lördag 7 februari 2015

Tävlingsdags! ♥

Vi blev ju över 6500 gillare på Bloggens Facebooksida och det ska såklart firas med lite tävlingar! Vi börjar med en härlig övernattning för 2 personer på mysiga Scandic Rubinen i Göteborg - mitt smultronställe av alla hotell! En natt i ett av de nyrenoverade fina dubbelrummen med tillhörande lyxig fruskost med Avenyn som utsikt. Har man riktig tur kanske man kan få se mig köra runt i panik bland bussar och spårvagnar under tiden man njuter av Göteborgs bästa äggröra och bacon, haha.

(Bild: Scandic)

Alla behöver komma ifrån lite och ett dygn i mysiga vackra Göteborg är perfekt för lite egentid, god mat, barnfritt och waka waka! ;)
 
 
För att tävla:
 
1. Följ @scandicrubinen på Instagram
2. Kommentera nedan. Kort motivering samt skriv vem du skulle vilja ta med dig! ♥
 
Tävlingen pågår till torsdag den 12 februari kl 12,00. Lycka till!
 
over and out.
 
//Meekatt...

188 kommentarer :

  1. Min man, som jag varit gift med i 45 år, skulle bli mitt sällskap. Vi gjorde inget speciellt på bröllopsdan den 10/1 så detta hade blivit en perfekt liten present till oss båda två.
    Hälsningar Skaune.

    SvaraRadera
  2. Allra helst skulle jag vilja ta med mig en bok men får väl ta med sambon istället. För husfridens skull...

    SvaraRadera
  3. Dags att fira våra 12 år tillsammans, vill ta med min sambo Bennie ❤️ Vi har 3 barn och har aldrig lyckats få till nåt firande!

    SvaraRadera
  4. sandra nordström7 februari 2015 kl. 09:40

    Nu har jag klickat för att följa dom! Hade tagit med mig min sambo för att kunna ta det lugnt å bara vara å njuta!

    SvaraRadera
  5. sandra nordström7 februari 2015 kl. 09:40

    Nu har jag klickat för att följa dom! Hade tagit med mig min sambo för att kunna ta det lugnt å bara vara å njuta!

    SvaraRadera
  6. Ska in o gilla scandic. För ovanlighetens skull skulle jag vilja åka med sambon och lämna alla barnen hemma och ha lite fakkfakkparty och sedan ligga i badkaret med Varm vatten båda de saker är brist vara här hemma.

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Vi väntar vårt 3e barn nu i mars så vore helt underbart i försäkringskassan tider få fly för lite lyx med min man och det lilla knytet för lite egentid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde ju skriva vem det va ifrån ;) är ju helt lost i blogg världen så fick klicka i anonymt...tack för härlig bloggläsning! // lina

      Radera
  8. Jag skulle ta med min älskade man! Med en 5-åring och en 3,5-åring har parlivet gått på sparlåga ett bra tag. En natt på ett fint hotell vore verkligen en toppenchans till en nytändning! :)

    SvaraRadera
  9. Åhhh det hade varit sååå fantastiskt att få en natt med min sambo där! Vi fyller båda 35 i år och har tanken att gifta oss under året (under pistolhot typ! Haha) eftersom jag totalvägrar att ha två efternamn i familjen framöver...

    SvaraRadera
  10. Rebecka kristoffersson7 februari 2015 kl. 09:50

    Jag hade tagit med min man. Tänk att få knulla utan att riskera att få åskådare. Vilken dröm!! Hade varit perfekt ny när vi firar 10 år tillsammans 😊

    SvaraRadera
  11. Skułle väl egentligen ta med maken dit men jag väljer nog att ta med min bästa kompis sen barnsben tillika min kusin. Hon har gått igenom så mycket de senast ett och ett halvt året. Fött två barn, med tio månaders mellanrum, båda sju veckor för tidigt födda. Men trots alla sjukdomar och jävelskap hon kämpat med så har hon alltid haft tid och ställt upp för mig. Är lyckligt lottad som har henne. Hon förtjänar att koppla av en kväll.

    SvaraRadera
  12. Jag skulle ta med mig min underbara man som jag har varit gift med i 10 år i år samt tillsammans i 15 år❤️
    Kommer sällan iväg bara vi två. Fullt upp med barn och jobb.

    SvaraRadera
  13. Jag skulle vilja ge mina föräldrar detta i alla hjärtans present, då dom alltid ställer upp för mej och min son. Med låga pensioner efter många års arbete blir det inte mycket lyx o flärd så en natt på rubinen hade dom verkligen behövt :)

    SvaraRadera
  14. Åhh jaaa! Skulle ta med mig bästa kussen som precis blivit ensamstående mamma, hon behöver verkligen skämmas bort (och så kan jag få glida med på ett räkskal, eller bananskal kanske? 😁).. Watch out Götet, here we come! I hope!

    SvaraRadera
  15. Åhh, skulle vara riktigt härligt att komma iväg lite. Hade helt klart tagit med mig min äkta andra hälft. Det är lätt räknade gånger vi har varit iväg själva sen vi fick barn för 10år sedan men detta skulle ge oss ett bra tillfälle. Bara vara han å jag, måste man lämna hotellet?! Ligga på ett hotellrum ett dygn hade inte skadat ;) ha ha blev ju en halv roman ;)
    Kram SofieZ

    SvaraRadera
  16. Åh , vilken bra tävling! Jag skulle vilja åka iväg med mitt x och hoppas på att vi kan göra en nystart :-) Vi träffas ändå hela tiden, men alltid med min minsta dotter som sällskap. Vore skönt att få vara ensamna för en gångs skull :-) Jag behöver lite wakka wakka :-p

    SvaraRadera
  17. Jag skulle ta med min make då han fyller 40 år nu i feb och så firar vi vår 5 åriga bröllopsdag i mars. Barnvakt för en natt är redan fixat. Så skulle vi få sova på hotell den natten hade ju varit underbart. Precis vad vi skulle behöva efter de här sista månaderna..

    SvaraRadera
  18. Jag vill såklart ta med mig min sambo 💕 Med två mindre barn blir det inte mycket mys eller pys på hemma fronten. Vi skulle behöva åka långt bort till goa och charmiga Göteborg, glömma vardag för en stund och fylla livet med romantik igen. 💖

    SvaraRadera
  19. Efter att ha vaknat några nätter ala Meekatt-style. Vore det kanon att få dra med maken på 8 årig bröllopsdag i Götet. Efter ett tufft år med sjukdomar, en hysterektomi och barn som envist kissar i sängen vore det att förgylla vår vardag.

    SvaraRadera
  20. Jag & maken firade 10 år tillsammans i höstas med då hade vi inte ekonomin till att hitta på något extra. Skulle väldigt gärna vilja överraska min man med detta. Han kämpar och sliter på jobbet och står ut med mig därhemma <3

    SvaraRadera
  21. Jag skulle självklart ta med min fina man. Med två busiga och trotsiga pojkar på fem och tre år så är det välbehövligt med lite kvalitetstid som man och fru. Och som småbarnsföräldrar och egenföretagare är det inte alltid varken tiden eller ekonomin tillåter sådana här saker, så då vore det ju perfekt att vinna. Då måste vi ju åka :) Sen att få sova ut och kramas (ligga) i fred vore ju fantastiskt :) Efter tolv år tillsammans så är det sällan vi överraskar varandra, så det vore ju underbart att får överraska honom med detta lagom till alla hjärtans dag.

    SvaraRadera
  22. jag skulle ta med mig min kära sambo på en mys natt, efter att jag jobbat 2 månader natt och han fått sköta allt hemma plus min kära dotter så förtjänar han komma iväg på lite mys, han har med full förståelse låtit mig sova på dagarna och sett till att dottern i stört mig, även skött det mesta av flytten ( ja vi va smarta och flyttade mitt under mitt 8 dagar i sträck pass :-P )

    SvaraRadera
  23. Jag skulle vilja ta med sonen på snart 12 år. Vi haft en tuff höst vinter bakom o skulle behövt en natt o vila upp batterierna o ro om varandra.
    Finns inget bättre än en hotellövernattni o fly
    vardagen o ta den tiden som man annars jagar.
    Håller tummarna o tårna😊😀Emma olsson flaxa_79@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Jag skulle vilja ta med min sambo då vi inte vart själva sen sonen kom(över ett år sedan) speciellt då jag inte gett honom någon födelsedags presenEn hotellövernattning har vi pratat om länge men de kommer aldrig till skott. :)

    SvaraRadera
  25. Jag skulle vilja ta med mig min man. Vi behöver båda komma bort hemifrån och bara njuta av varandra. Har varit en tuff tid med mkt sjukhusbesök och operationer. Min man förtjänar verkligen att bli lite bortskämd efter allt han har gjort här hemma ❤️

    SvaraRadera
  26. Efter två års renovering av huset utan att kunnat tagit semester så skulle jag och sambon behöva komma iväg på något mysigt och bara njuta av livet :-)

