torsdag 1 september 2011

Tusenfotingar, Tvångshångel & Bajs!

Det finns bara EN person som lyckas bli BITEN...av en Tusenfoting! Ja, och det är min Kravallis såklart! Igår var alla barnen ute i skogen och Alice fick glänsa i den nya gruppen då hon stolt fick visa upp tusenfotingen hon hittat. Alla var jätteimponerade...för det blir man ju när man är tre år...tills hon började skrika och vråla. Händerna blossade upp och Alice var helt förtvivlad. Jag och Elton satt kvar på dagis när de var ute på promenad. Det är ju inte optimalt att ha med sig en 11-veckors bebis på inskolning kan jag säga...men vad gör man när ens make är "Ventilkungen"?

Alice kom inspringandes på avdelningen och var smått hysterisk. Precis då vaknade lillebror och var hungrig och gallskrek - skjut mig! Jag fick in Alice på toaletten, la lillebror på golvet medan jag tvättade av hennes händer med vatten, sen handsprit (aj som fan!)...sen smorde vi in dem med Xylokainsalva. Genomsvettig och med två skrikande barn lämnade vi tredje dagen av inskolningen - underbart!

Men ja, trots tusenfotingsbett måste jag ju säga att det går över förväntan! Personalen är helt fantastisk! Jag är så imponerad av deras tålamod...tänk om jag hade haft hälften av det själv!? Jaja, de känner inte min tös än, hehe. Vänta bara tills hon känner sig hemma där! Idag sa en utan fröknarna "Ja, det har gått jättebra idag. Det är en VÄLDIGT bestämd tös du har." (hahaha, NO SHIT!?) Sen la hon till "Men det är ju bättre det än att det är på andra hållet". NEJ!! - Det tycker du väl ändå inte?!

Igår på sångsamlingen sa Alice högt inför allihop "Mamma, du behöver inte vara med och göra rörelserna med dina stora tuttar!!" Tack hjärtat! Första gången jag blir "utfnissad" av 20 småglin! Skit på er! Jag har studerat Alice och de andra barnen och kommit fram till att det faktiskt VAR mycket bättre förr! Så här följer ännu en dum lista:

10 Fördelar med att vara 3 år istället för 30!

 
1. Om man spelar spel och (gud förbjude) FÖRLORAR, behöver man inte låtsas bli glad för den andres skull och säga skit som "Vad duktig du är, nästa gång tar jag revansch". Man kan helt enkelt bara spöa skiten ur den andre i ren "Jerry Springer-style"! FATTA VAD SKÖNT!?

2. Om man tycker att någon är tråkig, töntig...eller en idiot...kan man bara skrika "JAG VILL INTE LEKA MED DIG!!" Tänk om det fungerade så på jobbet...eller på Kyrkis! Åh, vad många idioter man skulle slippa umgås med! ;)

3. Om man sminkat sig och tokat till det lite med färgerna...eller glömt sminka ena ögat...eller till och med om det rinner smink i halva jävla ansiktet säger ändå alla "Åh, vad du har gjort dig FIN idag!!" SKÖNT! Senast igår kollade jag mig i spegeln och upptäckte att jag bara hade mascara på ett öga. Vafan!? Stressad?? JAG?!

4. Om någon säger något dumt till (eller om) dig behöver du inte gå och grubbla över det och må dåligt. Nej, istället kan du leta upp en vuxen - och SKVALLRA! Man behöver aldrig känna sig rastlös eller känna att man inte har något att göra - det är bara att springa runt och skvallra om ALLT! "Alice rörde min arm", "Emmy sa att jag inte fick cykla", "Love tog min mössa!!" (Men vafan!? Var lite kreativ istället för att böla! SLÅ Alice, be Emmy dra och ta Loves mössa och spola ner skiten i toaletten så lär de sig nog! //Supermamman)

5. Om man tycker att någon är gullig kan man bara springa fram till den personen och pussa på den...utan att det är konstigt! Alla bara ler och säger "Naaaaaaaaw!! Vad gulligt" Gött! Det ska fan jag prova på Maxi idag! Bara leta upp en het grabb och tvångshångla upp honom!! Fan vad najs med lite "främlingshångel" vid fläskfilén! Undrar om de tycker det är gulligt!?
Alice försöker sig på lite hångel med en svårflirtad grabb! ;)

6. Om man vaknar en morgon och tänker "IDAG ska jag klä ut mig till transvestit och ha rosa paljettklänning, prinsesskrona och läppstift i halva ansiktet" - så kan man det! Och alla...ALLA kommer säga "Åh, vad FIN du är!!" och även om man innerst inne VET att man är skitful, kommer det att kännas bra!

