fredag 24 augusti 2012

Superspermier, Henar & Dumma tjockisar!

Efter mitt besök hos Bondmoran är jag mer laddad för skit än någonsin. Mina skor kommer aldrig bli sig lika igen! Men när jag ändå står med den ena foten i gödselstacken kan jag lika gärna sätta den andra i Mammamaffians arsle - Familjeliv.se. 

(Meekatt vs. Mammamaffian på Familjeliv, vol III)

Mammamaffian bajsar hemma! Vi börjar med bajs. För sån é jag? Mammamaffian har en jävla kontroll på sin matsmältning. De bajsar alltid innan de går hemifrån oavsett om de är nödiga eller inte. (Följt av en underredsbehandling i bidén såklart.) Oavsett vart de ska eller hur länge de ska vara borta så bajsar de ALDRIG någon annanstans än hemma. På en fest någonstans i Sverige har en stackars grabb gått in på toaletten...och BAJSAT...och nu kommer han aldrig mer att bli bjuden. Den stackars laktosintoleranta saten får nu köpa en Onepiece och börja porrsurfa. Bajsmannens sociala liv är härmed över. Hur kunde han?! Man har ju hört talas om folk som dricker sig fulla och blir otrevliga, snor grejor eller helt enkelt inte har vett att åka hem igen - men att folk har mage (<-- haha) att sätta sig och BAJSA på någon annans toalett...där går fan gränsen. Tur man är tjej. Vi bajsar inte. Punkt.

   Bajsat på fest? Skämsmössan på!
Mammamaffian goes Jungfru Maria! Glöm spökstreck, siamesiska tvillingar som växer inne våra kroppar och graviditeter som vi inte vet om att de existerar förrän EFTER vi fött våra barn. NU gäller det jäklar att sitta med benen i kors, bära dubbla trosor och aldrig ALDRIG bada i bassäng. Man kan nämligen bli gravid - utan att ha sex! Och nej, det handlar inte om inseminering utan om superspermier! De överlever ALLT - och ÖVERALLT! Ta inte i hand med en man om du inte är 100% säker på var han kliade sig sist! Skulle det klia till på mufflan och du sätter din befruktade hand där...är det kört! Tro fan att Mammamaffian bajsar hemma! Vem vet vad mannen i huset gjorde senast i badrummet...? 

Mammamaffian ÄLSKAR hen! Ja, den alltid lika heta hen-debatten fortsätter men har nu tagit en ny vändning. Det är inte längre bara ett ord som vi (<--jag) retar oss på - det är numera hets mot folkgrupp. Vi som inte tycker att ordet "hen" är bra - tycker inte att alla människor är lika mycket värda. Vi är dessutom lågutbildade och "white trash". Människor med många högskolepoäng säger hen. Så är det...verkligen. Är man riktigt smart så ser man inte bara ordet som ett bra och användbart ord - man ÄLSKAR ordet! Jag har aldrig riktigt känt så för ett ord...(förutom Geisha då)...men så är jag ju också en lågutbildat white trash-morsa som aldrig känt att avsaknaden av ordet "hen" komplicerat mitt liv. Tydligen kryllar våra bekantskapskretsar dessutom utav människor som är födda i och lever i "fel kropp" och alla dessa människor kränker vi dagligen genom att säga han...eller hon. Jag har sagt mitt i hen-debatten HÄR för den som har missat. (Kavlar upp ärmarna och inväntar mer hat, haha)


Mammamaffian kan allt! En bra mamma ska som bekant ha ett välbetalt och utvecklande jobb, hus med trädgård, körkort och bil, massor av pengar på banken, laga ekologisk mat och sy egna barnkläder i grupp. En bra mamma ska alltid vara pigg och glad. Helst snygg och kåt också...men det sistnämnda får bara utageras i ensamhet och då för att "bejaka sin kvinnlighet och lära känna sin kropp" - annars är man en slampa. Samtidigt som man gör karriär och tjänar fett med pengar ska man helst vara hemma alltid. För man skaffar ju INTE barn för att lämna bort dem! Dagis är inte bra för barnen. Nej, dagis är till för lata föräldrar som inte älskar sina barn. Ju längre man har sina barn på dagis - ju mindre älskar man dem. Mammamaffian kan både göra karriär och ha barnen hemma - samtidigt. Hatten av!