    SvaraRadera
  27. Min älskade man😊 hade varit skönt med lite barnfri tid😊

    SvaraRadera
  28. Nu är det tredje gången jag ger mig på att lägga in en kommentar! Känner hur mina, redan mikroskopiska, chanser glider längre och längre ifrån mig! Jag brukar inte delta i blogg-tävlingar för oddsen är minimala men nu måste jag chansa! Jag vill ta med min pojkvän såklart, har redan letat efter hotellövernattning men tyvärr ger priserna mig en stroke som nyutexaminerad student. Säger som flera andra, det vore trevligt att ligga utan publik i form av hans ungar ;) / Marianne Jones

    SvaraRadera
  29. Min sambo som kastades in från ungkarlslivet till en småbarnsmamma med mer djur än Noaks ark. Han kanske borde lära känna den han blev ihop med, köpte hus med och skaffade mer barn med utan bajsblöjebyten, snöskottning, städning och utfodring av alla djur ;)

    SvaraRadera
  30. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  31. Jag skulle ta med mig min man om vi lyckades få barnvakt till våra små odågor. Annars tar jag med mig min vän som oxå har småbarn. O så spenderar vi varenda minut i rummet med att sova, äta och bajsa ifred ��

    SvaraRadera
  32. Jag skulle ta med min man då vi inte varit på smekmånad ännu och på Måndag har vi varit gifta i 6 månader. Visst det är inte länge men ingen egen tid alls efter vi gift oss är lite tråkigt. Så övernattning hade suttit perfekt för oss två 😊 // Ellinor

    SvaraRadera
  33. Åh det hade varit helt underbart!
    Hade tagit med min sambo som jag firar 8 år med på måndag.
    Efter en tuff höst med först bruten fot och sen knäledsoperation så hade det varit så skoj att hitta på något kul❤️

    SvaraRadera
  34. En utflykt från vardagen och att ha något att se fram emot. Slippa laga frukost/mat, plocka undan och bädda om så bara för ett dygn. Skulle passa perfekt då mannen fyller 40 i mars.

    SvaraRadera
  35. Följer på insta. Jag skulle ta med min håriga man.
    Det förtjänar vi, tre pojkar på 5, 6år de kan sannerligen suga kolsyran ur en ibland;)

    SvaraRadera
  36. Följer på insta. Jag skulle ta med min håriga man.
    Det förtjänar vi, tre pojkar på 5, 6år de kan sannerligen suga kolsyran ur en ibland;)

    SvaraRadera
  37. Följer på insta. Jag skulle ta med min håriga man.
    Det förtjänar vi, tre pojkar på 5, 6år de kan sannerligen suga kolsyran ur en ibland;)

    SvaraRadera
  38. Åh precis vad vi skulle behöva! Sambon som slitit röven av sig med renoveringen av vårt hus sista 1.5 året skulle bli mitt sällskap.
    Det som kunnat gå åt helvete har ju gjort det (typ vattenläcka och så).
    Jag är halvvägs i graviditeten och är mest trött och gnällig, så vi behöver nog allt komma bort och ta hand om varandra innan pyret tittar ut! Tyvärr inget man unnar sig själv när pengarna går till hus och kommande föräldraledighet.

    SvaraRadera
  39. Bästa Meekatt: det finns många man skulle vilja ta med. Maken för lite wakka wakka, bästa vännen för paarty eller syrran för att dricka massa vin och moffa geisha. Men har ändå bestämt mig för att min älskade mamma och jag behöver tiden tillsammans allra bäst. Så jag vill ta med min diamant till mamma till Rubinen.

    SvaraRadera
  40. Jag skulle vilja ta med syster min! En idol som gått igenom mer än många och som förtjänar en paus från blöjor, trots, gnäll och all kärlek som kommer med familjelivet <3

    SvaraRadera
  41. Jag hade tagit med mig min sambo.. jag vill ha ett syskon till vår lilla.. men här hemma verkar det vara helt dött.. skulle vi komma iväg så kanske det går lättare :P jag är göteborgare från rötterna men har aldrig sovit på hotell här. *skäms lite *

    SvaraRadera
  42. Josefin Grönvall7 februari 2015 kl. 10:20

    Efter allt revyande med Engelholmsrevyn och inte en ledig helg sedan oktober skulle det passa mig och mannen perfekt med en weekend för oss själva! Tack för en underbar blogg och stor inspiratör både till revylivet och mitt privatliv 👍💕

    SvaraRadera
  43. Skulle vilja ta med min sambo som jag knappt har sett sedan september pga av repetitioner till två olika revyer. Har dessutom 2 barn; äldsta snart 3 och yngsta snart tre månader, så det har varit lite mycket på sista tiden, iaf sen november. ;-)

    SvaraRadera
  44. Om vi har turen att vinna
    Då skulle sambon min svimma
    Kärlek skulle stå på menyn
    Med lite utsikt över avenyn
    Så snälla Meekatt låt oss få en chans till romans! ;)

    SvaraRadera
  45. Hejsan. Gillar nu Scandic på Instagram.
    Jag skulle tagit med min älskade sambo. Har två små barn å ett tredje på väg, så skulle vara väldigt mysigt att bara vara han å jag å ta vara på varandra å rå om varandra.
    Ha en fortsatt bra helg

    SvaraRadera
  46. Jag skulle vilja åka bort med gubben, förstås! Vi har aldrig haft någon tid bara för oss. Även i början som nykära var det hans tidigare barn som tog all tid (& energi) och när jag för fyra år sedan blev gravid med vårt första barn så har vi enbart varit föräldrar. Särskilt jag, jag har bara varit Mamma, inget annat än mamma. Nu ser jag min chans att släppa kontrollen. Kanske är det dags nu när den lille är på väg att släppa taget om tutten. Om jag vann så skulle jag göra allt jag kan för att bara vara jag, att lämna bort barnen kanske inte är the end of the world!? Håller alla tummar och hoppas så hårt jag bara kan! Vilken dröm egentligen att få komma bort en sekund. Åh bubbel skulle jag dricka!!

    SvaraRadera
  47. Naw de skulle vara mysigt, en paus i livet ��

    SvaraRadera
  48. Självklart min karl av stål. Vi har vart tillsammans i snart 11 år. Har tre barn (9, 6, 3) med det vill säga är att vi på riktigt nu, aldrig har haft en egen tid tillsammans, Jo gått på middag en ggr och bio en ggr!

    Så skulle vara jätte kul att få egen tid med min egen stål karl, utan att någon för en stund stör oss!

    SvaraRadera
  49. Jag skulle ta med min man. Vårt gemensamma liv har varit lite som en berg-och dalbana. Det började med en topp, som det ju ska, med bröllop och en efterlängtad graviditet. Efter det kom en liten dal då både jag och sonen nästan strök med vid hans ankomst (tack och lov gick det bra). Efter det flöt det på rätt bra innan nästa djupa dag kom och jag blev långtidssjukskriven pga depression, stress och ångest. En helvetisk tid. Äntligen ser jag en ljusning och jag skulle vilja dela det med honom för att han alltid finns vid min sida ♡

    SvaraRadera
  50. Sen första barnet kom till världen för 3 år sen med buller och bång har det inte varit en lugn stund. Förlossningen slutade med sfinkterruptur och bruten svanskota för min del och smärta länge efteråt. Blev snittad med lillasyster men jag fick såklart en infektion och blev inlagd på sjukhus. Lägg sen till svår kolik i 6 månader, sömnlösa nätter (inget av barnen sover fortfarande, de är 3 och 1 år! ), husrenovering, storasyster som slutade äta och blev inlagd på sjukhus och fick sond och vi trodde vi skulle förlora henne, samtidigt som lillasyster fick rs - virus 3 månader gammal och också blev inlagd på samma rum. Nu har vi haft magsjuka till och från sen den 23:e december (!) vilket till sist resulterade i att lillasyster gick ner massor i vikt och nu också har fått sond satt och haft det i ca 2,5 vecka. Jag skulle ha börjat jobba i slutet på januari efter min föräldraledighet men måste vara hemma och vårda lillasyster. Det har varit LITE MYCKET kan man säga. Skulle kunna göra vadsomhelst för att få komma bort och få sova en hel natt på hotell! Skulle självklart ta med min sambo som varit min klippa i allt det här! ❤

    SvaraRadera
  51. Min äldsta dotter som bor i Stockholm och som jag träffar alldeles för sällan. Hon pluggar till journalist och all tid går till skolan. Vi skulle bli så glada för en mor dotter dag

    SvaraRadera
  52. Jag skulle vilja ta med mig min man på en övernattning! Han har stående jour hela vintern med snöröjning och halkbekämpning. Denna vintern har vi knappt setts då han jobbat mest hela tiden, ibland flera dygn i sträck. Själv har jag fått dra hela lasset här hemma med trotsiga barn och bråk men även mycket mys!
    Men vi hade verkligen behövt komma bort båda två och få umgås lite!

    SvaraRadera
  53. Jag har börjat följa under "annamedliteta" och jag skulle vilja ta med min man. Bara för att det är svårt att hitta tiden för varandra med en 5åring och en 7åring och tvätt och jobb och matlagning och halsfluss och leksaker och kläder som ska plockas upp från golvet och det ligger fan skit överallt!

