fredag 13 mars 2020

Pesten, Nakendansen & Snabbmakaronerna!

Ja, den här kroppen alltså! Börjar fundera på om jag ska byta ut den faktiskt. Lite tvek på om jag hittar någon som vill byta med mig dock. Ni som följer mig på FB och Instagram vet ju att jag blev dålig igen och fick spendera tre nätter på akutvårdsavdelningen i Varberg. Den bloggaren i Sverige som lyfter varumärket "Region Halland" mest i dagens outfit - tadaaa:


Farfarskallingarna skojar man dock inte bort. Skönaste plagget som finns - till och med personalen jobbar i dessa. En njurbäckeninflammation...med bakterier i blodet. Nu har jag liksom så hög smärttröskel att det hinner gå ganska långt innan jag tycker det är dags att åka in. Så med 41.3 i feber lyckades jag få iväg barnen med Freddy på morgonen, lämna tillbaka lånehunden Lilly och ringa Camilla som kom och lekte ambulans. Heja henne som fick lyssna på min feberfylla, stanna och köpa Sprite på halva vägen och jaga clementiner i Varberg, haha. Men efter en massa antibiotika så är jag så smått på gång igen. Trött och sliten i kroppen men nu har vi en härlig helg framför oss med Elin på besök som ska pyssla om mig och barnen. Lyx med så fina vänner när livet kör ihop sig. Lycko mig. 

Igår kom barnen hem och vi inledde mammaveckan med handling. Tomt i pastahyllan. Blir lite fundersam över det där med folk som bunkrar. Bunkrar ni? Jag tänker att har jag bara vin, choklad och Pepsi Max så är det lugnt. Jag är kanske naiv men alltså...hur jävla många snabbmakaroner kan man äta under en livstid?! Hur länge tänker folk att de ska hålla sig instängda? I flera år? Och ravioli på konserv? Hur många gånger i veckan ska ni äta det? Det är ju inte ens gott. Ja, jag köper att man har lite extra hemma nu såklart - men det måste ju finnas gränser. Jag vill också ha snabbmakaroner. Till middag - inte till min bunker. 


Jag med min bacillskräck i vanliga fall...tycker ju att detta till viss del är bra. Människor lär sig att backa lite, inte pilla på en i onödan och de står inte stilla i evigheter med kundvagnarna utan ser till att göra vad de ska och sen åka hem. Jag har ju lite svårt med beröring ifrån främlingar och nu när folk vet att jag legat inne på sjukhuset i Varberg håller de sig på replängds avstånd, haha. 

Ingen ravioli igår. Tomatsoppa! Elton vägrade smaka och åt bara ärtskotten. Det är fantastiskt (otacksamt) med barn... Tips på mat som passar en kräsen 8-åring och en 12-åring som tror att hon är vegetarian mottages tacksamt. (Recepten får inte innehålla snabbmakaroner dock. För de är SLUT. Överallt!!)


Jag gick upp klockan sex imorse och gräddade pannkakor till barnen. Smög in till Alice vid halv sju och väckte henne och fick ett "Va? Är det morgon? Har skolorna stängt??!" En besviken tös fick pallra sig upp i duschen och ta tag i dagen. Elton är inte lika svår - han studsar upp, sätter igång Lasse Stefanz på hög volym och kör en fredagsdans med Zlatankallingarna på huvudet! Mitt barn det där!

Ha nu en fin fredag! Tvål och vatten, ha vin och choklad hemma, köp inte all pasta och andas. 

over and out. 

//Meekatt...

13 kommentarer :

  1. Även idealmakaroner är slut..... så inga recept med det heller..... :)

    SvaraRadera
  2. Jag har bunkrat vin, champagne och löjrom! Ska jag bli sjuk och sitta i karantän ska jag inte fan äta snabbmakaroner��

    SvaraRadera
  3. Tack. Skönt att höra från dig katten!! <3 Hoppas du blir riktigt frisk nu och får världens bästa år som du faktiskt förtjänat efter ditt skitår 2019!

    På mitt ica finns inget toalettpapper, inget tvål och ingen pasta/ris. Galet!! Hur stora skafferi har folk? Bygger de ut? Jag blir lite rädd när jag inser hur folk tänker i "krissituation". Hur fan ska överleva om alla är i panik redan nu? haha

    SvaraRadera
  4. Hahaha, ja ge fasen i snabbmakaronerna om ni inte ska äta dem!! Vi vill också ha!
    Stod en dam framför mig i kassan igår med två kundvagnar med toalettpapper. DET vill man ju inte stå utan. Kanske borde bunkra lite iaf *hjälp*!!

    Recept på bra snabblagad mat till kräsna ungar kommer på mail! Krya på dig nu fina du!!

    Ingela

    SvaraRadera
  5. Tomatsoppan ser ljuvlig ut! Fint du har det. Mysigt med pannkaks-frukost, önskar jag hade sån energi på morgonen. Här blir det yoggi i glas med sugrör. För sån é jag. ;)

    SvaraRadera
  6. HAHAHA!!! Den kundvagnen behöver jag!!!!

    SvaraRadera
  7. Ta hand om dig bästa du. Skriv mer!! Du är saknad! När kommer 2a boken på svenska? Längtar!!

    SvaraRadera
  8. Vacker i alla outfits! ;)

    SvaraRadera
  9. älskar din blogg.. ler åt kaoset :)
    kämpa på... blodpudding funkar till min 6 åring. bäst att handla innan den tar slut.. rea på snabbmakaroner på willys ;)

    din mat ser underbar ut.. jag kan ta Eltons portion :)
    önskar att man hade hans energi på morgonen oxå haha
    kryapåkramar

    SvaraRadera
  10. Eftersom jag är lite halvdement och sjukt ostrukturerad i mina inköp så köper jag alltid sånt som jag tror borde vara slut hemma, vilket innebär att jag ofrivilligt hamstrat vetemjöl, bakpulver (???), socker och snabbmakaroner det senaste året. Så blir det kris får du höra av dig så skickar jag ett paket!!

    SvaraRadera
  11. Kolla in Portionen under tians sida angående god vegetarisk, billig mat utan snabbmakaroner

    SvaraRadera
  12. Haha, ja hashtaggen #regionhalland har väl gått varm nu! Supertrist att det blev ny sjukhusvistelse, hoppas du snart är piggare! Jag hoppas oxå du kan hitta något gott på min matblogg ginaskitchen.se Den är under ny-uppbyggnad, men om du kikar på den gamla portalen hittar du ca 600 recept som oftast funkar för vår lilla familj www.bloggplatsen.ginaskitchen.se

    SvaraRadera
  13. agda den förste14 mars 2020 kl. 14:15

    Skiter i allt annat men vill veta vem som vann hotellvistelsen som lottades ut vid alla hjärtans dag ?????

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!