måndag 23 juli 2012

Randiga bröst, Semlevolanger & Chokladfrossa!

Jag vaknade av att Alice viskade i mitt öra: "Mamma? Mammaaaa? Varför ÄR dina bröst så randiga nu igen?" Allvarligt?! Ska man behöva vakna så? Ska man behöva vakna mitt i en förolämpning och tycka att det är lite "charmigt" bara för att man är mamma? NEJ!! Det ska man fan inte! LÅT MIG VA! Jag vet att den här kroppen är ganska tragisk - men VEMS FEL ÄR DET lilla vän?!

En lång diskussion följde och sammanfattningsvis kan man säga att Alice tycker att jag har för stora bröst...och randiga...och att doktorn ska skära bort dem och ge mig nya...små. Freddy är dock inte helt med på den idén. 

Men men, rynkig är jag i alla fall inte och det kan jag ju tacka kungen av choklad för. Här håller vi jäklar semlevolangerna så spända att de nästan spricker i sömmarna. Min lilla joggingtur på 4 kilometer förra veckan hjälpte liksom inte. Fan. Men jag fick en trevlig stund med Danny och lite "survivor-känsla" mitt där ute i skogen...det är ju alltid nåt!

För att inte mina kära läsare ska skrumpna ihop totalt under sina LCHF-krig, sommardieter och annat trams så tänkte jag att någon utav er ska få ett JÄTTECHOKLAD! 2000 g Marabou Mjölkchoklad! Beach 2012 är ändå för sent att tänka på och vafan...det är ju en perfekt "tjockissommar" - man behöver inte ens klä av sig i detta vädret! Jag var på stranden en sväng igår - kände mig ganska ensam...

Ni kan kalla mig Valin....
Så - ja... Jag la upp bilder på mina chokladvinster på min Facebooksida (HÄR) och någon tyckte att vi skulle ha en "gissa-vikten-tävling". Nu är det ju så att om någon skulle gissa rätt..eller ens i närheten av min vikt skulle jag få hatkänslor...så den idén går fetbort. Däremot kan ni ju få gissa på Freddys vikt, haha.


Tävlingsregler:

1. Gilla Meekatt på Facebook HÄR om ni inte redan gjort det - och dela gärna tävlingen där/på era bloggar. (Har ni inte Facebook så får ni väl helt enkelt gilla mig i verkligheten...som Freddy gör...fram tills nu antar jag, haha. 

2. Följ bloggen på Bloglovin HÄR så hjälper ni mig att klättra lite på topplistan. ;)

3. Kommentera här nedan och börja med "Jag är med och tävlar" samt en gissning på Freddys exakta nakenvikt. Är ni flera som gissar rätt blir det lottning mellan de rätta bidragen. 

Obs. Endast en gissning/person och nej...ni får inte springa fram och lyfta upp honom för att känna efter om ni möter honom ute. Inget fusk! ;) Tävlingen avslutas på söndag den 29:e klockan 21,00. Vinnaren får hemskickat det här:


Lycka till allihop!

Vi ses på Viktväktarna till hösten! ;)

over and out.

//Meekatt...

97 kommentarer :

  1. Gillar redan på FB och följer nu på Bloglovin. Och givetvis är jag med och tävlar. Jag gissar på 74,6 kg. Han ser tanig ut men ser ganska lång ut (iaf längre ut än tantan bakom)

    SvaraRadera
  2. Jag är med och tävlar, gillar dig sedan länge både på Facebook och Bloglovin.
    Hmm... ja en 74 kilo tror jag att han väger!

    SvaraRadera
  3. *hahaha* Ja du, randiga tuttar är vad det är! Min 2,5-åring pekade på sin mammas semlevolang häromdagen ( vilket underbart ord förrsten!) och sa "Mamma har en annan tutte där!".... Uppskattat, tack unge!