    SvaraRadera
  54. Vi firar snart ett år (sen vi berättade offentligt, jag visste från första gången vi träffades). Med fyra barn (två var) och jobb och simskola/scouter/träning så blir vuxentiden aningens komprimerad och oftast förpassad till sena kvällar (läs han somnar till tvn innan jag duschat klart). En natt på hotell innebär flera timmar med ostörd vuxentid... Kanske sex dagtid! 😍🎉 jag vill ta med min kärlek/sambo/pojkvän

    SvaraRadera
  55. Skulle inta götets nattliv ! Och sedan krypa till hotellets säng o sova som en kung för att vakna sliten bakfull och inta den godaste frukost buffén EL INTE ..... Skulle inte kommer ut från rummet hade fastnat i sängen med massa godis läsk o njutit av att få bo på hotell . Vaknat pigg o utvilad till en fantastisk buffé vem får följa m ?? Givetvis skulle min syster o hennes man skickas iväg efter deras år fyllt m cancer o småbarn de hade varit min gåva till dom "fuck cancer"

    SvaraRadera
  56. Jag skulle vilja ta med min sambo som stället upp hur mycket som helst under graviditeten trots mig sjukt dåliga humör! Jag kan verkligen inte vara lätt att leva med just nu, så de hade vart roligt att kunna överraska med detta 😀!!

    SvaraRadera
  57. Jag skulle vilja åka dit med min minstings pappa. Vore mysigt att få göra nånting bara vi två när han kommer hem från sin behandling som han kämpat bra med. Och jag oxå som varit ensam med 4 barn

    SvaraRadera
  58. Följer Scandic på insta. Jag skulle ta med min mamma för en natt i Göteborg, shopping följt av ett restaurangbesök. Bara hon och jag utan barn och män.

    SvaraRadera
  59. åh, efter 3 skakiga år med små barn och bonusbarn så skulle jag verkligen behöva komma iväg en helg. Utan barn. Och utan man. men med min vapendragare och parhäst! Och en eller två flaskor Vin. Kan inte hon går det ju alltid bra med bara vinet....

    SvaraRadera
  60. Småbarnsföräldrar som bor i ett renoveringsobjekt. Enough said... Jag och sambon behöver komma iväg och leka lite! Hälsningar, Siv

    SvaraRadera
  61. Småbarnsföräldrar som bor i ett renoveringsobjekt. Enough said... Jag och sambon behöver komma iväg och leka lite! Hälsningar, Siv

    SvaraRadera
  62. Den här övernattningen ska jag ge min son och hans flickvän. De är arbetslösa/studerande och har väldigt knaper ekonomi. Kan inte unna sig nåt. Dessutom bor de hos oss och det hade vart skönt att slippa de en helg. 😉

    SvaraRadera
  63. Jag skulle ta med min underbara kompis Stina. Hon bjöd med mig på Asia spa I höstas och med denna övernattning skulle jag kunna bjuda igen lite :) det är sällan vi får till det att umgås så vi skulle ätit gott och sen slappat på rummet med massa vin och choklad :)

    SvaraRadera
  64. Den här övernattningen ska jag ge min son och hans tjej. De är arbetslösa/studerande och har en väldigt knaper ekonomi. Dessutom bor de hos oss och det hade vart skönt att slippa de en helg. 😉

    SvaraRadera
  65. Min barndomsvän Elin som jag träffar alldeles för sällan. Vi bor 18 mol från varandra så det hade varit superroligt om vi fick en helg i Göteborg tillsammans💖

    SvaraRadera
  66. Jag skulle ta med min underbara vän så att vi kunde umgås, äta gott och dricka en, två eller tre flaskor vin ;) hon bjöd med mig på Asia spa I höstas så detta kunde vara ett sätt att få bjuda igen :)

    SvaraRadera
  67. Min sambo. Han går hemma om dagarna, arbetslös. Jag jobbar. Det går ingen större nöd på oss men att kunna få åka bort en natt hade varit guld värt för oss. Det är inget vi har kunnat göra under de 9 år vi varit tillsammans.

    SvaraRadera
  68. Jag och sambon går och längtar efter ett bra tillfälle att gifta oss. Tanken är "Bara vi 2" och det ska vara i Göteborg. Vinner vi ska jag se till att det händer! ❤ Jessica

    SvaraRadera
  69. Jag har kommit på att ända sättet att få träffa dig vore om jag vann en hotellnatt och tog dig med. Saknar dig! Innan sågs vi nästan dygnet runt och nu har jag till och med glömt vad du blir irriterad på ;) ...
    Att få umgås med dig något alla skulle behöva. Livet känns mer spännande att se det genom dina ögon... Din blogg har räddat många. Även mig. Nu vill jag vara egoistisk och ha dig för mig själv ;) ... kram

    SvaraRadera
  70. Både jag och min sambo behöver få komma iväg från vardagen en stund, Vi hari nte haft möjlighet att göra något tillsammans på två år pga av flytt och min konstant krånglande arbetssituation, att få ett fast jobb som kock är inte alltid det lättaste tyvärr :/
    Det börjar tära på mig och jag skulle uppskatta det så mycket då jag skulle behöva komma ifrån verkligheten om än så bara för en natt. (följer som gwestberg på instagram)

    SvaraRadera
  71. Jag och min kära kille,
    till Scandic Rubinen ville.
    Dock satte pengar stopp,
    men Meekatt har nu gett oss hopp!
    Detta blir i så fall en födelsedagsgåva,
    och en helg helt i vår smak kan jag lova!
    Hoppas nu att vi detta vinner,
    vi tar oss gärna dit så fort vi hinner!

    :D <3

    SvaraRadera
  72. Följer nu scandicrubinen som wildesmamma på instagram. Jag skulle ta med min sambo och här kommer motiveringen:
    Så mycket vi planerat, men det blir bara renoverat,
    jobb hit, skola dit och en massa slit,
    en natt för oss själva är inte bara att välja,
    en unge som jag är redo att sälja
    en frukost i lugn och ro på ett mysigt ställe att bo,
    En natt på scandic rubinen? Vi kommer på stubinen ;)
    För att kanske få till en natt, med både mys och skratt.

    SvaraRadera
  73. Med fullt upp i vardagen av jobb och barn hade det varit skönt för mig och min sambo att komma iväg bara han och jag. Vi har precis fått veta att vi väntar ett barn till och detta skulle vara ett perfekt sätt att fira det på.

    SvaraRadera
  74. Eftersom min sambo lessnade ur på mig så till den milda grad att han häromdagen ville göra slut (Något jag såklart sa nej till, jisses, han får väl inte bara komma och bestämma saker hur som helst ;) ) så tycker jag att han förtjänar en härlig hotellnatt. Förhoppningsvis får väl jag också följa med! ;)

    SvaraRadera
  75. Följer scandicrubinen.
    Efter en vinter som präglats av rosfeber, blodförgiftning och svår depression så är en hotellnatt på underbara Rubinen precis vad vi behöver

    SvaraRadera
  76. Jag skulle självklart åka UTAN min man. Tänk att få sova en hel natt utan att lyssna på han snarkningar. Ungarna lämnar jag också hemma. Tar med mig en lillasyster och smugglar ner Per Morberg i väskan. En liten trekant ♥

    SvaraRadera
  77. Jag skulle ta med min fina vän Mia som miste sin man i cancer precis innan jul. Vi skulle skratta, gråta, dricka vin och prata om livet. Följer som angelica_bech

    SvaraRadera
  78. Har funnit en nygammal vän, och vi behöver ta igen några år tillsammans. Så en hotellvistelse i härliga Göteborg vore perfekt för oss.
    Följer Scandic Rubinen på Instagram, mitt namn där är pepanil

    SvaraRadera
  79. Jag har inte varit i Gbg på 33 år, så en natt på Scandic Rubinen vore toppen med min kärlek <3 14/5 firar vi 2000 dagar av kärlek <3

    SvaraRadera
  80. Jag skulle vilja åka med min pojkvän dit. Vi bor inte ihop ännu och försöker kämpa med att få livet ihop med småbarn å varannanveckor, skiftjobb (båda pendlar 160km/skift((vi jobbar i varandras städer å möts många gånger bara på E4an)). Skulle verkligen behöva lite kvalletid med varandra!

    SvaraRadera
  81. Hej!
    Ååååhhhhh jag vill verkligen vinna! Jag skulle vilja ta med min sambo som många andra. Efter en tålamodsprövande tid så behöver vi komma bort och tanka kärlek! <3 Din blogg är fenomenal!

    SvaraRadera
  82. Följer scandicrubinen:
    Jag skulle behöva komma bort från allt eller i varje fall en natt där jag kan få krama min man och glömma bara för ett tag.
    Den 2 februari nu i år miste jag min lilla goa mamma. Efter att fått reda på i december att inget mer kunde göras väntade vi bara och levde i limbo.Jag som jobbar med detta varje dag fick ändå en chock när hon åkte in på hospice akut måndagen innan hon gick bort. Sista gången jag pratade eller kunde prata med henne var den 27/1 på min dotters 9 års dag. Sedan den dagen var det bara jag som pratade. Saknaden är stor och jag sitter varje dag med tanken att ringa henne och kommer ihåg när jag slagit nummert att hon inte finns längre.
    En natt att glömma och bara finnas skulle vara guld värt för mig och min man som stöttat och varit där under hela alltet.

