onsdag 18 juli 2012

Danny Saucedo, Sexuella fantasier & Glädjepanik!

I söndags fick jag ett ryck och gav mig ut för att springa slingan. Och GODE GUD vad jobbigt det var!? Jag trodde att jag skulle dö redan efter 500 meter och när jag väl såg skylten som visade att det bara var 250 meter kvar började jag nästan gråta av lycka. Hur kan man ha så dålig kondis som jag?! Jag måste skärpa mig...verkligen. Enda anledningen att jag ens överlevde alla 4 kilometerna (<--haha, jag vet) var att Danny Saucedo höll mig sällskap och sjöng "You’re A A A A-MAZING" om och om högt i mitt svettiga öra. Min skittelefon hängde sig och det gick inte att byta låt...men efter 2,5 kilometer var min blekfeta kropp så utmattad att jag började tro att han menade det. Danny tyckte verkligen att jag var fantastisk! Det faktum att jag blev OMSPRUNGEN av en 75-årig dam tänker jag ignorera in i döden - för sån é jag!
HUR är det möjligt?!
Jag fick ett mail ifrån en läsare (<--misstänkt mammamaffiamedlem?) och jag väljer att svara öppet ifall det är fler stackare som ligger vakna om nätterna och funderar över Freddys känslor och mina sexuella fantasier:

"Hej. Jag fick ett tips ifrån en kollega om din blogg och gick in för att läsa. Vi är inte på riktigt samma våglängd men jag kan visst skratta till emellanåt åt dina tolkningar av mammalivet. Jag har själv fyra barn och finner inte vardagen riktigt så svår som du målar fram den. Man får ju rutin med åren. Kanske skrämmer du blivande föräldrar mer än du tror att du hjälper dem med att "säga som det är". Det måste finnas ljusa stunder med!
Jag reagerade på ditt senaste inlägg. Min man hade inte uppskattat att jag skrev att jag hade sexuella fantasier om någon annan så att hela världen kunde läsa om det. Sen skulle jag aldrig ha det heller. Jag älskar min man mer än något annat och behöver inte fantisera om "Boeuf"! ;D Hoppas att Freddy inte tar illa upp av det eller din annars överärliga blogg."

Tack för ditt mail och för att du tar dig tid att oroa dig för Freddy. Han behöver all kärlek han kan få - för som ni alla vet så upphör min kärlek till honom ofta vid 17,15-tiden på dagarna. Freddy och jag har levt tillsammans i över tolv år och vid detta laget är han ganska van vid att jag är som jag är. Någonstans inbillar jag mig att det är just därför han tycker om mig..? Samtidigt är jag fullt medveten om att han hatar mig lite när jag lägger upp bilder på honom utklädd till tjej, jagar honom med gurkor inne på Ica Maxi eller svarar "Jag bor inte här, jag är bara anställd för att städa naken här hemma" med polsk brytning när det ringer en massa säljare och tjatar på kvällarna...


Det är möjligt att jag skrämmer en del blivande föräldrar med min ärlighet. Jag önskar att jag hade blivit "skrämd" med lite verklighet istället för lurad att tro att allt var mysigt och härligt med barn. Det hade besparat mig en MASSA tårar, ont i magen, känsla av att vara värdelös och utskällningar på familjeliv. Jag vet bättre nu. Jag vet hur det är - på riktigt. Som du skriver - man får rutin med åren. Och ja, visst finns de ljusa stunder! Ofta avbryts dessa ljusa stunder av bajslukt, skrik, såriga bröstvårtor, hunger eller skrubbsår på små knän. Men visst finns de! De behöver jag dock inte tjata om - det gör alla andra bullbakande supermorsor så att det räcker och blir över. Jag älskar (nästan) alltid mina barn - ibland hatar jag att vara mamma. Sån é jag.