    JAG ÄR MED OCH TÄVLAR! Jag gissar att Freddy är i ungefär samma storlek som min egen karl och han väger ca 82,5 kilo även om han inte gärna vill erkänna det. Han är nämligen vägt 76 under alla år vi vart ihop TROTS att magen växt något... ;)

    SvaraRadera
  4. Jag är med och tävlar och jag gissar på 79kg
    gillat innan på fb och delar
    hoppas på tur
    Titti skarp
    tittifailane@hotmail.com

    fortsatt trevlig sommar

    SvaraRadera
  5. Haha stackars Freddy ;0) men jag kan ju inte låta bli att gissa ändå! Innan jag läste kommentarerna trodde jag cirkus 74 men jag får väl skilja mig lite så det får bli 73,2...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde ju Jag är med och tävlar, Freddy väger 73,2. Självklart har jag delat på FB!

      Radera
  6. Jag är med och tävlar, och jag tror att en naken freddy väger in på 82pannor.

    Jag gillar såklart på fb och bl!

    SvaraRadera
  7. Jag är med och tävlar.

    Har redan gillat, och följer redan =)

    Och gissar på 68 kg =)

    /Sussie

    sussie.1984@hotmail.se

    SvaraRadera
  8. Jag är med och tävlar (såklart!) följer och gillar dig både här och där ;)
    Gissar på 75 blankt :D

    SvaraRadera
  9. Jag är med och tävlar: tror att han väger 79,2 kg. Gillar dig redan på facebook och följer dig på Bloglovin!!!! .......och ÄR verkligen sjukt sugen på choklad:-)

    SvaraRadera
  10. jag är med och tävlar innte ett gram över 66 kg

    SvaraRadera
  11. Jag är med o tävlar! (såklart) man vill ju inte missa chansen att få spänna ut sina volanger lite till ;-)
    Jag tror han väger 78.3 kg ser ut som min sambo i viktklass. Jag själv drar en helt annan viktklass i stil med svullo men det är ju en annan sak :-P
    Delar självklart på min blogg (eller ja jag kopierar adressen o klitrar in i min blogg för telen vill inte att jag ska dela tydligen.) :-/
    Gillar dessutom dig på bloglovin och absolut på fejjan... :-D
    Så nu håller jag tummarna att jag gissat rätt eller närmast

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes det gick att dela på bloggen! Ibland vill telen sammarbeta med mig! :-D

      Radera
  12. Delar & gillar både här & där, å hit & dit :) Kunnde ju gett oss en vink om hur lång han är ;) Ja ja, gissar på 73,7. Å väger han mer så vette tusan vart dom kilona sitter! Å väger han mindre så får han äta som en galning så han kmr upp i min gissade vikt :))

    SvaraRadera
  13. Jag är med!!! Gillar allt. Jag gissar på att Freddy väger 76 kg. Det är riktigt svårt när man inte vet hur lång han är. Men om han är runt 180 så borde han ligga på 76. Eller inte. Jag dömer ingen! Jag gick chockartat ner i vikt på en vecka. Från 70-64! Pga att jag började på ett jobb som utnyttjade röven av oss. Bokstavligt talat. Det var ett serveringsjobb och jag jobbade o sprang 14 timmar om dagen på ett mål mat. Jag såg förjävlig ut när jag kom hem!!! Huden passade inte alls! Men...nu har jag jobbat på det i någon vecka o nu börjar det spänna sig igen. Spända semelvolanger is tha shit.

    SvaraRadera
  14. Jag är med. Gissar på 71,5 kg. Jag följde redan på bloglovin och nu har jag gillat på facebook också. :)

    SvaraRadera
  15. Mikaela Andersson23 juli 2012 kl. 12:33

    JAG ÄR MED OCH TÄVLAR:
    Gissar på 78,6 kg.
    Älskar choklad!! Ha det!

    SvaraRadera
  16. jag är med och tävlar!! Du är redan gillad på fejjan och har följt dig på blodlovin.
    Jag tror att han väger 78,1.

    SvaraRadera
  17. Jag är med och tävlar såklart och gillar dig både här och där redan såklart!
    Jaf tror att nakenfis-Freddy väger 76,9 kilo. Om han väger sig på morgonen och är nybajsad.

    SvaraRadera
  18. Jag är absolut med och tävlar! Freddy väger 75,3 kg!

    SvaraRadera
  19. Jag är med och tävlar (wohoo) och jag gissar på att Freddy väger 74.4 kg.
    Käre gode Gud om det är rätt lovar jag att bli typ religiös. Amen!