    SvaraRadera
  83. Hej!! Jag är en alldeles nybakad meekattföljare och under vilken sten jag gömt mig? Efter att familjen drabbats av vattkoppor, magsjuka och influensa inom loppet av tre (?!) veckor så hoppas vi på bättring och kanske då en hotellvistelse?! Fästmannen får såklart hänga på isf! Kram från mig!

    SvaraRadera
  84. Skulle vilja ta med min man dit :) behöver vi verkligen då han just nu hämtar sig efter lunginflammationen som härjat honom snart en månad.. tänk att dessutom att bara få vara utan alla måsten ett antal timmar - härligt!!

    SvaraRadera
  85. Jag skulle ta med mig en sjukt stor påse godis och två flaskor bubbel! H-vete vad jag behöver en paus efter att pluggat 150% samtidigt som jag jobbar under alldeles för lång tid. Ja då har jag ju barn också som jag gärna vill ge min tid till. Och vi skulle vilja ha fler barn, men vi hinner aldrig tillverka några! Så jag antar att maken får följa med han också...

    SvaraRadera
  86. Hej!

    Åh! Jag skulle ta med mig min sambo...Vi har två pojkar som är 4 och 7 år och denna höst och vinter har bacillerna avlöst varandra. Vi vill ha lite lyx nu och detta vore perfekt! Min sambo veckopendlar och är borta måndag till torsdag och vi skulle behöva rå om varandra lite samt fly bacillerna hemma;) Haha;) Tack Malin för en fin, smart och underhållande blogg! /Andreea. H

    SvaraRadera
  87. Hej!
    Följer nu på instagram. Jag skulle ta med min man. Han jobbar mycket utomlands i veckorna och jag pusslar ihop allt hemma själv med Barnen, jobb och fritidsaktiviteter. När gubben sen är hemma blir det inte så mycketvuxentid så det skulle vara mysigt bara jag och han, dessutom i Göteborg där jag läst om ett hamburgerställe som ska ha dom godaste burgarna!
    Jag är ett stort "fan" av dig, älskar dina texter och det gör gubben med på bloggen. Han är dock inte lika förtjust i dina tavlor som sitter i både kök, vardagsrum och sovrum, och han blev lite nervös när jag köpte pipparkaksformar inte bara hem utan även till lärarna i skolan (då dom redan hade fått hjältar tavlan) så om du "gav" oss en natt i Göteborg kanske han tycker det väger upp all din "konst" här i huset. Haha!!
    Kram Julia Fröhlich

    SvaraRadera
  88. Hej!
    Har gillat!
    Ser ut att vara ett skitbra hotell.
    Hade vart helt underbart att komma bort lite, från allt. Det händer inte ofta precis ;)
    Jag skulle ta med min flickvän, så vi får tid med varandra. Vi har det jobbigt nu så hade vart perfekt att få tillbringa en natt på hotell där vi slipper tänka på allt annat skit runt omkring, så vi bara kan tänka på varandra <3
    /Fanny

    SvaraRadera
  89. Gillat!
    Vill ta med min fina vän Helene som jag känt i 23 år. Vi fick barn med 2 mån mellanrum för lite ner än ett år sedan och hon har än idag inte fått mer än 2-3 tim sömn på en natt pga olika anledningar.
    Hade varit guld värt att få ge henne detta så hon kunde få hämta lite krafter och fortsätta kämpa på hemma! 💖

    SvaraRadera
  90. Gillat!
    Vill ta med min fina vän Helene som jag känt i 23 år. Vi fick barn med två mån mellanrum för lite mer än ett år sedan och hon har än idag inte fått mer än 2-3 timmars sömn på en natt pga olika anledningar!
    Hade varit guld värt att kunna ge henne detta så att hon kan få lite mer ork att kämpa på hemma. 💖

    SvaraRadera
  91. Skulle inte ta med mig någon utan åka utan man och barn. Det skulle vara underbart och tyst😁

    SvaraRadera
  92. Önskan att få hand i hand med min man vandra i Götlaborg :)
    Kärleken behöver vårdas ömt genom livet
    Tvåsamtid är guldtid som behöver fyllas på med jämna mellanrum
    Hade vat najs och bara få vara..njuta av varandra och det goa livet
    Kramar från Camilla Sjölin Nilsson

    SvaraRadera
  93. Jag skulle bjuda med min mamma. Livet går så snabbt, och vi har tyvärr glidit ifrån varandra lite. Det här skulle vara ett gyllene tillfälle att stärka oss!

    SvaraRadera
  94. Skulle ju vara väldigt härligt att vinna för att komma ifrån vardagen och ladda batterierna lite, den jag skulle ta med mig är en av mina älsta och bästa vänner, Camilla, hon har en 6 mån bebis, 2 äldre barn innan, mannen jobbar mycket och hon kämpar med mycket tankar om sig själv (o kräks och sjukdomsdrabbat som du har det jobbigt med oxå), det vore så gött att kunna ta med henne och bara koppla av och ge henne lite lyx (o shopping��) .
    Har inte läst din blogg så länge men den är underbar! Mycket skratt får jag och du beskriver alla tankar som man har med barn, uppfostran m.m så jäkla bra!! Fortsätt skriva även om en del skriver elaka kommentarer!
    Köpte även en tavla genom din shop, mormor tavlan som barnen gav till min mamma som precis fått ett jobbigt sjukdomsbesked, den e så fin o stämmer så bra, hon blev jätteglad o den hänger nu på bästa platsen i vardagsrummet ��
    Tack

    Kram jessica

    SvaraRadera
  95. Jag vill bjuda med min dotter som behöver piggas upp efter allt pluggande. Så hon orkar med resterande terminer.

    SvaraRadera
  96. Jag skulle bjuda med min bästa bästa kompis. Hon har haft många tuffa år med sjukskrivningar, hon mår dåligt och behöver uppmuntran. Tänk att få göra det för henne...

    Malin

    SvaraRadera
  97. Christina Frisberg :)
    Klart jag vill vara med i utlottningen av en helt underbart härlig vinst :)
    Jag skulle självklart ta med mig min <3 älskade man och njuta tillsammans både av varandras närhet och även av att åka bort tillsammans och bara vara utan jobbigt tänk på sjukdom och skiiit som just nu härjar i min kropp, att bara få rymma iväg från detta och må gott om så bara för ett dygn, ett litet andhål från den just nu rätt oroliga och jobbiga verkligheten, ja man kommer ju inte undan men ett litet andhål med mys och lyx tror jag man lättare laddar batterierna och modet att orka med/stå ut lite bättre efter det :) <3
    frisanpoxy@hotmail.se
    Man får aldrig glömma att även bakom en grå och regntung himmel så skiner solen :) <3

    SvaraRadera
  98. Jag tar med min stilige, skäggige man 💜 Jag vill fira hans 31-årsdag i mars ordentligt, då vi i fjol befann oss i bebisbubbla 😁👍 Det vore toppen att få komma iväg och bo på hotell, så jag kan kompensera honom för 30-årsdagen ordentligt ✌️😍

    SvaraRadera
  99. Hatar att skriva motiveringar, känns kört på en gång. Om jag vann skulle jag ta med min sambos mamma som tack för att hon alltid ställer upp. Sambon skulle få vara hemma med barnen efter att han otaliga helger varit iväg på skoterkörning, jakt m.m My time to shine liksom.
    Dessutom har jag alltid viljat se Göteborg som den norrlänning jag är.

    SvaraRadera
  100. Sjukskriven och med fk som inte tycker 2 diskbråck och okontrollerade svimningsattacker (pga klämda nerver) är skäl nog att vara sjuk och inte klara jobbet.....så noll kronor på kontot, fyller 35 nu i februari och festen som planerades redan förra året får ställas in :-(
    skulle så gärna vilja skämma bort mig själv en helg, skaffa barnvakt och ta med bästisen för tjejhelg utan barn och bara mysa ! Tror säkert hon kan tänka sig bjuda på en drink eller 2 och bussbiljetten från landvetter om jag kan fixa övernattningen, haha :-) Hade hållt mig på rätt sida vansinnet ett tag till! ;-)

    SvaraRadera
  101. Sjukskriven och med fk som inte tycker 2 diskbråck och okontrollerade svimningsattacker (pga klämda nerver) är skäl nog att vara sjuk och inte klara jobbet.....så noll kronor på kontot, fyller 35 nu i februari och festen som planerades redan förra året får ställas in :-(
    skulle så gärna vilja skämma bort mig själv en helg, skaffa barnvakt och ta med bästisen för tjejhelg utan barn och bara mysa ! Tror säkert min bff kan tänka sig bjuda på en drink el 2 och bussbiljetten från landvetter om jag kan lösa en övernattning :-)
    Hade hållt mig på rätt sida vansinnet ett tag till !!

    SvaraRadera
  102. Jag skulle inte välja med kära sambo inte, nej han får stanna hemma och passa sonen. Jag hade valt att ta med min "just nu" supersköna böna till dotter. En 12-åring som behöver lite ensamtid med sin mamma. Tänker att det är bäst att passa på innan tonårshormonerna sätter in och vi inte längre kan vistas i samma rum... Jo, så komme det bli. Hon är en kopia av mig, håller det där. Mer vill du inte veta.