Angående mina sexuella fantasier och bristen på dina så kan jag bara beklaga. Jag är gift - men jag är fan inte död. Freddy gråter inte över min önskan om lite "mer boeuf i mitt liv". Vafan!? Det finns väl en tid och plats för allt? Trots att jag ibland äter Lasagnette två dagar i veckan och somnar ihop med den jag älskar mest i världen varje kväll så kan väl jag få bli lite upphetsad när Per Morberg slänger ihop en Boeuf Bourgignon på bästa sändningstid? Som den trötta och sexuellt frustrerade småbarnsmamma jag är...är det rena porrfilmen att se en svettig och snygg man med pondus kasta ihop en maträtt innehållande TVÅ flaskor vin (<-- Ingen mat för maffiamammorna!!) samtidigt som han socialiserar med kändisar, hackar timjan med sina egna knivar och får barnen att duka bordet utan tjat! DET är fan hett!

Jag har förstått på supermorsorna att det är mycket mer "politiskt korrekt" att gå igång på Ernst Kirchsteiger - allas våran långa "fixar-kisse". Kanske beror det på att vi alla innerst inne är liiiiiite osäkra på hans sexuella läggning vilket gör det mycket mer okej att sitta och gapa framför TV:n en hel kväll, fylla väggarna med hans käcka citat och rodna när han säger att "Mynta ger en lättare glädjepanik!" Allvarligt?! "Mynta ger en lättare glädjepanik!" Vafan betyder det? Mannen som odlar sina egna örter, bygger ljuskronor, täljer nya salladsbestick till varje måltid och stickar sina egna koftor får inte igång mig alls lika mycket som mannen som vet att det behövs två flaskor vin i en god gryta! Ha! 

Nu ska jag ägna mig åt "paddan" lite innan jag kryper ner till familjen som ockuperar det som en gång var min säng. På tre dagar har jag fått hålla i vår nya familjemedlem i sammanlagt tio minuter...och jag säger som Alice - DET ÄR ORÄTTVIST!! Så NU är den min...och jag ska sätta kodlås på den - för sån é jag! 

over and out.

//Meekatt...




44 kommentarer :

  1. Love ya! Både dina texter o dina bilder! :-D
    Fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Helt rätt!
    Sån e du & du e underbar. Försätt vara du!

    Ja allt e INTE underbart med barn. den som säger de måste fan ljuga. De finns stunder jag hatar att vara mamma jag oxå. Man e bara människa. Kram underbara goa du.
    Duktig du va som sprang, men du skulle fällt tantan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack gulliga du! Ja, jag skulle fällt tanten!! Nästa gång... ;)

      Radera
  3. Men hejja dig Malin!!! 4 kilometer??!! En första gång?? DET är bra!! På sant!

    Vad gäller Freddy. Alltså. Givetvis har du rätt. Han visste nog vad han fick när ni valde varandra. Och jag har varit gift i 18 år. Men. Jag är varken blind eller död. Kan se att andra människor är attraktiva, kan tycka att en annan karl är "het". Precis som min man kan tycka att andra kvinnor är läckra. (Patrick Demspy any day! - Nicole Kidman för hans del...)

    Tack och lov för att du är som du är!!

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, visst är det bra?! ;)

      Och du, tack och lov att DU är som du är! <3

      Kram!

      Radera
  4. Att det finns ett nytt inlägg att läsa inne hos dig när man går upp på morgonen lyckas alltid få mig på bra humör! Vet inte om det är alla skratt man får eller om det är det faktum att man inte är helt ensam om att tycka att föräldraskap inte alltid är en dans på rosor.. Men det gör det i alla fall lättare att se positivt på den nya dagen! (Tills det kommer en två-åring och tjuter och drar i en. Och tjatar om att vi ska gå ut och leka, i spöregnet...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt att man kan bidra till lite bättre morgonstämning! ;)
      Men ja, det brukar inte vara så långvarigt här hemma heller, haha.

      Radera
  5. Du är så bäst!!!!!!
    Allt du skriver stämmer!!
    Kärlek!!!!!

