måndag 2 oktober 2023

Livets BÄSTA lunch!

(Nej, detta är INGET sponsrat inlägg.) Men idag åt jag en lunch i Gävle som verkligen förtjänar ett eget inlägg. Och en Michelinstjärna! Jag har aldrig(!) ätit en godare lunch i hela mitt liv!!
 
Jag skulle luncha med min fina Gävle-vän Vesna idag och hon fick bestämma plats. Fick en adress och rattade in min gps. Kom fram till Salt Studio mitt i världens ösregn och gick in för att vänta på henne. Varje dag serveras en maträtt med kött och en vegetarisk. Och det är SÅ gott och SÅ vackert! Man betalar 125 kr och då får man en lyxig lunch, världens godaste bröd och bästa kaffet!! Måste dit igen imorgon och fråga vad det var för kaffe, haha.
 
 
Jättefin lokal och SÅ och mysigt!

BÄSTA stället!!
 
 
Så snyggt, fräscht och mysigt!! 
 
 
Massa godsaker att köpa!! 

Fatta vad gott!

Ännu mera gott!
 
Världens vackraste sällskap på lunchen!
 
Dagens vegetariska med bönor.
 
Jag käkade rostbiff med potatis, vitlök, persilja och pumpakärna. MY GOD!! 

Ja, som sagt - detta var det godaste jag ätit på flera år, haha. Helst magiskt. Bor ni i Gävle eller har vägarna förbi så ÅK HIT! Jag kommer ju aldrig mer kunna äta en lunch igen utan att vara missnöjd, haha.
 
Efter lunchen var jag en sväng på Rusta, 2 olika Jysk, Ö&B, IKEA och MAXI. Nu har vi fått till ett jättevackert hem här hos min syster! Imorgon ska det bli jättretråkigt väder så jag får stanna en extra dag och kör hem på onsdag. Nu - lite skrivtid! 
 
  
 
over and out. 
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Christel i Halmstad5 oktober 2023 kl. 11:40

    Testa att äta här, du kommer att bli lika lyrisk! https://www.instagram.com/chaleniusfredins/

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag orolig. Hoppas allt är bra med er allihop.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!