    Kram kram

    SvaraRadera
  103. Jag skulle vilja ta med mig min nya kille Johan. Och varför är för att han är den första sen jag separerade för 1.5 år sen som jag blivit kär i och älskar samt fått träffat mina barn. Så att få bjuda han på en hotellnatt hade varit underbart.

    SvaraRadera
  104. Jag skulle ta med mig min bästa vän som alltid stått vid min sida genom separationer, vårdnadstvister, flyttar (4 st), sjukdomsbesked, operationer, depressioner osv. Nu är det hon som går igenom tuffa tider och det är min tur att finnas för henne! Vi skulle båda behöva komma bort och vara något annat än ensamstående mammor på heltid =) Vila upp oss lite! Kram kram

    SvaraRadera
  105. Min mamma, för ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig. Då gäller det att försöka njuta av det livet man har istället för att gräma sig över det man inte fick. Jag vill passa på att skämma bort min mamma lite så att hon kan ha något positivt att se fram emot och sedan kunna njuta av upplevelsen efteråt <3

    SvaraRadera
  106. Då skulle jag ta med min bästa Helena för att hälsa på våran kompis Sophie som flyttat till göteborg för 1 år sen. Vi skulle njuta av massa bubbel i det fina rummer och sen göra göteborg by night! Håller alla tummar och tår jag har. Kram Sussi

    SvaraRadera
  107. Jag skulle bjuda med min sambo på en hotellnatt, utekväll med god mat och massa mys bara han och jag och låta världens bästa mamma/mormor få en myshelg med sina två barnbarn på 4 år och 8månader.

    SvaraRadera
  108. Gillar på Insta som lin_ryl. Jag skulle ta med min mamma som tack för att hon alltid ställer upp ( barnvakt, vab, skruva ihop Ikea-garderob... ). Det vore underbart att få överraska henne med en härlig tjejhelg i Göteborg med allt vad det innebär <3

    SvaraRadera
  109. Skulle ta med min man. För att fira våra 12 år ihop. Han jobbar natt och jag dag så går om varandra hela tiden i vardagen. Han och jag behöver skämmas bort

    SvaraRadera
  110. Jag skulle ta med mig min underbara särbofästman. Vi har barnen motsatta helger och är därmed ytterst sällan barnfria samtidigt så vi skulle verkligen behöva en vuxenhelg med vuxenaktiviteter tillsammans

    SvaraRadera
  111. Jag skulle ta med min sambo som för att han för andra gången i sitt liv gått in i en utmattningsdepression, så vilket lyx att kunna ladda batterierna på ett sånt mysigt hotell, vilket vi båda behöver i dessa tiderna....

    SvaraRadera
  112. Skulle helt klart bli min kära sambo, han som gjör mig så lycklig å som finns där för mig i alla mina svackor å uppgånger... Han som ger mig en kram å säger jag älskar dig oavsätt mitt humör. Han som stöttat mig i snart 9 år nu... Så helt klart min underbara sambo...

    // Linda

    SvaraRadera
  113. Där finns en kille jag är väldigt intresserad av. Hade han velat följa med mig så hade jag gärna tagit med honom på denna mini tripp som kunnat bli en riktig speciell (andra) dejt. O kanske början på ett förhållande?!!
    Dissa han mig så får min fina vän R följa med istället....Eftersom hon är världens bästa ☺ Håller tummarna!!
    Jennie.B

    SvaraRadera
  114. Där finns en kille jag är väldigt intresserad av.
    Hade han velat följa med mig så hade jag gärna tagit med honom på denna mini tripp som kunnat bli en riktig speciell ( andra ) dejt. O kanske början på ett förhållande? !
    Om han dissar han mig så får min fina vän R följa med istället ☺Eftersom hon är världens bästa o förtjänar att komma ut och ha roligt.
    Jennie.B

    SvaraRadera
  115. Med huset fullt av döttrar sex
    blir det inte så mycket "spex" 😱😂
    Vill bjuda min make på en "spexhelg" 😉 Han är världens bästa man och pappa ❤️

    Gabriella B. Reimer

    SvaraRadera
  116. Jag skulle ta med mig min man och njuta av en helg utan jobb och sonens innebandymatcher. Total avkoppling med skumpa och shopping! 😃 👍
    // Maria

    SvaraRadera
  117. Jag tar med mig min fd jobbarkompis och vän som jag är I stort behov av att ventilera allt skvaller sen jag blev sjukskriven för 4.5 år sen och även flyttade ifrån för 3 år sen. Håller tummar och tår.

    SvaraRadera
  118. Dreamarmalin@gmail.com7 februari 2015 kl. 21:04

    Jag skulle ta med min kärlek ❤️. Jobbar vi inte olika skift så har vi varit sjuka om vart annat så har knappt sett han det sista, så att få göra detta med honom hade varit underbart 😊.
    Jag följer både dig och scandic på insta.
    //Malin

    SvaraRadera
  119. Jag vill ta med min kärlek, vi har knappt setts det sista tack vare sjukdom och jobb så att få göra detta med honom hade varit underbart ❤️.
    Följer både dig och scandic på insta.

    //Malin N

    SvaraRadera
  120. Maria iturra Svensson7 februari 2015 kl. 21:10

    Jag skulle vill ta med mig min kära kusin, som har förlorat sin storebror för exakt 3 månader sedan. Hon skulle behöva skämma bort sig då hon ej kunde fira sin 30 års dag heller då hennes bror dog 4 dagar innan .

    Maria.iturra.g@gmail.com

    SvaraRadera

  121. Gillar Scandicrubinen på Instagram, håller tummar och tår för en skön vår.
    En barnfri helg med mannen min, eller ska jag ta bästa vännen på shopping och ett glas vin?
    Kram Carina

    SvaraRadera
  122. Jag skulle ta med min fina man och njuta av barnfritt, god mat, vin, sovmorgon och allt det där!
    // Annelie Mårtensson

    SvaraRadera
  123. Therese Hagström7 februari 2015 kl. 22:13

    Jag och min man skulle verkligen behöva ett avbrott i vår hektiska vardag! Vi har en 3.5 årig son som är super trotsig samt en liten 6 månaders bebis. Det är underbara barn men tar mycket energi just nu. Att få komma iväg och bara få vara man och hustru är det som står överst på min önskelista just nu!
    Vi firade inte vår 1 åriga brällopsdag förra året pga bebisen kunde komma vilken dag som helst. Så den missade vi.
    Håller tummarna för att vi blir de lyckliga att vinna denna mini semester, det behöver vi mer än någonsin just nu!

    SvaraRadera
  124. Det skulle för mig vara en ära (hoppas jag) att ta med min son. Han skulle älska mig lite mer mellan gap och skrik dagarna. Dessutom är det hans högsta dröm att få bo på hotell.

    SvaraRadera
  125. Nu följer även jag Scandicrubinen på instagram :-D
    Jag skulle välja att ta med mig min bästa väninna till Göteborg. Jag är en utförsäkrad sjukpensionär (med en hel del motgångar) och min väninna har haft otur med sin hälsa och på det en massa jobb. Jag skulle vilja överraska henne med en härlig övernattning långt från alla måsten och bara kunna omgås....

    SvaraRadera
  126. Att få spendera en kväll utan att tänka på vad som behöver göras och ska göras hade varit underbart. En break från mina studier som är rätt krävande just nu. Som sällskap skulle jag ta min syster som är 4-barns mamma och skulle behöva en lite paus fri från barn och bara rå om sig själv, vad passar väl inte bättre än en natt på hotell i underbara staden Göteborg! =)

    SvaraRadera
  127. Rebecca Gustafsson8 februari 2015 kl. 06:16

    Det vore helt underbart att få ta med mig min sambo dit, sen vi blev föräldrar har vi helt glömt av att vi är ett par. Vi behöver komma tillbaka till varandra och en natt på hotell vore då underbart!

    SvaraRadera
  128. Följer på insta hillevianna70
    Vill åka med maken. Efter 21 år som gifta har allt bara blivit vardag. Vill komma iväg bara han o jag och hitta lite gnistor vom och Bang igen.
    Hillevianna@hotmail.com

    SvaraRadera
  129. Nu gillar jag dem på Instagram ☺

    Jag skulle ta med min snart 10 åriga son för att ge honom en dag på Liseberg! I somras blev han så fruktansvärt besviken av att vara för kort för flera berg & dal banor... nu skulle han kunna få åka med mig!!!

    SvaraRadera
  130. Följer på Insta under namnet almasarah. Jag skulle vilja vinna för att helt enkelt KOMMA IVÄG. Att få några timmars paus i vardagen från två terroristkatter och en son som är vaken längre än vad vi är (man skulle passat på att ligga mer under småbarnsåren om man vetat hur det skulle bli med en tonåring)
    Jag och min sambo har nyligen varit tillsammans i fem år, förlovade i fyra och bara varit iväg ensamma en gång på alla år OCH han fyller år på torsdag så hur perfekt skulle inte detta vara :-)

    SvaraRadera
  131. Följer på insta som Mythulin
    Skulle verkligen vilja komma iväg med min underbara sambo. Han jobbar och sliter så hårt och skulle verkligen behöva ett avbrott i vardagen. Han har under längre tid haft dubbla jobb och jobbar 12-13 timmar om dagen. Skulle bara kul att få skämma bort honom lite :D kram

    SvaraRadera
  132. Följer på insta.

