måndag 19 februari 2018

Sportlov med (meekatt)ungarna!

Nej, jag har inte gått och blivit "crazy cat lady" på riktigt och åkt på semester med katterna. (Låter dock ganska mysigt, haha. Om inte Whiskey hade pissat ner hotellsängen...) Men mina barn var ju faktiskt "Meekattungarna" långt innan katterna flytatde hem till oss och det är vi tre som åkt iväg på lite sportlovsmys till Varberg. Jag bor ju ofta på hotell och nu var det barnens tur att få följa med. Ibland behöver man inte göra det så märkvärdigt med en massa utflykter och dyra inträden till grejor. Bara själva grejen att få bo på hotell, äta lyxig frukost och slippa all stress är lyxigt nog. Vi bokade två nätter På Fregatten i Varberg. Jag har bott här förr och det är mysigt. Inget lyxhotell men mysigt! Det finns bubbelpool och en mysig relaxavdelning och det ingår både frukost, eftermiddagsfika och mat på kvällen i priset. Perfekt när man åker med barn. ;) 


Här sov jag och Elton som kungar inatt. Alice fick en egen säng och bara det är ju lyx!

På väg att spana in spaet!

Min vackra tös! 

Och utsikten ifrån relaxen - fina Varbergs Fästning! 

Ja, den där läskiga figuren är med överallt! Elton har döpt honom till "Kapten Gulkappa". 

Bubbelpool! Tråkigt för syrran bara som har gipsat ben...

Kärlek!

Alltså det här med stora barn. Man hinner göra hårinpackning, läsa, skriva, måla tånaglar och allt möjligt... Vad hände?!

God mat igår kväll! Barnen var supernöjda!

Ja, står det på koppen så är det sant, haha. Ska ALDRIG slänga den!

Kvällsmys i pyjamas. Eller ja...mitt-i-natten-mys. Kvällen spenderade vi nere i lobbyn med att lära ungarna bugga. Bästa kvällen! Film ser ni på instagram! ;)

Jag MÅSTE ha en sån här hemma!

Jättebra frulle! Ändå äter barnen bara Nutellamacka och vattenmelon, haha. Själv äter man...allt. Macka, äggröra, bacon, flingor med en massa konstigt skit i, frukt, kakor...hm. 

Efterrätt till frukosten is da shit! Nöjda och mätta återvände vi till sängarna!

Idag var planen att gå upp till Fästningen men regnet öser ner. Så det blir Plan B - hitta en god SEMLA till mamma! Sen bubbelpool, häng i lobbyn, mer buggande, läsa böcker och bara ha det skönt! Bästa lillsemestern på flera år!

over and out. 

//Meekatt...

10 kommentarer :

  1. Så mysigt det ser ut och vilken härlig mamma du är som gör detta med barnen. Själv stressar vi till universeum och fryser i kalla Göteborg och de pengarna kunde vi ju kagt på en skön hotellvistelse istället. Snygg är du med så behåll muggen!!

    Kram Anneli i ett kallt Göteborg med missnöjda barn, haha. (Skjut mig!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja själv hatar jag såna utflyktsmål. För många barn där, haha. ;)
      Men ja, nästa gång rekommenderar jag att ni åker på hotell istället! Mysigt för alla!

      Håll ut! Snart är det vardag igen! ;)

      Radera
  2. Så härligt! Bor ofta på Fregatten och trivs bra där.
    Trevlig personal, bra mat och lugnt!

    SvaraRadera
  3. Vad kostar det arr bo där?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag bokade via booking och jag betalar 2900 för två nätter och då ingår frukost, fika och middag på kvällen. Barnen bor gratis! ;)

      Radera
  4. Åh, fregatten.. tänker på min stackars mamma som blev utelåst mitt i en novembernatt. I bara trosor.. ringer på entré klockan och en stund senare kommer en Securitas-vakt dit och släpper in henne.. Hjälp så oerhört pinsamt det var.. kan bara säga, inte bra att gå i sömnen.. dessutom mindes hon inte vilket rum hon bodde på😆 Ähee blir knappt värre än att de knackar dörr å kollar ifall någon saknar sin fru? 🤣

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!