppas verkligen att du blir kallad hitlers barnbarn och att du blir förföljd av elaka kommentarer i resten av ditt patetiska liv. Stackars barn. En anonym soc anmälan kommer att göras. Texten är sparad och kommer att skickas med i anmälan. Att skriva att man hatar barn kan nog kosta dig dyrt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, är detta Elefanten himself kanske som tog illa upp? Ledsen om jag sårade dig.

      Ha en bra lördag och hälsa soc! //Bittermorsan

      Radera
    2. Nej, jag jobbar med personer som du och detta är, på riktigt, skrämmande. Jag hoppas faktiskt innerligt att du har släkt och funktionella vänner som ser detta och agerar.

      Det är ett inlägg som detta Aftonbladet publicerar när en mamma va vårdat sina barn.

      Radera
    3. Men hur humorbefriad och efterbliven är du egentligen?

      Radera
    4. Vad tråkigt ditt liv måste vara om du inte kan förstå lite ironi?

      Radera
  18. Sätter inte min fot på Busfabriken. Bättre att åka ut i naturen med barnen, frisk luft och möjlighet till kreativitet.

    SvaraRadera
  19. Så jäkla bra skrivet. När jag får barnbarn så vet jag att vi inte ska åka dit.
    Får bli en 4h gård i stället.
    Tack!

    SvaraRadera
  20. Tror INTE jag ska åka dit... släpper de in ensamma vuxna? Älskar det du skriver.
    KJAM :D

    SvaraRadera
  21. Även om jag håller med om att busfabriken inte är det fräschaste stället på jorden så tror jag att jag kan överleva detta när jag vet hur mycket mina barn bara ÄLSKAR det.. Och jag ÄLSKAR mina barn! Jag säger inte att du inte gör det och fattar såklart din ironi men du uttrycker dig förbannat illa och det är inte ens kul. Jag har ett enormt sinne för humor och kan gilla fräcka och snudd på nästanövergränsen-skämt. MEN detta är låter hemskt!!! INGEN tvingar iväg dig dit! Och om du nu "måste" för ditt dåliga samvete (vilket du helt och hållet verkar sakna överlag) så kan du väl för fan bita ihop käften helt eller om du nu tvunget måste öppna kakhålet så kan du åtminstone FÖRSÖKA tänka lite på hur jävla korkat du uttrycker dig!
    Vilket jävla ilandsproblem du måste stå ut med va??!!
    Naee.. Säger bara PINSAMT och fruktansvärt OSMAKLIGT!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, ingen tvingar henne att åka dit. Och ingen tvingar dig att läsa hennes blogg heller.
      Och att insinuera att hon saknar samvete på grund av hur hon lever är fan bara skamligt. Skäms.

      Uppenbarligen älskar hon sitt barn, då hon åker dit trots detta uppenbara hat mot platsen. Är inte det äkta kärlek om något?

      Radera
  22. Ni som kommer med bittra anonyma kommentarer, varför är ni anonyma???
    Drick mer vin, va glada, ät mer skit och försök klara av vardagen som en normalfuntad ( det finns institutioner annars som tar hand om er, inofficiellt o perfekt för anonyma)
    En soc anmälan borde snarare göras på er fega pk skitar, Meekatt är vad alla föräldrar skulle vilja vara, öppet! Tyvärr gör anonyma fegisar det svårt för många att våga leva ut, utan att den fanatiska pretto latteligan ska komma med pekpinnen...
    Så, tänk över ert liv och försök att fatta att ni anonyma bittra, det är ni som trycker ner glada vindrickare...

    SvaraRadera
  23. Ni som kommer med bittra anonyma kommentarer, varför är ni anonyma???
    Drick mer vin, va glada, ät mer skit och försök klara av vardagen som en normalfuntad ( det finns institutioner annars som tar hand om er, inofficiellt o perfekt för anonyma)
    En soc anmälan borde snarare göras på er fega pk skitar, Meekatt är vad alla föräldrar skulle vilja vara, öppet! Tyvärr gör anonyma fegisar det svårt för många att våga leva ut, utan att den fanatiska pretto latteligan ska komma med pekpinnen...
    Så, tänk över ert liv och försök att fatta att ni anonyma bittra, det är ni som trycker ner glada vindrickare...

    SvaraRadera
  24. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Bästa inlägget!!

    SvaraRadera
  25. Jag älskar att du skriver det som alla föräldrar tänker. Folk har fan en pinne i röven. ALLA tänker såna tankar men du säger det så bra. haha. Tack för det!

    SvaraRadera
  26. Skrattar så jag kissar på mig!! "Men om man vill hänga sig där då? Är det okej?" HAHAHA!! Du är så störd och underbar på samma gång!

    SvaraRadera
  27. Ha ha jag skrattar så jag dör..... Precis varför jag aldrig åker till lek&busland eller till badhus heller för den delen. Bästa idag.

    SvaraRadera
  28. Det är ingen som tvingar någon att åka dit men man gör det för att man älskar sina barn. Man genomlever det helt enkelt! Man ler och skrattar och känner sig helt sinnessjuk inombords och undrar om man helt ärligt hamnat i helvetet på jorden!
    Det är ni anonyma som har problemen helt ärligt. Det är ni som behöver lära er att vuxentankar inte är samma sak som att sätta sig ner framför sitt barn och uttrycka dem. De. Är. Just. Tankar!

    Själv bävar jag för första besöket på något lekland med barnbarnskatten. Får panik vid bara tanken men kommer att göra det - det är det som är kärlek. Frågor på det?

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!