Mammamaffian och tjockisarna! På familjeliv står mammorna enade i debatten "Tjocka människor är mindre smarta!". Det finns hundratals trådar för oss tjockisar att samlas i för att få tips om hur vi ska bli smartare (<-- smalare). Här får vi lära oss att smala människor mår dåligt över vår övervikt, att våra kroppar är stötande och att vi ser ut som vi gör för att vi är lata och dumma. Smarta människor mår illa när dumma människor köper chips på Ica. Smarta människor vet hur våra kroppar borde se ut och de kan även peppa oss att förändra våra kroppar och vårt utseende genom att säga "tjocka människor borde betala mer skatt!". Jag beundrar verkligen dessa smarta människor! Tänk att besitta all denna intelligens och kunskap! Och tänk att allt det där fantastiska får plats i era små kroppar! Jag må sakna en halvmeter i längd för att få ett bra BMI - men jag ÄLSKAR min tjocka kropp! Det är inte dumhet som har spänt ut de här volangerna och befriat mig från rynkor - det är fantastiskt goda semlor...och Geisha! Människor med dumma jävla åsikter borde betala mer skatt och därmed bidra till återuppbyggnaden av alla de människor som smarta människor brutit ner med sin "intelligens". Skit på er!


over and out.

//Meekatt...
 

54 kommentarer :

  1. Du är underbar och det bästa av allt är att du är sån´Älskar verkligen din blogg med dina underbara inlägg!

    Mängder med kramar till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Naw, tack fina du! Hoppas vi ses i Göteborg!! ;)

      Stor kram!!

      Radera
  2. Äh skit i mammamaffian - de kan slänga sig i väggen hela bunten om du frågar mig!

    SvaraRadera
  3. *skrattar* Hatten av för världens bästa Malin!!!!

    SvaraRadera
  4. Hahaha, det måste varit ditt besök här bland koskiten som plockade fram det där extra smarta i dig! Vet du det förresten att man blir både smal och skitsmart av att mocka gödsel?

    Kolla bara på mig! (eller, det hjälpte ju på den ena biten i alla fall...)

    Nu funkar bloggen igen förresten, det var en driftstörning igår som ställde till det.

    Kram darling
    /Bondmoran
    www.bondmoran.nu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det måste ha varit det! Jag borde kanske stannat och mockat lite skit istället för att fly fältet, haha. <3

      Kram på dig smala smarta människa, haha.

      Radera
  5. Medhåll från mig angående Mammamaffian!! ;) Älskar din blogg, sitter och fnissar och försöker att inte bryta ut i gapflabb på jobbet när jag tjuvläser din blogg i smyg!!
    Kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va? Menar du att det inte är okej att läsa min blogg på arbetstid?! vad ör det för en chef du har? ;)

      Kram!!

      Radera
  6. Johanna, tjock & snygg!24 augusti 2012 kl. 14:24

    HAHAHAHAHAHAHA!! Jag älskar bajsmössan!! Klockrent!
    Jag är en sån som hänger på FL mest för underhållningen och du beskriver det ju bättre än någon annan. Du är fantastisk, haha.

    "Människor med dumma jävla åsikter borde betala mer skatt och därmed bidra till återuppbyggnaden av alla de människor som smarta människor brutit ner med sin "intelligens". Skit på er!" - JAG ÄLSKAR DIG!

    Kram Johanna, tjock och snygg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, skämsmössan borde hänga på alla toaletter! Man bajsar inte ostraffat! ;)

      Kram på dig tjocka snygga Johanna! <3

      Radera
  7. Alltså fina Meekatt, samtidigt som detta avskräcker mina planer på att någonsin skaffa barn så rasslar det till extra i mina små oanvända äggstockar. Det är helt fantastiskt.
    Din blogg är fullkomligen underbar. Jag har väl aldrig smygfnissat och ensamfnissat framför en dator så mycket som när jag läser din blogg.
    Nepp, jag kommer inte bli rädd för att inte ha en perfekt kropp efter mitt första och andra barn. Det är bara trams.
    Ska bara hitta mig en go karl och sen bär det av!
    Tack för att du finns. Kram
    Mer geisha till folket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vilken tur att jag inte BARA avskräcker dig! Vill ju inte agera preventivmedel.