    SvaraRadera
  6. Ge mig MER!!! Snälla :)
    Själv tog jag mig flera varv på brännbollsplan igår :) och gav blåsbälgen ett nytt ansikte, haha! Mammamaffian tycker alltid att "sådana" som vi är helt keff - låt dom få göra det, vi vet ju ändå hur det verkliga livet är och hur man kan dräggla över Per Moberg eller andra snyggingar och ändå vara helt fast för sin egen karl :P

    Keep up the good work <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, mer ska du få!! ;)

      Ja, dreggla får man ju! Det mår man bara bra utav! <3

      Radera
  7. "...eller svarar "Jag bor inte här, jag är bara anställd för att städa naken här hemma" med polsk brytning när det ringer en massa säljare och tjatar på kvällarna..." - HAHAHAHA! Du är fan inte klok katten! Men det är ju därför vi och Freddy älskar dig!

    Hoppas du fick lite kvalitetstid med paddan inatt! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag har aldrig sagt att jag är klok! ;)

      I feel the love!

      Radera
  8. Jag älskar din blogg Malin och det finns mycket igenkännig! MEN jag måste ändå påpeka att det faktiskt inte är mestadels svårt och tufft för alla. Jag skäms ju nästan för att säga det här men jag blev tvärtom chockad över hur lätt det var att bli mamma. Jag hade hört mycket om hur tufft det skulle bli och var helt inställd på det. Sen kom min dotter och ammade perfekt från första sekunden, sov hela nätterna och skrek aldrig. Det beror garanterat inte på att jag är en supermorsa på något vis!!! Det var bara sån hon var och är. När lillasyster födde två år senare blev jag än en gång förvånad när allt flöt på, nästan enklare än förut. Min stora tjej älskade att hjälpa till med bebisen och många ggr röddade hon mig ur situationer som kunde betytt bebisbajs över hela möblemanget, genom att springa och hämta handdukar, våtservetter och blöjor ifrån badrummet. Nu när lillasyster är 1 år snart brukar dom gå upp tillsammans och leka ett par timmar på morgonen så jag och min man kan ligga kvar. Samma sak när maten ska lagas, oftast. Ja jag skulle kunna rada upp fler exempel men det behövs nog inte. Jag är tro det eller ej inte ute efter att skryta. Jag har många ggr tänkt att om inte jag fått så "enkla" barn kanske jag varit ett socfall haha. Jag anser mig inte på något sätt perfekt! Men för en del blir mamma livet enklare bara... Varför vet jag inte. Sen ser jag absolut inte ner på andra som inte har det så och jag älskar som sagt din blogg och ditt sätt att beskrivav situationer som uppstår även här. Även om det är mer sällan än ofta. Vet inte riktigt varför jag skriver detta. Du kanske sågar mig vid fotknölarna och anklagar mig för att vara mammamaffians ledare eller nåt. Kände bara ett hehov av att få fram att alla inte snackar skit när de beskriver en enklare tillvaro, eller nåt....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Elin! Haha, nej jag sågar absolut INTE dig vid fotknölarna!! Det är ju fantastiskt att du känner så och visst finns det familjer där allting flyter på och funkar jättebra! Det gör det här också emellanåt...dock mer sällan än ofta, haha.

      Jag har valt att lyfta fram de "tuffa" bitarna som många mammabloggare glömmer att visa - just för att jag tycker det är viktigt att visa hela delen av föräldralivet. Sen stämmer det ju självklart inte in hos alla! (Tack gode gud för det! Världen hade blivit väldigt liten om alla kände som jag!) Som nybliven mamma hittade jag bara en massa supermorsor som bloggade om allt som var toppen och jag kände mig väldigt ensam i misären. Så ja, jag bloggar för mig själv och för dem som behöver lite igenkänning i de tuffa bitarna. Men VI behöver ju bli påminda om det som är bra också såklart, haha.