Här tänkte jag lägga upp en gammal Halloweenbild på Freddy som tjej -
men om jag gör det - lämnar han mig! (haha)

7. Vaknar man på natten och är så där äckligt kissnödig att man har ont i hela magen - men inte orkar gå upp...för att det är långt...och mörkt...och kallt på golvet - kan man bara kissa på sig! Då kommer ens mamma och BÄR in dig i en varm och mysig dusch (fast man är fullt kapabel till att gå själv), tar på dig en ny pyjamas och BÄR sedan in dig i en nybäddad och go säng! Övervägde att prova detta när jag var höggravid och inte kunde resa mig från sängen...men jag lät bli. Freddy orkar inte bära mig i alla fall...så jag hade fått ligga där i min skam!


8. Om man går på stan och springer på någon man känner men kanske inte är så glad för att se...kan man bara ge dem "onda ögat" och räcka ut tungan! Fan vad skönt att slippa alla falska "Åh, vad KUL att se dig"- konversationer! Nej, nästa gång åker tungan ut!

9. När vi föräldrar inte gillar maten...äter vi den ändå. Vi är för trötta för att bry oss. Men om man är tre år...och det är äcklig mat (Jo, det FINNS äcklig mat...oss vuxna emellan!) kan man matvägra och invänta något mycket godare! Först kommer de vuxna säga "Du får INGET annat idag, bara så att du vet!" men efter en timme eller två sitter man där med lyxiga mackor och Risifritti framför TV:n i alla fall. Det kan hända att man åker in på rummet en sväng först - men håll ut! Det funkar! Och hallå!? In på rummet - som straff?! Man har ALLA sina leksaker där! Ett bra knep är att vänta länge och sedan se lite ledsen ut och säga "Jag har ont i magen mamma...jag kanske måste kräkas!". Då jävlar åker godsakerna fram! Mouhahaha!


10. Om det är ovanligt GOD mat kan man äta hur mycket som helst och alla säger "Åh, vad ROLIGT att du tycker om det!!" och "Bara ät - jag fixar mer!" Man kan till och med äta som ett svin - gå ifrån bordet för att BAJSA och berätta det för alla - och fortfarande vara charmig. Det funkar nog INTE för mig! Nu är det i och för sig inget problem eftersom att tjejer inte bajsar!

Nej, dags att städa lite. Idag kommer sötaste Melvin och hans mamma Jennie och de vill nog INTE se hur det ser ut här hemma egentligen! ;) Kladdkaka ska jag baka med. Ja, tänk - jag bakar!! Tänk om jag skulle äta halva kakan själv och säga "Åh, vad gott!! NU måste jag BAJSA!" Undrar hur de skulle reagera...? Tur att även jag har vissa gränser...

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

  1. Hahahahaha!!! Underbart!! Och hur vi vuxna beter oss ÄR ju faktist inte helt olikt när man tänker efter - så det är inte så stor skillnad på 3 och 30 - hahahahaha!! Iaf inte i vår familj?! :) KRAM storasyster

    SvaraRadera
  2. Hahahahaha! Ja, SÅ rätt! Älskar den med maten och att straffa med rumsarrest, hahaha. Hur tänker vi? Och nej, tjejer bajsar inte! Tack för att du klargjorde detta!

    SvaraRadera
  3. Hejsan! fin blogg! lust att följa varandra? :)

    SvaraRadera
  4. HAHAHAHA - "Fan vad najs med lite "främlingshångel" vid fläskfilén!" Underbart! Ska jag också prova! Du är underbar! Hahaha! Kram!

    SvaraRadera
  5. Haha, alltså du är så härlig - är man deppig går man in här och läser haha

    SvaraRadera
  6. Hahahahahaha jag läser och skrattar. Läser för min man men han hörde inte vad jag läste. Jobbar på förskolan och det är precis så. Men det värsta man kan säga till en kompis när man är tre fyra år är: Du får inte komma på mitt kalas! Kram på dig :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!