      Och nej, perfekta kroppar finns bara på TV! En go karl som uppskattar volanger och vet att Geisha är bättre än blommor ska du hitta! ;)

      Tack för att du tittar in!

      Kram!

      Radera
  8. Hahahahaha fy fan vad du är underbar kvinna!!

    LOVE UUUUUUUU!!!

    SvaraRadera
  9. Fy för famljeliv, småbarnsmorsornas flashback. Har aldrig gillat någon av sidorna..

    SvaraRadera
  10. HAHAHA! Älskar dig katten! Som vanligt säger du det vi alla tänker!

    Älskar dig extra mycket för att du skriver "jag ÄLSKAR min tjocka kropp!". Fan vad du är underbar! Jag älskar också min tjocka kropp!

    /Alex

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart vi älskar våra kroppar!! De är FANTASTISKA! ;)

      Radera
  11. :-D En fantastisk analys! :-)
    /Nina

    SvaraRadera
  12. Det är ju tur att de perfekta morsorna på FL ; inte har sina barn på dagis, jobbar och tjänar multum, bantar, odlar och lagar sin egen mat, reser stup i kvarten osv. Det ger oss mer plats på dagis för våra barn, skatten på detas höga lön betalar vår vård och föräldraledighet, mer choklad och GOD mat till oss, andra länder får lite av deras höga löner och vi slipper dem ett tag!! Haha vem e smart nu då? Idioter! Har jag inte rätt? FAN! Jag skulle kanske inte avslöjat att deras liv är en fet bluff...aja får bli lite välgörenhet då, till de mindre vetande.
    Puss från Eirasmor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, klart du har rätt! Kloka du! ;)

      Radera
  13. Tack för en rolig stund så här på morronkvisten :) Inser när jag läser att jag är (o)normal? som skiter när jag är skitnödig! Allt annat är onödigt ;)
    Laga bra & nyttig mat till barnen? Äh, gör som jag, se till att ungen väljer hotel & restauranglinjen på gymnasiet så har man maten fixad så länge dom bor hemma :)) Själv ska jag nu bli sambo med min 22-åriga dotter som gått den lingej & KAN laga mat till mammsen, guuuuud va bra man kan ha det :)
    Ha en underbar dag, kram Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill också bli sambo med din dotter! Haha. Fasen vad praktiskr! ;)

      Kram!

      Radera
  14. "Jag beundrar verkligen dessa smarta människor! Tänk att besitta all denna intelligens och kunskap! Och tänk att allt det där fantastiska får plats i era små kroppar! Jag må sakna en halvmeter i längd för att få ett bra BMI - men jag ÄLSKAR min tjocka kropp! Det är inte dumhet som har spänt ut de här volangerna och befriat mig från rynkor - det är fantastiskt goda semlor...och Geisha! Människor med dumma jävla åsikter borde betala mer skatt och därmed bidra till återuppbyggnaden av alla de människor som smarta människor brutit ner med sin "intelligens". Skit på er!"

    Du är ta mej fan bäst! Bara älskar dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, men tack du, haha. ;)
      I feel the love!

      Radera
  15. Hahahahahaaaa!! Fantastiskt bra - och klockrent! Det är så bra med fl, man kan få alla svar man vill (och kanske framförallt, de man inte vill) där. Jag ska fira att jag hittade hit med att ta min flodhäst-kropp och åka och köpa en mjukglass!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, bra där! Hoppas glassen var supergod! :)

      Radera
  16. Hahahahah klockrent :)

    Kollar in där ibland men orkar inte med den på fl.

    Ta bara som att en tjej skriver att hennes kille tycker hon blivit för stor för att han ska tända på henne = deras svar han är en skitstövel, ska älska henne som hon är för hon är ju ändp samma person ect ect

    En kille skriver strax under att hans tjej varit rakt ärlig och sagt att hon tycker han blivit för stor för att tända på honom = dom dumförklarar honom som tror att hon ska tända på honom när han inte är som han var när dom träffades och klart han ska gå ner i vikt för hennes skull och man ska ju attrahera sin partner ect ect

    Ööööhhhh...hallå...en man ska tydligen inte f¨säga till sin fru att hn borde gå ner i vikt lite så han blir kåt på henne men en kvinna ska kunna få säga så till sin man....vad är skillnaden ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skillnaden är ju ENORM! Det finns nämligen ingen pappamaffia... ;)

      Radera
  17. Du är bara bäst!
    man måste nästan ha en liten dos av dig då och då. Man behöver det verkligen. Få skratta lite, känna igen sig lite och sitta och nicka och le och inse hur jäkla bra och sann du är!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack snälla! Vad glad jag blir!