      Så ja, här inne är ALLAS åsikter välkomna! Skönt att läsa att det finns snälla barn också! ;)

      Radera
    2. Det som skiljer en "Maffiamamma" ifrån mängden är ju just den där förmågan att ha empati och förståelse för att alla andra inte har det likadant eller ens kan erkänna att det finns jobbiga sidor också. Här inne är det skönt för ingen klankar ner på någon annan. Jag älskar Meekatt-bloggen just därför. Så vi behöver mammor som Elin här inne också med lite ljusglimtar! ;D Jag har också haft ganska snälla barn om jag ser hur de i min omgivning haft det. Mina barn har sovit 18,30-7,00 varje natt nästan alltid. Jag älskar att ha det så men jag är så medveten om att det inte hör till vardagen för de flesta andra familjer! Däremot är jag mamman som nästan slåss med mina barn inne på ica när de får utbrott. *asg*! Sån é jag!

      Radera
  9. haha jag dör! U told her!
    Det är ju just därför Freddy har stått ut i tolv år, för att han älskar den du är. Innerst inne skrattar han när du jagar honom med gurkan inne på Ica.=)
    Kram Ida

    (hoppas inte detta meddelande kommer 400 gånger nu, har skickat in och mitt nät laggar varje gång, ibland jobbar tekniken emot mig)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, han tycker nog det är liiite kul...trots allt. ;)

      Kram!!

      Radera
  10. Malin jag älskar din blogg och hade önskat att den fanns när jag var småbarnsmamma. När första barnet skrek dygnet runt i ca 2 år och aldrig sov mer än 10min. åt gången. Visst hade jag önskat att Per hade varit på tv då. Herregud det är väl normalt med lite sexfantasier, fortsätt med det för det sätter lite krydda på tillvaron när ni blivit lite äldre.(som jag) Jag tycker du skildrar livet som småbarnsföräldrar superbra!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Ja dom som inte förstår sig på din blogg ska inte heller läsa den. Att skriva som det är betyder inte att man inte älskar sin familj och jag tror personligen inte att du skrämmer bort nån, önskar faktiskt att fler vågade skriva lite mer som du..trött på alla på alla perfekta oddMolly mammor utan normala problem i sina vita hem...tack för inspiration och en bra blogg. Kram/ från annajullan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kloka du! Ja, mer ärlighet behövs! Och mer sexuella fantasier! haha ;)

      Kram!

      Radera
  12. Du är underbar Malin! och är det inga som förstår att allting i livet inte är blodigt allvar att man visst kan bli tänd på andra män (ja just det, tänd, inte hoppa i bingen tillsammans med!! en jävla skillnad!) så måste de leva ett jävla tråkigt liv!! Skål på dig goding! (Med nån slatt från Per Morbergs Beuf vin) ;)

    SvaraRadera
  13. Superbra skrivet! Tror ändå att någon gång så känner alla mammor att just nu orkar jag inte vara mamma, jag säger upp mig! Jo någon gång! Jag tillhör ju dem som blir förbannad när någon som inte har barn säger att hon/han är trött för att ha sovit dåligt en natt, EN natt! Grrrr!
    Ville bara säga att ha barn är inte en dans på rosor alla gånger. Och du, fantasier har väl alla! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk om man hade varit klok nog att uppskatta all egentid och sömn man fick innan man fick barn! Hur kunde man ens klaga?!

      Kram!

      Radera
  14. "Semlefilen" Du e fan galen... men jag fullkomligt älskar din blogg.... Tror jag ska använda mig av din polska brytning nästa gång nån ringer.... Den frasen är obetalbar.. Bilderboken går i gång här i Slottet o man riktigt ser hur det kör runt i telefonförsäljarens lilla lilla hjärna... HAHAAHAHAHA

    Per Morberg är även min husgud...

    Platta mammamaffian allt vad du kan.. tror inte dom är så jäkla präktiga som dom vill verka... nånstans brister även dem... om inte annat i sexuell frustration om så där en 5-6 år...