    Med en helg fylld av spyer pch diarre med 3 små blöjbarn och två vuxna så ser jag pch mannen framemot en fridag på hotell utan bajs, blöjor eller spyer!

    Hoppas på vinst.

    gosigalillamartina@msn.com

    SvaraRadera
  133. Jag följer dem på instagram nu :)

    Jag skulle vilja ta med mig min sambo, aka arbetsnarkomanen. Vi jobbar och sliter båda hårt med våra egna företag, men han jobbar nästan 20 timmar om dygnet, varje dygn... Han behöver verkligen en semester, och jag med!


    MVH Linda,


    Info@rubycom.se

    SvaraRadera
  134. Följer på Insta med namnet emma_martensson

    Trots 5 1/2 år i ett särboförhållande har vi aldrig lykats få till en övernattning på hotell tillsammans. Mannen har jobb och barn 12,5 mil bort och jag har jobb och barn här hemma. Vi har läge sagt att vi vill och önskar komma iväg och bara få njuta och bli lite bortskämda. Men som båda två är det svårt både tidsmässing och framförallt ekonomiskt.
    Hoppas på lite tur, så det änteligen kan bli av <3

    Kram Emma

    SvaraRadera
  135. Följer på Instagram med namnet @anitamargaretakarl och gillar på facebook Anita Karlsson.

    Känns som det var igår, förlovning sedan 40 år.
    Bröllopsdag den 19 dec, 33 år sedan dess.
    Och snart är det dags, för 70 års relax.
    Vi båda fyller tillsammans 140 ihop, visst är det stort.
    Börja fira med att resa till Göteborg,
    tillsammans med kärleken där passa på att träffa barnbarnet vore skoj.

    SvaraRadera
  136. Följer!
    Jag o mannen har inte gjort något själva på jag vet inte hur länge.
    Förr var vi iväg jämt, i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, men det var innan barnen.
    Dessutom jobbar han jämt (egen företagare..), o skulle behöva en liten paus från allt!
    Jag har i flera år önskat mig en weekend, bara vi två, men inte har det hunnits med..

    SvaraRadera
  137. Jag skulle ta med mig min man för att fira första barnfria helgen på myyycket länge! Två små tar ju sin tid och sen somnar man ju i soffan...Kanske kan bli annat i storstan :)
    Håller tummarna så är alla hjärtans dag-present-problemet löst ju ;)

    SvaraRadera
  138. Efter ett tufft förra året både privat och jobbmässigt skulle jag och min man behöva lite tid att ta igen .
    När vi har fått ta hand om allt jobbigt runt omkring och missat oss!

    2carina@spray.se

    SvaraRadera
  139. Skulle vilja överraska min snart 17- åriga dotter, med en helg på tu man hand! Inga småsyskon eller pappa, som helst inte vill springa på stan om de slipper! Då kan vi titta, känna, fundera, fika och mysa så länge vi vill! Vore härligt!

    Kram Maria H

    SvaraRadera

  140. Skulle vilja åka tillsammans med min pojkvän! Han har knappt träffat mig utan min son då jag är ensamstående mamma och inte direkt har råd med barnvakt speciellt ofta! Skulle vara så underbart att bara få rå om varandra ett dygn! :)

    Med vänlig hälsning,
    Marie Andersson

    SvaraRadera
  141. Följer Scandic på Insta! Kom precis hem från skidsemester där min sambo skadade sitt (sen innan) onda knä så det blev inga skidor för honom inte. Hade större planer för hans födelsedag igår men det blev hemmafirande med familjen så en lugn och skön övernattning hemmaifrån med bara honom hade inte varit fel! ;-)

    SvaraRadera
  142. Följer Scandic på Insta! Kom precis hem från skidsemester där min sambo skadade sitt (sen innan) onda knä så det blev inga skidor för honom inte. Hade större planer för hans födelsedag igår men det blev hemmafirande med familjen så en lugn och skön övernattning hemmaifrån med bara honom hade inte varit fel! ;-)

    SvaraRadera
  143. Jag skulle ta med min bästa kompis Julia. Vi hade storslagna planer att vi skulle bo ihop i världens finaste lägenhet och resa massor när vi blev vuxna.. Vi har inte bott ihop och rest lite charter med våra sambos och killar genom åren. Så med tanke på att jag är 33, bor i radhus, gift och har 2 barn och 2 bonustonåringar. Och hon är 32, har hus, make och 2 barn, så kan vi väl konstatera att vi aldrig kommer att bo ihop i den där apfina välstädade lägenheten när vi inte är ute och upptäcker världen. Så istället vore det så jäkla lyxigt och kul att lämna kidsen och husdjuren över en helg och få åka iväg själva. Få sova som prinsessor. Knata runt i fina butiker och dricka afternoon tea ur tjusiga koppar. Långt borta från torkat ketchup på köksstolarna, dottern som envisas med att bajsa med öppen dörr, och ungefär en halv skål popcorn och borttappade barbieskor under soffdynorna.

    SvaraRadera
  144. Jag skulle ta med min bästa kompis Julia. Vi hade storslagna planer att vi skulle bo ihop i världens finaste lägenhet och resa massor när vi blev vuxna.. Vi har inte bott ihop och rest lite charter.. inte med varandra utan med våra sambos och killar genom åren. Så med tanke på att jag är 33, bor i radhus, gift och har 2 barn och 2 bonustonåringar. Och hon är 32, har hus, make och 2 barn, så kan vi väl konstatera att vi aldrig kommer att bo ihop i den där apfina välstädade lägenheten när vi inte är ute och upptäcker världen. Så istället vore det så jäkla lyxigt och kul att lämna kidsen och husdjuren över en helg och få åka iväg själva. Få sova som prinsessor. Knata runt i fina butiker och dricka afternoon tea ur tjusiga koppar. Långt borta från torkat ketchup på köksstolarna, dottern som envisas med att bajsa med öppen dörr, och ungefär en halv skål popcorn och borttappade barbieskor under soffdynorna.

    SvaraRadera
  145. Jag skulle vilja ta med mannen i mitt liv <3 Han hjälper mig att utvecklas och må bra!

    SvaraRadera
  146. Jag skulle vilja ta med min snälla sambo som alltid finns där för mig. Hade varit roligt att överraska honom med natt borta från renoveringskaoset vi bor i och har gjort i snart 5 år.

    SvaraRadera
  147. Jag skulle vilja ta med min sambo/fästman Och hade gärna velat åka iväg med honom då vi aldrig gör något bara han och jag. Vi behöver komma närmare varann igen då våra jobb som timanställda barnskötare gör att vi har lite tid till att åka iväg!
    Jag skulle va så glad för att få åka iväg med min kärlek och blivande man❤️

    SvaraRadera
  148. Hej hej!

    Egentid tillsammans med kärleken hade varit oändligt roligt,
    ta en sommardag på Hotell Rubinen när det är soligt.
    Njuta gott på terassen
    och förbereda sig inför kvällen i vackraste stassen.
    Återuppleva vår årsdag på nytt
    och minnas vad denna dag för oss båda har betytt.
    En natt på Hotell Rubinen att för alltid minnas,
    en stor önskan är att denna natt av mig ska vinnas :)

    Önskar dig en fortsatt härlig vecka!
    Hälsningar Frida Elmgren
    fridaelmgren@yahoo.se

    SvaraRadera
  149. Efter ett ganska tufft första år som mamma med både upp och nedgång vad gäller både barn, jobbet (blev uppsagd under föräldraledigheten), samt relationen til mannen så skulle en natt på hotell vara väldigt skönt. Jag skulle givetvis ta med min man för att ha en go kväll tillsammans och tid att prata om allt och inget!

    SvaraRadera
  150. Jag är gärna med och tävlar, och skulle faktiskt vilja bjuda med mig min 7 åriga dotter Alva. Vi har pratat om det på sistone nu att det var länge sedan vi åkte i väg bara hon och jag på ett äventyr, och det vore därför fantastiskt att få överraska med de och kanske t o m slå slag i saken och överraska henne med ett besök på Liseberg där hon aldrig varit förut. Vi har tillsammans besökt Gröna Lund många gånger, men Liseberg har aldrig blivit av så det vore riktigt kul en hel dag bara hon och jag tillsammans.

    Följer på instagram (mammasvardag).