    SvaraRadera
  20. Jag gillar ju dig och allt det där redan men jag tror inte Freddy kommer gilla mig nu, för jag gissar på 84,6 kg... Typ...

    Kram

    SvaraRadera
  21. Jag e med e tävlar o gillar överallt e ju världens bästaste blogg :) gissar på 70,2 kg.. Behöver få frossa i choklad!! Kram Mia minihades@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag är med och tävlar och jag tror han väger 76,6kg håller tummarna på att jag är bättre på att gissa rätt nummer här än på det där förbannade hjulet, för det spelar ingen roll hur många hundralappar jag bränner på det varje år så har jag aldrig rätt nummer.. Jag måste ha någonting att fylla ut den tomma magen med nu när inte sonen gör det, vad då att kroppen återhämtar sig? Skitsnack! ;)

    Gillar redan och delade inlägget på facebook och följer dig redan och en länk till din blogg har du alltid i min sidomeny :)

    caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Jag är med och tävlar!!
    Freddy väger ju helt klart 75,9 kg.

    SvaraRadera
  24. Jag är oxå med!
    Freddys vikt torde vara 76,4 kg hoppas jag iallafall;)
    Tack för många skratt och upphov till diskussioner i personalrummet.
    Att inte alla fattar hur kul du är, det är mej en gåta?!!

    Ha det bäst
    Annchristin
    kasamark@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Gillar ju redan överallt..........han ser ut som min man gjorde när vi träffades och är 195 lång....så kanske kanske kan dom väga ungefär detsamma.....hrmm..71 kilo

    KRAM

    SvaraRadera
  26. JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!
    Gillar både på fb och bloglovin :)

    Jag gissar på att han väger 75,6 kg

    Håller alla tummar o tår för lite tur så man kan få götta sig med lite chocolate :)
    Tack för en fantastisk blogg! :)

    Kramar

    Helena

    mrs_karlsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Jag är med och tävlar! Har gillat på fb och följer på bl :) Jag skulle tro att Freddy är lite längre än min man och väger därför nåt kilo mer. Chansar på 75,3 kilo! Nu kommer jag sitta hemma och hålla tummar och tår så jag vinner min favoritchoklad ;) Tack för en superblogg!

    SvaraRadera
  28. Men herregud männska - sprang du 4 km (!!!) och nämner det i en bisats bara-för-att-liksom? Själv hade jag varit stoltare än tuppen om jag lyckats springa 400 meter..hejja dig säger jag bara!

    Ps, är inte vidare tävlingslysten individ, så tack för inbjudan men jag deltar inte. Ds

    SvaraRadera
  29. Jag är med o tävlar! Absolut!

    Gillar sedan tidigare på fejjan och följer sedan tidigare på bloglovin =)

    Jag tror att Freddy väger....typ...81,3...men om det är alldeles för mycket så säg att jag gissade att han bar på tunga magmuskler eller nåt ;)

    Å jag hoppas så på chokladen, jag behöver lite tröst när jag sitter här o inte bara är chokladfet utan gravidfet på övertid.
    Ge mig choklaaa, ha det bra!

    lottasundin6@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. Gillar på fb och följer redan din underbara blogg på Bloglovin, samt gillar dig i verkligheten. Har dock inget Internet utom på min efterblivna mobil annars hade min blogg stått för lite reklam om din blogg och tävlingen men.. Är med och tävlar och gissar på att han kanske snor saker ur ditt chokladförråd så kanske 89kg?
    hoppas på chokladen så jag kan göda upp min kille så jag känner mig smalare, inför Beach13

    SvaraRadera
  31. Är en av de få utan fb men gillar skarpt irl, följer bloglovin :) choklad hade ju varit ljuvligt efter några månader med mjölkfritt... (ammar en mjölkallergiker) gissar på 76,7 kg ha de gott!! Heleneericsson80@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Jag är med och tävlar!
    Gillar på FB och följer med Bloglovin.
    Gissar vikt på 74.3 kg.

    Behöver akut påfyllning av choklad eftersom jag är en tanig stackare som springer 3 mil i veckan och lyfter skrot. Om jag inte vinner tynar jag bort och du mister en bloggläsare.