    TJOSANHEJSAN.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, prova brytningen! Funkar kanon på alla som vill sälja Omega3 och annan skit! ;)

      Haha, underbara du! <3

      Radera
  15. Tack gode gud för att du finns och ger oss icke-supermorsor upprättelse:-)

    Apropå Ernst "Mys-fixarn" Kirchsteiger så kan jag tala om att han inte myser omkring barfota till vardags. Jag brukade handla i samma affär som honom under min studietid i Örebro. Han klampar omkring i klumpiga kängor och pratar som vilken trött medelålders gubbe som helst, inte alls så där hest, släpigt wannabe-sexigt som på tv. Men hysch, säg inget till Mammamaffian då kanske de går i taket fullständigt.

    Kraaam på dig katten och tack för att du förgyller min trötta mammavardag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack för att du hänger här inne! :)

      Jag VISSTE att han var en bluff! ;)

      Kram!!

      Radera
  16. Tack för att du är som du är :D
    Btw, jag är gift och fantiserar om andra (både män och kvinnor)! :D och min man och jag pratar öppen om det hemma, helt normalt hos oss. Det är nyttigt tror vi :D

    Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men heja er!! Klart att det är nyttigt! Allt man mår bra av är väl bra!? Sex...och choklad! ;)

      Kram!

      Radera
  17. Det här med jobbiga ungar har funnits i alla tider, när jag var liten skämtades om att man "skulle ta den ene och slå den andre med" Det uttrycket har nog inte sprungats ur sovmornar kan jag tro ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det säger jag var och varannan dag...högt...inne i huvudet!

      Radera
  18. Vad PINSAMT att skicka ett mail för att i "all välmening" gnälla på vad du skriver om... Förstår inte överhuvudtaget varför dessa människor ens går in och läser, om dom inte gillar vad som står. Verkar vara lite samma fenomen som att folk stannar och glor vid en trafikolycka!! Skääääms på er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äh, det är bara kul med lite åsikter! Bring it on bara! ;)

      Gött att du jämför mig med en trafikolycka, hahaha! <3

      Radera
  19. Paddan???!!! My God Malin... du får inte skriva sådant!! Innan jag kom på vad du menade så trodde jag att ni skaffat en söt liten padda och tagit steget i rätt riktning mot att bli som jag. Ett fint litet terrarium med en urgullig liten padda.

    Fatta hur besviken jag blev när jag kom på vad du menade!! SKÄMS!!

    Jag och Skräpfian stod senast i tisdags i djuraffären och kollade på en ursöt grön träskpadda. Jag ska önska mig en sådan när jag fyller 25...

    Kram
    Bondmoran
    www.bondmoran.nu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vem fan vill ha en riktig padda?! Du är inte klok Bondmoran!! Men det har du ju inte påstått heller... ;)

      Radera
  20. Höhö! Jag har konstigt nog missat det här inlägget. Jag träffade ju faktiskt dej och Freddy för ungefär 10 år sedan och även om vi inte är nära bekanta så är mon uppfattning att erat förhållande är lika stabilt idag som det var då. En kvinna som inte vågar erkänna att det finns fler snygga karlar i världen än den hon säger sej älska skrämmer mej. Det finns förnekelse i dom orden. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det måste ju vara så!?

      Och ja, vi har det väldigt stabilt och bra...kanske just för att vi är som vi är? ;)

      Radera
  21. Yes!!!!!! Perfekt skrivet gumman! Älskar dig! ♥

    SvaraRadera
  22. Heja Katten,
    Polsk brytning...Den är fan bäst...HEHE

    Vad skulle livet vara utan fantasier...
    Per Morberg fantiserar jag förvisso inte alls om.
    Men om runda goa Liela Lindholm.... WOW

    Det verkar lite väl naivt och stänga av alla tankar och fantasier bara för man är tillsammans med någon.
    Tycker det skulle vara nån sorts hjärntvätt och lyckas med det.

    /Anondoderorsos
    PS. Fantiserar ju om dig oxå...

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!