lördag 15 augusti 2015

Att summera en sommar...

Det här med att försöka sammanfatta en hel sommar och printa ner alla intryck och känslor i ord. Det gå ju inte. Detta har varit en helt fantastisk semester och jag vill aldrig åka hem. Jag är fullständigt förälskad i Solhejdan och känslan den här platsen levererar. Man måste befinna sig här för att förstå. Lugnet...stillheten...skratten...värmen...gemenskapen och friheten. Det finns bara här. Och stressar man hela året med jobb, barn, räkningar, städning, tvätt och med att vara social med familj och vänner...då är detta som balsam för själen. När man kör den lilla grusvägen mot campingen är det som om alla bekymmer i världen försvinner och här...här finns bara sånt man mår bra utav.
 
Och det är ju ett gäng läsare som vågat sig hit i sommar och alla verkar jättenöjda och mailar och tackar! Superkul med nytt folk och framför allt barnfamiljer. Vädret har ju varit lite upp och ner men stämningen här är alltid bra. Barnen har fått massor med nya kompisar och vi vuxna har fått härliga vänner och en massa minnen för livet! Så mycket som vi skrattat den här sommaren har vi nog aldrig gjort. Så TACK alla Solhejdare för den här sommaren! ♥ Och förlåt för att jag fört liv på sena kvällar, plankat i poolen och ställt till med spontanfest på tältgatan. Men det har varit värt ALLT SKÄLL jag fått, haha! För sån é ju jag! ;)
 
Lite bilder ifrån semestern kommer här:
 
 
 Utsikten ifrån Grillplatsen
 
 ♥
 
Och så på andra hållet...
 
 Lekplatsen
 
Världens bästa Bosse ♥
 
Fotbollsplanen. Var annars kan man spela fotboll naken?!
 
 ♥
 
Meekatt Casa
 
Och nagelsalongen utanför Meekatt Casa
 
Vår härliga uppvärmda pool
 
Alla gräshoppor vi räddat livet på... ;)
 
 Lycklig fisk!
 
 Strandfynd ute på Revet ♥
 
Mysiga promenaden ut till Svanrevet
 
 
 
 

När livet är som allra bäst!

 
 
 Nej, man måste inte vara naken jämt. Man kan ha onepiece också. Rosa! Snygga grannen Roger.
 
Och ja, hos grannarna Ann & Roger är det alltid lyx. Här får man god mat, ostbågar, vin, kärlek och sovplats. Elton var på väg att flytta in en dag, haha.

Och ja, man förstår ju varför! Glamping när den är som bäst! Jag vill också flytta in! 
 
 Barnvakt har vi haft lite ont om i sommar men det finns ju lösningar för allt. ;)
 
 Sol har vi fått MASSOR och arga mail ifrån Mammamaffian, haha.
 
Skitgörat måste också göras, haha. Mattias behövde duscha efter den här omgången. TVÅ gånger. ;)
  
 
 Och så Elton då...som både simmar, dyker och flyter i 25 sekunder! Heja lillebror!
 
Nu ska vi åka och handla lite. Ikväll är det fest i stora partytältet och imorgon ska tältet packas ner för den här sommaren. Det är lite vemodigt...men vi har fått sex härliga veckor här. Längtar tillbaks innan jag ens hunnit åka hem, haha.
 
over and out.
 
//Meekatt... 

17 kommentarer :

  1. TACK för att du vågar blogga om ert naturistliv och Solhejdan så att vi vågade komma och hälsa på. Vi vågade dock inte komma fram och heja när vi var där (hahaha) men hoppas du fick mitt mail sen. Vi har nu köpt husbil (tält är inte riktigt jag, hehe) och planerar in hela vår semester hos er nästa år. Vilket paradis!! Och ja som du skrev att man måste uppleva det för att förstå. Sen är du ju en superhärlig människa och man blir glad bara man ser dig! <3

    Kramen från Linn & co (nyblivna och glada naturister)

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder! Man blir ju jättesugen på att åka dit. Får nog bli det nästa sommar!

    SvaraRadera
  3. Låter verklilgen som en fenomenal semester! Och vilka fina bilder. Härligt!

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Åh, så härligt det ser ut! Sugen på att skaffa mig ett tält och dra dit några veckor nästa sommar :)

    SvaraRadera
  5. ÄLSKAR den röda inredningen! Vill också flytta in!!!!

    SvaraRadera
  6. Såg din bil i Höllviken och höll på att svimma hahahahaha. Fotade mig framför den utanför Toppen. Min man ville dö av skam. ;D

    /Stalker-Emma som känner sig som en nykär 14-åring

    SvaraRadera
  7. Vi vågade oss också ner i sommar efter tips från dig. Nästa år tar vi med barn och hund och stannar i en vecka så du får minsann ställa till med bloggevent på campingen för oss läsare! *skratt*

    Tack för skratt och vin! Du är underbar!!

    SvaraRadera
  8. Lycklig över att våga erkänna för omvärlden att vi är stolta naturister och det är tack vare ditt besök på Nyheterna och din blogg. <3 Kan katten kan jag! Vi var nere två nätter vecka 32 och älskade campingen och alla glada människor. Kändes som en stor familj med undantag för den brunbrända arga äldre mannen som verkade väldigt besvärad över att vi "inkräktade". I övrigt älskade vi ditt paradis! Nästa gång vågar vi nog hälsa på dig med! ;)

    SvaraRadera
  9. Är ni nakna hela tiden? När ni äter med? Haha

    SvaraRadera
  10. är en halmstadkille på 44 år som var nere två nätter 4-6/8 och tältade ensam. ett helt underbart ställe som jag kommer återvända till några fler dagar nästa sommar. (förutom att det regnade och åskade några timmar på kvällen.) Det var min första gång på naturistcamping men absolut inte sista. allt tack vare dig(din blogg) som jag fick syn på via fejjan.
    hoppas ni hade det fint och trevligt under semestern där nere?
    Med vänlig hälsning
    magnus

    SvaraRadera
  11. 3.e gången gillt 😂kanske funkar 😉
    Underbar summering av en fantastisk sommar här nere på Solhejdan 😎
    Vi ses nästa år Goa Malin med familj 😘

    SvaraRadera
  12. Försöker igen 😀 Underbar summering av en fantastisk sommar här nere på Paradiset Solhejdan 🌞 . Tack till dej och din goa familj vi ses nästa år
    😘 Kram Irene

    SvaraRadera
  13. Som du säger det måste upplevas för att förstå. Livet på campingen är underbart. <3

    SvaraRadera
  14. Oj så många nakenfisar. Haha! Ni ser ut att ha haft en jätte rolig semester ju. Underbart att du är tillbaka på bloggen :) Nu ser jag fram emot många skratt när jag går in här och läser om kvällarna!

    SvaraRadera
  15. Man blir så sugen på att bo vara där ett par veckor eller i alla ett par dagar.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!