    SvaraRadera
  33. Jag är med och tävlar!

    På bloglovin har jag följt dig länge, men nu har jag också gillat på trynboken. Det är himlans svårt att gissa vikt, för man vet ju inte hur lång han är, om han är gjord helt av muskler eller bara skin och ben. :) Jag gissar i alla fall på 78.2 kg, medan munnen vattnas av tanken på den goda vinsten.

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  34. Jag är med och tävlar och gissar på 84 kg (han ser lååång ut jue;)
    Och jag gillar ju dig överallt redan <3

    SvaraRadera
  35. Hejhej! Är med och tävlar, måste ju sluta banta, kan falla ur. Gillar dig på ansiktsboken, följer dig på bloglovin och ooh denna lycka. Hur kan man inte!? Du är en härlig kvinna.
    Gissar på att din lille karl Freddy väger in på 77,5 kg.

    Ha det!
    mvh Christina

    SvaraRadera
  36. Jag är med och tävlar! Följer dig på bloglovi9n (sedan länge ;) ) och gillat på Facebook!
    Jag gissar på 85 kg!

    SvaraRadera
  37. JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!
    Din karl väger 83,5kg

    SvaraRadera
  38. Jag är med och tävlar! Äntligen en tävling jag kan vara med i. Hatar nämligen tävlingar där man ska motivera. Och det är det ju i typ alla tävlingar nu för tiden! Men gissa vikt, det kan jag! :)Jag tror han väger 74,3 kg...

    SvaraRadera
  39. Med risk att få sig en dänga, så gissar jag på 78 kg......

    Hälsningar "NÅGON"... *hrm* /Malin

    SvaraRadera
  40. Jag är med och tävlar: jag gissar på 80,1 kg! Ingen ide att svika vassen i år heller! :-)

    SvaraRadera
  41. Birgitta Sörensen23 juli 2012 kl. 18:36

    Jag är med och tävlar och tror att Freddys nakenvikt är 68.7 kg

    SvaraRadera
  42. Jag är med och tävlar.. såklart :) Vem vill missa en sån här tävling??!
    Jag tror att han väger 65,7kg.
    Jag följer dej på bloglovin och gillar dej på Facebook - åff kårss ♥
    Kram kram

    SvaraRadera
  43. Jag är med

    Jag gissar på 78,4kg

    Följer dig redan din toka på FB (Anna Karlsson)

    Jäkla tur att vinna så mycket choklad. Hälsa Alice att ett nytt ord (som jag använder jämt) är Fisrumpa... det kan vara bra att ha lite olika uttryck att svänga sig med :-)

    SvaraRadera
  44. Jag vill också vara med:)
    Jag tror att han väger 67kg

    SvaraRadera
  45. Jag vill också vara med och tävla.
    Jag tror att han väger 67kg

    Mvh Ulrika

    SvaraRadera
  46. Jag är med och tävlar o jag gillar dig ju sen lääänge, både här o på FB :) Jag gissar på att Freddy väger 76,2 kg naken o nykissad ;)

    SvaraRadera
  47. Jag är med och tävlar! Freddy väger 73,6 :-) och du är så bra!

    SvaraRadera
  48. Jag är med! Har gillat på FB ;)
    Gissar en vikt på 73,5 kg.

    SvaraRadera
  49. Jag är med och tävlar o NATURLIGTVIS gillar jag dig ju sen lääänge :) både här o på FB. Jag gissar på att Freddy väger 76,2 kg naken o nykissad ;)

    SvaraRadera
  50. Jag e med och tävlar o gissar att Freddy väger 78,2 kg:)

    SvaraRadera
  51. Jag är med pch tävlar o gissar att Freddy väger 78,2 kg:)

    SvaraRadera
  52. Gillar ju redan och tävla kan ju alltid vara roligt. Så jag vill vara med och tävla och jag tror att han väger 81,4 kg

    SvaraRadera
  53. är med o tävlar o gissar på att han väger 78kg

    SvaraRadera
  54. Här gillas de hej vilt - överallt, typ... O jag tror jag lyckades följa häromdan??
    Då tävlar vi då... Han ser ut som min grabb Martin (23) ungefär, o han brukar kommentera att han måste äta upp sej hela tiden.. Tänk den som hade haft dom problemen!! :O
    Så de blir att lägga gissningen på... Hmmm... Jag gissar att Freddy väger 67,7 kg =)
    Ha de gott...