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  151. Hej!
    Heter Mialarsson91 på instagram och följer scandic rubinen nu :)
    Min första tanke var att om jag vinner detta så ska jag och mannen ha en helhelg, en sån där man vaknar upp på måndagen och har sjukligt ont i kissen. Men nej, jag vill ta med min vän, en vän som jag inte känt så länge, men vi är på samma nivå och har kommit varandra väldigt nära på så kort tid. Vi har båda förlorat varsitt barn, och det var väl det som gav oss knuffen i vänskap. Vi förstår varandra på ett sätt som många inte gör. och sen har vi många roliga saker gemensamt också, hon är en såndär vän som man kan springa till månen och tillbaka för! Min vän har 5 barn hemma, från tonåringar till en 9 månaders. Hon hade behövt komma ut och göra stan med mig! Sen fick våra gubbar Metallica biljetter av oss i julklapp, så dem får ju ut och resa och slippa den konstanta sjukstugan här hemma, det är inte mer än rätt att Götet får ett besök av oss töser också ;)
    MVH
    Maria Larsson :)
    marialarsson91@live.se

    SvaraRadera
  152. Ida.gustavsson@live.com9 februari 2015 kl. 08:50

    Skulle bjudit med min hemliga dejt <3 Kommit ifrån vardagen med barn och jobb å bara ägnat tid åt varandra.

    SvaraRadera
  153. Jag skulle ta med min sambo. Vill vinna en natt på Scandic Rubin bara för att kunna lyxa till det lite, bo på hotell i sin egen stad och sen det bästa av allt njuta utav hotellfrukosten när man vaknar! Hoppas på lite tur :) Följer Scandic Rubinen på IG där heter jag miahaapaharju.

    SvaraRadera
  154. Jag hade velat ta med min pojkvän för att fira våra fem år tillsammans! Med mycket jobb och olika arbetstider är det inte alltid så lätt att få egentid tillsammans. Därför hade det varit fantastiskt kul och mysigt att få vinna en hotellnatt i Göteborg på fina scandic rubinen! Lite lyx för två!
    Håller tummarna!
    frida_espelund@hotmail.com

    SvaraRadera
  155. Jag tycker att jag är välförtjänt av en vårweekend i härliga Gbg! Varför? Jag har överlevt fyra (!) omgångar med magsjuka på 10 dagar. Lägg då till dubbla omgångar för maken och 2-årige sonen. Jag har hört många hylla 5:2-dietenmen jag har något ännu bättre att komma med: 2:5 - två dagar mat, fem dagar magsjuka ;) Om jag vinner hotellövernattningen så får såklart maken följa med <3

    SvaraRadera
  156. Följer nu scandicrubinen på insta! Jag skulle såååå gärna vinna och kunna överraska min älskade make på vår femåriga bröllopsdag nu i april :) Att han har stått ut med mig i fem år är värt att fira ;) Och vi skulle behöva komma hemifrån och lämna vår tre vilda ungar hos mormor en natt, hon behöver motionen ;) Kommer hålla tummarna ändå fram till torsdag, tur att jag inte ska jobba nåt dessa dagar :p Att ta hand om barnen får gå som det går med tummarna hållna ;)

    SvaraRadera
  157. Min goa vännina hade fått följa med!
    Hon är ensamstående med två tonårsbarn, nyseparerad från en ny kärlek som visade sig vara av det våldsammare slaget, blivit ordentligt skuldsatt för att klara den nya vardagen och jobbar dygnet runt. Ändå är hon en av de mest generösa och hon är definitivt den starkaste jag jag känner! Märker att hennes ork börjar tryta och hon ler inte lika ofta längre.
    Hon skulle behöva göra ngt kul och bli lite bortskämd!!
    Det är hon så värd!!
    En natt i stora staden och en kul utekväll skulle med största sannolikhet pigga upp henne och få henne att känna sig levande igen!

    SvaraRadera
  158. Jag skulle ta med min man till Göteborg. Jag sitter just nu och pluggar till sista tentan på min utbildning och sen väntar praktik och examensarbete i 15 veckor och det skulle vara så skönt att komma iväg vi två och bara få vara. Och som ett tack till mannen som stöttat mig under dessa två år som jag pluggat.

    SvaraRadera
  159. Efter skilsmässa kom tunga år, och tiden bara går och går.
    Kärleken borta var,
    Och jag var ensam kvar.
    Men en dag i början på detta år,
    En man dyker upp som får hjärtat att slå.
    Och tänk, han kände på samma sätt
    Kan det bli mer rätt?
    Så, nu vill jag åter tända stubinen,
    Vad skulle vara bättre än hos Scandic Rubinen?

    SvaraRadera
  160. Efter skilsmässa kom tunga år, och tiden bara går och går.
    Kärleken borta var,
    Och jag var ensam kvar.
    Men en dag i början på detta år,
    En man dyker upp som får hjärtat att slå.
    Och tänk, han kände på samma sätt
    Kan det bli mer rätt?
    Så, nu vill jag åter tända stubinen,
    Vad skulle vara bättre än hos Scandic Rubinen?

    Följer på Insta som UlrikaJeppsson74.

    SvaraRadera
  161. Ååh vilken tävling! Jag vill så gärna ta med min sambo för en romantisk övernattning i vår favoritstad Göteborg (vi flyttar dit till hösten!). Han jobbar utomlands i ett land som är allt annat än säkert och är bara hemma var 3:e månad. Vi försöker alltid åka iväg en helg den månad han är hemma och då jag pluggar till sjuksköterska har jag inte mer än en helg att avvara till resor. Vårt resmål är alltid Göteborg, denna underbara stad, då det bara tar en dryg timme med tåg från Skövde och erbjuder allt som vi vill ha av en stad. Härlig shopping, god mat och stort utbud. Vi har faktiskt aldrig testat Scandic rubinen men när jag läste dina lovord så surfade jag in på deras hemsida och kollade in bilderna och WOW! Det verkar vara en oas mitt i smeten och jag skulle SÅ gärna vilja överraska min älskade sambo med det här. Följer på IG som miss_steefist . Mvh Anna-Märta stalnave@gmail.com

    SvaraRadera
  162. Skulle ta med morsan, så att pappa och min make får snarka i fred hemma och jag och mamma få sova utan öronproppar en natt.. Följer på instagram, @lovislane1

    SvaraRadera
  163. Herr Bok och Mr (wine)Box ligger ju bra till att få följa med 😜. Men eftersom man bara får välja en så skulle jag välja min 7-åriga dotter. Hon har det inte så lätt just nu, då skolan strular med sjukskrivningar av flera lärare på raken. Hon känner sig missförstådd och det är stökigt i skolan, det skär i mammahjärtat. Hemma har hon en 3 år äldre storebror att tampas med och en snart 3-årig lillasyster, mellanbarn som hon är känner hon sig utanför även hemma. Att få åka iväg med bara henne skulle göra både henne och mig gott ❤️. Sen lillasyster kom känner hon sig övergiven av mig och tror att jag bara bryr mig om lillasyster 😔 vilket såklart inte är sant men hon har större behov, ja du vet.
    Håller tummar och tår!!

    SvaraRadera
  164. Har gillat under thesabrunzell.

    Jag skulle bjuda med mig min man. Skulle va härligt att få skämma bor honom lite innan nedkomst av vårt första gemensamma barn. När han har tre sedan innan räcker tiden inte riktigt till. ☺

    SvaraRadera
  165. Men jaaa detta vill jag SÅ gärna vinna,
    för en stund låta tankar på bajsblöjor, sömnlösa nätter & skrikande ungar försvinna.
    Om så bara för en endaste dag,
    jag lovar det räcker gott & väl för oss.. vi kanske till o med känner för ett samlag.
    Men 2 små huliganer här hemma som tar upp all vår tid,
    söta små blondiner med blöta pussar som utrotar all husefrid.
    Tänk att bara få äta frukost i lugn & ro,
    dricka kaffet VARMT & inte agera djurskötare på ett jävla zoo.
    Nu håller jag tummarna riktigt hårt,
    & vid vinst ger jag dej en ordentlig tackgråt.
    Såklart jag tar med han jag lovat att älska i nöd & lust,
    en dag/natt bara jag & han på vår älskade västkust.

    Följer på insta - linaeckerstrom



    SvaraRadera
  166. Jag skulle så gärna vilja vinna detta och jag skulle ta med mig en vän som har det tufft hemma med jobb barn mm.
    Hon skulle verkligen behöva komma bort dricka vin och bara umgås med mig. Detta förtjänar min fina Bina.
    Mammafluffiga i trosor och pyjamas spelandes vin yatsy kan det bli bättre.

    SvaraRadera
  167. Jag skulle vilja ta med min bästa vän. Som småbarnsföräldrar båda två och dessutom åtskilda av många mil så ses vi väldigt sällan. Ändå är vi bästa vänner i vått och torrt. Skulle betyda så otroligt mycket att få umgås med henne en helg utan alla vardagens måsten. Bara slappa, äta massor med god mat och sova en hel natt. Det är lyx på hög nivå!

    SvaraRadera
  168. Jag följer som JennieGabrielsson
    Jag skulle faktisk ge bort denna om jag vann. Till min syster och hennes gubbe. Då det känns som dom aldrig gör annat än vabbar. Dessutom har syrran klarat av tjejklassikern till skillnad från mig som hellre letar navelludd i ryggläge :) Tänk och få ge detta för hennes otroliga energi som aldrig tar slut... och Gratulera till insatsen >3

    SvaraRadera
  169. Följer på instagram som muzepig!

    Klimakterierasande tant önskar maken bjuda på försoningstripp, på en resa till vackra Göteborg kommer han må som en riktig VIP. Som ursäkt för ilskna utbrott och klagomål mest hela dagen, och som ett löfte att ta mig i kragen. På Scandic Rubinen kan vi åter finna romantiken, ja vägen tillbaka, och åter bli lyckliga make och maka.

