Krydda med salt och peppar. Bryn i en stekgryta eller en stekpanna som du har lock till. Håll på ett glas vatten men passa dig för det skvätter. Sänk plattan till 2:an och lägg på locket. På ca. 30-40 minuter är den klar och mör. Serveras gärna med pressad potatis, kokta morötter och en sås av smält färskost, gärna vitlök, en köttbuljong tärning, en skvätt vatten och grädde. Det blir mumma men kan kanske känns lite vintrigt. Ett annat tips är att strimla den och steka med goda kryddor och servera som gyros i pitabröd, kanske ett bra alternativ till tacos :)
Hahahaha
SvaraRaderaKrydda med salt och peppar. Bryn i en stekgryta eller en stekpanna som du har lock till. Håll på ett glas vatten men passa dig för det skvätter. Sänk plattan till 2:an och lägg på locket. På ca. 30-40 minuter är den klar och mör. Serveras gärna med pressad potatis, kokta morötter och en sås av smält färskost, gärna vitlök, en köttbuljong tärning, en skvätt vatten och grädde. Det blir mumma men kan kanske känns lite vintrigt. Ett annat tips är att strimla den och steka med goda kryddor och servera som gyros i pitabröd, kanske ett bra alternativ till tacos :)
SvaraRadera*moahhahahaha* Ni måste vara den galnaste familjen jag känner till - och då menar jag galna på ett sånt där skönt och avundsvärt sätt! Puss på er!
SvaraRaderaHihihi 😂😂😂😂😂
SvaraRadera