    SvaraRadera
  55. Jag tävlar! Gissar på 73,3 kg... :)

    SvaraRadera
  56. Jag är med och tävlar, gillar och följer dig gör jag också=)
    Jag tror Freddy väger 77,2kg.
    Tack för en rolig tävling=)

    SvaraRadera
  57. Jag är med % tävlar.
    Jag gillar & följer redan sen innan =) SÅklart!!
    Jag gissar på 78,3 kg

    TAck för en bra & rolig tävling. VIll ju vinna så jag oxå kan spänna ut skinnet lite. ;)
    kram fina goa du

    SvaraRadera
  58. Jag är med och tävlar, och har gillat överallt! Gissar på 83 kg!

    SvaraRadera
  59. Lina (aderia@live.se)24 juli 2012 kl. 00:01

    Jag är med och tävlar! Jag gissar på att Freddy väger 77,6 kg. :)

    SvaraRadera
  60. Jag är med och tävlar!! Vet ju inte hans längd men han ser ut som min sambo så därför säger jag 81,4kg....:-)

    SvaraRadera
  61. Jag är med och tävlar :)

    Gillar din fb sida med namnet Monia Sundgren

    Följer dig redan på bloglovin

    Freddy väger ganska exakt 69.9 kilo! :)

    SvaraRadera
  62. Jag är med och tävlar och jag gissar på att Freddy väger 85,5 kg :) föresten jag bara älskar din blogg, du skriver grymt bra :)

    SvaraRadera
  63. Jag är med och tävlar och gissar att Freddy väger 79,4 kg. Följer dig på Bloglovin och gillar och delat på FB.

    SvaraRadera
  64. Tack för igår!! Och så roligt att ses igen! Du är så jäkla ball! ;)

    Kram!♥

    SvaraRadera
  65. Gillat, delat och följer sedan länge!! Jag vill vara med och tävla nu!!! =)

    Jag gissar på att Freddy väger 77.9 kg, och hoppas på att jag har rätt.. =D

    Kram!!

    SvaraRadera
  66. 78.2 gissar jag på, och är självklart med och tävlar! Mjölkchoklad är min drog! Ska dela på min blogg ikväll också! Gillar självklart redan på fejjan och följer dig på bloglvin sen lääänge :)

    SvaraRadera
  67. Hejhej!

    Visst att jag varit här inne och jag minns att jag orkade inte läsa allt och då kändes det dumt =) Men nu SKA jag orka läsa ;) haha

    Tack för igår, superskoj =)

    Kram

    SvaraRadera
  68. Jag tror han väger 79,3 och jag vill INTE vinna det där eländet för då kommer jag bara äta det så om jag vinner - skänk till välgörande va?

    SvaraRadera
  69. Hallå där! Han väger 80 kg! Mjölkchoklad är bäst, de där med 80% kakao kan någon annan pina i sig!
    Jag som vill vara med och tävla: Katarina
    ninawikstrom@yahoo.se

    SvaraRadera
  70. *skrattar* Finaste fina Malin... (och underbara Alice!!!) Hoppas du har det bra i Skåneland (var det dit du skulle?) Och tack för ännu ett otroligt roligt inlägg.. Men du, Valin????? Nänänänänäääää - "Pralin" (med lite konstig BEtoning ;))

    Jag har ju gillat och delat och följer med mera sedan innan. Och Freddy är smal. På sin höjd 66 kg. Men det behöver ju inte vi lasta honom för.. Han verkar vara en hederknyffel trots det. *ler*

    Kramar på er alla!