      Radera
  18. Det absolut bästa med Familjeliv är att man kan gå in där vilken dag som helst när man känner sig lite låg eller som en usel mamma eller nåt sånt. Och så läser man nästan vilken tråd som helst, och tio minuter senare är man glad igen och jublar över att man är normal, man har en normal partner, normala barn och normala vänner :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju precis så man ska "använda" familjeliv! ;)

      Radera
  19. Du har satt fingret rakt på igen!

    Det händer ju att jag rör mej i kretsar med människor där en del är så kallat "födda i fel kropp" och jag har inte träffat en enda av dom som tycker det är kul att bli kallad för "den" eller "det" eller numera "HEN"... Nä, dom vill ju faktiskt bli kallade för en HON eller en HAN och ser, precis som så många andra, på ordet HEN som en slags förolämpning.

    Så... Till alla som tillskriver sej "ett bättre vetande pga av sin bildning". Think again! För ni tänker BAKVÄNT! Och det är min bestämda uppfattning trots att jag hade höga poäng på mitt Högskoleprov... ;)

    SvaraRadera
  20. Du är underbar!!!! Hatten av! :)

    SvaraRadera
  21. Haha, klockrent! Din humor är såå klockren, love it (men det har jag ju sagt förut, haha!)

    Du... en fråga också. Skulle du orka med att jag kryper in och bosätter mig hos dig och Anna på fab mamas om jag åker ner? Jag kände liksom att jag var tvungen att fråga först :P

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart! Vi har säkert ett badkar vi kan bädda ner dig i, haha. ;)

      Kram!

      Radera
  22. Åh vilken härlig blogg, den bästa jag läst hittills! Har läst igenom några av dina inlägg och har nu kramp i mungiporna så det är bäst jag tar en paus innan jag fortsätter läsa ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad kul att du hittat hit och att du gillar bloggen! :)

      Tack!

      Radera
  23. Röstat på dig fina så du vet! ;) (årets bloggmama)

    Puss och kram!

    SvaraRadera
  24. DUUU Grattis till nomineringen till MAMAAAA! Nu tar du hem detta ;-)

    SvaraRadera
  25. Helt underbart. Jag har nästan precis hittat in till dig och jag kan inte få nog av dina härliga inlägg. / Nettan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, välkommen in hit! Kul att du gillar bloggen! :)

      Radera
  26. Jag är både lågutbildad (nåja, jag är oubildad) och white trash. dock är jag för hen. eller för och för. jag tycker att det är bra när språket utvecklas och ord tillkommer, speciellt då det finns ett behov av den. Huruvida man vill använda dem är en annan fråga. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju det. Och debatten kring ordet är fortfarande mest tröttsam. ;)

      Radera
  27. Jag blir så full i skratt när jag läser.... min sons mor ( läs "x" sen +4 år) var (är?) flitig FL'are... å några andra sidor va de oxå iofs, men ändå... :)

    Känner igen envägsretoriken... Fick höra så många vridna argumentationer som hämtades därifrån så man baxnade...
    En klassiker var " Det spelar ingen roll hur många BRA saker du gör hemma, det är det som inte blev gjort som räknas".... när faan kan man någonsin göra rätt då??? :D

    Älskar dina "penetrerande" analyser av mammamaffian - och du har rätt, det finns verkligen inget liknande bland oss män, i min värld iaf! :))

    /Micke

    SvaraRadera
  28. Oh snap maffian - Jag ser fram emot att höra maffians åsikter och jag kan riktigt se framför mig hur det ryker ur öronen på dom och pratar hur hon ( ja dom är så förbannad att dom glömmer bort hen ) meekatt är en dålig mamma!

    Jag gör gangnamstyle dansen naken, i fönstret för grannarna med meekatt skrivet på ballarna. Du är bäst!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!