måndag 5 september 2011

Fulhet, Mammor & Guds Välsignelse!

På vägen in på Maxi idag gick jag förbi en spegel...och hallå!? Vad FUL jag var! Hur kunde jag förfalla så här?! Håret är en katastrof...blek och fet är jag...och mina mammabyxor (de som jag sa att jag hade slängt) sitter INTE bra alltså!! Och imorgon är det dags för en date med prästen inför lördagens dop! Ja, det var ju bara att köpa hårfärg, åka och sola och kasta mammabyxorna - PÅ RIKTIGT! Nu håller vi tummarna för att Alice gjorde ett bra val idag. Färgen jag brukar köpa var såklart slut och jag är ju inte sån som väntar. Nej, jag "tokbokar" och Alice valde en helt annan nyans och om ungefär 6.5 minuter vet jag om det var så smart med "Autumn Cognac". Alice valde paketet med den "finaste mamman" på och sa "Så HÄR ska du se ut mamma!" Väntar nu bara på att jag ska tappa 2o kilo och få lockigt hår...men det verkar inte funka!? Skitfärg! Dags att skölja ur...hjälp!

Tadaaaa!!!

Ganska lyckat, eller hur?

Nu känns det faktiskt att det är höst och det tydligaste tecknet på det är ju alla jäkla såpor som drar igång. Robinson, Idol, Ensam mamma söker och Bonde söker Fru. ÄNTLIGEN lite hjärndöd TV-tid och jag vet att mamma ler i sin himmel nu. Åh, vad jag saknar våra "Bonde söker fru-onsdagar" med god mammafika och våra Idolfinaler där hon ALLTID röstade på fel person. Och våra telefonsamtal, Spa-besök, besök på badhuset, dagar på stranden... Ja, idag har jag saknat ALLT med mamma...till och med hennes "Hastbullar" som jag inte tyckte om.

Egentligen borde man slå ihop alla de där såporna: "Svenska folket söker musikalisk mamma...med kniv...som luktar skit"! Men Allvarligt - den person som bestämmer över musiken i "Ensam mamma söker"...är en idiot. Förlåt, men jag måste bara få det ur mig, haha. Jag blir arg i hela kroppen! Den ena skitlåten efter den andra överröstar hela programmet...som redan är skit! INGEN vill höra den musiken och INGEN kan tycka att blandningen är bra!? Det är HELT galet! Och stackars dessa föräldrar som ställt upp - de måste använda sin "fjäskigaste föräldraröst" i flera veckor...hela tiden!! Vilken utmaning! DET kallar jag överlevnad! Robinson är ju mer...snoppar i år.Nu ska jag smyga ner till Freddy, måla en rolig mustasch med kajalpenna på honom (för sån é jag, haha), smörja in händerna med Helosansalva och sova! Imorgon ska jag få guds välsignelse!

over and out.

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. "Svenska folket söker musikalisk mamma...med kniv...som luktar skit"! HAHAHAHAHAHA KLOCKREN!

  SvaraRadera
 2. Aw, din mamma ser ner på dig vännen! <3
  (Det roliga kommenterade jag på FF...)

  Ha en underbar dag! Kramar

  SvaraRadera
 3. Hahahaha, du är inte klok! Lycka till imorgon. Och ditt upplägg på såpan är ju lysande! *asg*

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Nu ska jag smörja in händerna med Helosansalva, smyga ner till Freddy, måla en rolig mustasch med kajalpenna på honom (för sån é jag, haha), och få guds välsignelse! Imorgon ska jag sova!

  Jag tror Malin skriver kod...
  Så jag tog mig friheten och stuva om lite.
  Inte en så oskyldig text längre...haha

  I Robinsson verkar det saknas det mesta, men gamla hushållsrullar har dom tydligen fått med sig. Lr?

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!