    SvaraRadera
  71. hej!!! jag vill vara med :)
    freddy väger 82 kg.
    tjing//

    SvaraRadera
  72. Hej!
    Följer din blogg & gillar på FB :)
    Härligt med randiga tuttar.....min snart 8-årige son sa till mig en morgon när vi skulle ligga brevid varandra i soffan: Mamma, du är inte tjock, det är bara dina tuttar som tar plats ^_^
    Jag gissar att F väger 83,6kg
    // Eija och njut av livet

    SvaraRadera
  73. Ja det var verkligen super mysigt! :) Hoppas också vi ses snart igen! :D Kramis!!♥

    SvaraRadera
  74. Haha vilken sjukt kul tävling!:P
    Jag måste vara med! Jag gissar på...hmm...83 kg!

    SvaraRadera
  75. Jag är med och tävlar såklart, Freddys exakta nakenvikt är 83,4 kg.


    /Anondoderorsos

    SvaraRadera
  76. Klart jag är med och tävlar!;) känns dock lite konstigt att gissa på freddys vikt haha! Men gissar på 74,6! Hoppas på vinst!
    Kram frida (svida) ;)

    SvaraRadera
  77. Jag är med och tävlar!:-) Jag gissar på 81,7 kg

    SvaraRadera
  78. Du... Bara funderar... Söndagen den 30e?? När är det? Egentligen? ;-)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha!! 29:e!!! Fan... ;)

      Radera
    2. Aha, det var den här månaden du menade, fick inte riktigt ihop det. ;-)

      Radera
  79. Hej!
    Jag är med och tävlar. Tror Freddy väger 84,4kg.
    Tack för en super rolig blogg.

    Hälsningar Jennie Henriksson

    SvaraRadera
  80. Oh yeees! Jag är med o tävlar! Din käre gubbe väger 72,9 kg!
    Kramis Annelie

    SvaraRadera
  81. Jag är gärna med och tävlar och tror han väger sådär en 78.7kg... Gillar dig på FB och din blogg är ett leende i vardagen

    SvaraRadera
  82. Jag är med och tävlar och gissar att maken din väger 69,7 kg.

    I övrigt gillar jag dig redan på fb o följer redan p0 blogglovin.

    SvaraRadera
  83. 'Kej'rå, ja e la me å tävlar jag också då. Jag gissar på 78,8 kg.
    Och självklart har jag rätt eftersom jag aldrig har fel...
    Gör redan allt man ska så klart.

    Kramis!
    /Bondmoran
    www.bondmoran.nu

    SvaraRadera
  84. Gillar din frustande ångande blogg jättemycket! Och maken väger exakt 70 kg.

    SvaraRadera
  85. Glömde skriva signaturen Piafia till 70-kgs-mannen-kommentaren ovan,sorry... men jag får tävla ändå? Viiiisst?

    SvaraRadera
  86. Therese Linoubli28 juli 2012 kl. 07:39

    Jag är självklart med o tävlar. :) tror sin freddy väger 83,7 kg.
    Skulle verkligen behöva lite choklad min mor gifter sig om 6 veckor och vi skulle verkligen behöva lugna nerverna lite. ;)

    SvaraRadera
  87. Camilla Josefsson28 juli 2012 kl. 09:20

    Delar och bloglovar såklart! Jag gissar på 77,4 kg!

    SvaraRadera
  88. Anna Berglund-Lundkvist28 juli 2012 kl. 09:50

    Jag är gärna med. Gillar redan på fb - anna Berglund-Lundkvist
    Följer redan på bloglovin
    Hrm, tror han väger 79,7 kg.

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  89. Jag är med och tävlar

    Gillar sedan tidigare på FB o nu även på Bloglovin ;) Gissar att Freddy väger 78,6 nu i semestertider o allt ;)
    Minkway@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. Gillar dig! Det vet ju och följer dig med!! ;)

    Gissar på 72,34

    SvaraRadera
  91. Cecilia Albins mamma28 juli 2012 kl. 11:48

    Jag är med och tävlar och jag tror att Freddy väger 69kg. Både följer och gillar sen förut.

    cecilia.p86@hotmail.com

    SvaraRadera
  92. Har gillat och delat på FB och följer dig numera också på Bloglovin


    Jag tror att din älskade Freddy väger 70 kg

    SvaraRadera
  93. Skeeeeet också! Jag missade denna smaskiga tävling! Kram på dig sötnöt<3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!