    Paola

    paola.allegrini@ymail.com

    SvaraRadera
  170. Jag passerade Scandic Rubinen varje dag som fattig student i Göteborg. Åh vad jag kan längta tillbaka till Göteborg och de gamla jaktmarkerna! Det skulle dessutom vara en klar bonus att kidsen är flera timmar bort (japp, det är en sån dag idag :-) ) Vinner jag tar jag med mannen för sex är roligare när man är två.

    SvaraRadera
  171. Pinkflower880 på insta!
    Jag behöver helt klart semester från barn, hem och plugg.
    Tar givetvis med mig den heta killen som jag dejtar! :)

    SvaraRadera
  172. En småbarnsmorsa tog med sig gubben
    till götet och Rubinen på stubben
    Med nyrakade ben
    tills timmen blev sen
    Hon drack rödtjut och ägde på klubben

    //Kvinna på snart 40 (vad hände där?!), gift,
    2 småbarn, med en förkärlek för limerickar..
    Följer på insta som @donaldsdotter
    Kram ♥

    SvaraRadera
  173. Åh, vad jag skulle bli glad om jag vann! Med en vinter som innehåller en hel del tråkiga saker skulle det vara fantastiskt att få njuta av min sambos sällskap och bara få vara med varandr!♡
    Ameli Karlsson

    SvaraRadera
  174. Följer som @hakanwirgart
    Det här blir enklaste svaret på länge. :)
    Det finns bara en som jag skulle vilja ta med mig - min son, så vi tillsamman kan njuta av ett avkopplande pappa-son-dygn på ett härligt hotell med alla dess bekvämligheter samt göra både Liseberg och Universeum.

    SvaraRadera
  175. Följer på instaggram GNILLA68

    Jag vill fly heltidsjobb, städning , tonåringar , galen katt och vår villa.
    Röva bort min man och ha en helg i Göteborg lugnt och stilla.
    Fira att jag älskar honom så mycket och vi levt med varandra i 25 år - njuta av frukost, skön säng ,Avenyn, god mat och allt annat mys vi får.
    Det är ju viktigt att av livet och varandra få njuta - tycker om att leva idag och om jag fick överraska min man skulle jag glädjetjuta!
    Så nu håller jag tummar och tår - att vi kanske en härlig helg på Scandic Rubinen får!

    gunilla.egelstad@hotmail.com

    SvaraRadera
  176. Är såklart med och tar med sambon om jag vinner :) Följer som matatilda på instagram.

    Två styck väldigt trötta småbarnspäron är det nu som sitter här.
    Det är ett minne blott med egentid och allt det där.
    En hotellnatt är därför rena drömmen att föreställa sig,
    för denna tråkigt fattiga och just nu mammalediga tjej.
    Minns inte när vi sist var i närheten av waka waka,
    men misstänker att vi efter eventuell vinst har Meekatt att tacka.
    Nu vill jag genast tuta och åka,
    istället för att bara gnälla och vardags-bråka!

    Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

    SvaraRadera
  177. Jag följer!

    Jag skulle vilja ta med mig mitt hjärta till göteborg. Han älskar Göteborg och jag har aldrig varit där så det vore kul att överraska honom med en natt där. Snacka om att han skulle bli förvånad! :D

    SvaraRadera
  178. Jag skulle faktiskt vilja en natt på Scandic Rubinen till mig och min mamma.

    Det är nämligen så, att jag äntligen lyckats skrapa ihop tillräckligt med pengar för att vi ska åka på en kort utlandssemester tillsammans. Hon fick resan i julklapp, och är alldeles överlycklig eftersom hon inte haft råd att åka utomlands sedan år 1999. Det är alltså 16 år sedan som hon lämnade Sverige sist, och det här är världens största äventyr för henne. Jag hade bara råd med den billigaste resan, som utgår från Göteborg (vi bor båda nära Stockholm). Nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa själva övernattningen innan flyget avgår, men en natt på Scandic Rubinen hade verkligen varit helt perfekt! Min mamma förtjänar verkligen att få skämmas bort lite, eftersom hon haft några riktigt tunga år med mycket sorger och familjetragedier. Hon jobbar och sliter fast hon egentligen borde vara sjukskriven och läka sin trasiga kropp, och hon kämpar på i allt hon gör utan att klaga.
    Jag är arbetslös och har inte råd att lägga så mycket extra pengar på det här, vilket är anledningen till att jag hoppas att vinna en övernattning i Göteborg för oss båda. =)

    Håller tummarna!

    Mvh Sophie Michelle Persson

    sophie_persson@yahoo.com

    SvaraRadera
  179. Om någon förtjänar att bli lite bortskämd så är det min underbara man. Han har slitit med att sköta allt hemma och ta hand om mig & våra härliga pojkar under tiden som jag gått på cellgiftsbehandlingar, gjort stamcellstransplantation och genomgått strålning (och inte orkat hjälpa till alls på ett & ett halvt år). Nu håller vi tummarna för att cancerhelvetet är över och vad vore bättre än att fira det med lite vuxenmys ❤️

    Hoppas hoppas hoppas!
    Kram Camilla
    (Följer förstås Scandic Rubinen)

    camilla.akeson@gmail.com

    SvaraRadera
  180. Om någon förtjänar att bli lite bortskämd så är det min underbara man. Han har slitit med att sköta allt hemma och ta hand om mig & våra härliga pojkar under tiden som jag gått på cellgiftsbehandlingar, gjort stamcellstransplantation och genomgått strålning (och inte orkat hjälpa till alls på ett & ett halvt år). Nu håller vi tummarna för att cancerhelvetet är över och vad vore bättre än att fira det med lite vuxenmys ❤️

    Hoppas hoppas hoppas!
    Kram Camilla
    (Följer förstås Scandic Rubinen)

    camilla.akeson@gmail.com

    SvaraRadera
  181. Vi skulle vilja packa packa,
    För att åka till Götet å wacka wacka.
    Måste snart med henne få dela säng
    Börjar ärligt bli lite bäng
    "Påsen" är mer än full
    Men det är givetvis för hennes skull
    Som vi vill komma bort
    Det lär ju "gå" ganska fort
    Men då finns ju alltid Götet
    Innan man ska tillbaka till tjötet
    Nu sista blöjan ska knytas
    Och sängplats med grabben bytas.
    Godnatt.
    Mvh Conny Hultman

    SvaraRadera
  182. Skulle vilja ta med min bästa vän! Vi pluggar på olika orter och har långt mellan oss. En liten sväng skulle passa oss båda perfekt! Komma iväg från allt plugga, trevligt sällskap och förhoppningsvis en magisk frukostbuffé. Hoppas vi får mölighetena tt ta igen lite missad tid och uppdatera varandra vad som händer medan vi får utforska Göteborg :D
    Följer på instagram, @mariakarlssonn

    / Maria (mariakarlsson93@hotmail.com)

    SvaraRadera
  183. Vist hade det varit jätte mysigt att ta med mig min man, min bästa vän, min syster eller min äldsta dotter (på 6 år) men just nu finns ett stort behov av egentid. Därav skulle jag bara ta med mig själv. Jag skulle verkligen behöva lite extra energi för att kunna fortsätta finnas där för mina nära och kära på det sättet som jag önskar. Det sista halvåret/året har varit tufft både på jobbet och privat. Att få sova helt själv i en dubbelsäng på hotell utan att behöva bli väckt av yngsta dottern (som snart fyller 3 år) och att få möjligheten att äta frukost på sängen i lugn och ro skulle vara rena drömmen. Bara att få gå på toaletten ifred är rena lyxen.
    Följer Scandic Rubinen och hoppas på tur.
    Mvh Paula
    paulaochmarcus@hotmail.com

    SvaraRadera
  184. Hej!
    Denna vinter har varit något speciell, med löss, skabb, magsjuka, förkylningar och det vanliga. Vi har tvättat allt 1000ggr känns det som. Och mitt i allt har det varit svårt att försöka ha egentid med mannen, har liksom inte funnits tid eller ork. Så självklart åker jag med mannen för lite mystik utan våra små juveler <3

    SvaraRadera
  185. Åh vilken fantastiskt rolig tävling, jag vill gärna vara med! :)

    Efter ett år fyllt med motgångar och sorg,
    hade jag mer än gärna velat ta med min älskade sambo till Göteborg.
    Att bara njuta av att bli bortskämd och äta god mat
    hade verkligen lett till ett bra resultat.
    Jag håller tummarna och hoppas på tur,
    jag kan lova att ingen av oss hade blivit sur.

    Bästa hälsningar,
    Elin Rosqvist
    elin.rosqvist@gmail.com

    SvaraRadera
  186. Jag vill ta med mig min älskade sambo som alltid finns där i vått och torrt. Vår kärlek har stått pall för flera törnar senaste året. En helg på tu man hand skulle bli en välbehövlig och energigivande upplevelse och samtidigt en hyllning till att vi två blivit och är ett i grund och botten lyckligt par.
    Hälsningar från Jenny
    jucp12@hotmail.com

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!