tisdag 3 maj 2011

Ketchup, Kulturporr & Bröstproblem!

I´m alive!!!

Herregud, vad oförskämd jag är som bara försvinner sådär och låter er gå omkring totalt ovetande om vad som händer och sker i samhället! Förlåt mig! Har haft lite mycket omkring mig men nu börjar det lugna ner sig! Kämpar på med de sista tentorna och förberedandet inför tillökningen i vår lilla familj. Alice är så spänd på att bli storasyster och ja, nu är det ju nära! Finaste lillkusinen har haft en jättetuff Påsk men är just nu lite piggare och det är så härligt att se henne le och må bra! I förrgår upptäckte hon den fantastiskt fina KETCHUPFLASKAN (haha) och 1-årspresenten är därmed avklarad! Kommer ihåg Alice första möte med denna uppenbarelse. Hon stirrade pittögt på den i en timme och bara log! Tänk...här lägger man ner en massa pengar på dyra BRIO-leksaker...tills man inser att "Felix is da shit!"  



Vi har fått tillbaks strandhuset - äntligen! Klockan 22,15 i lördags kom hyresgästen med nycklarna och därmed klarade han sig ifrån min och Edytas tvångsflyttning av honom och hans skit! ÅH, vad jag har saknat huset!!! Nu har vi ett par veckor på oss att njuta av det (och fixa en massa) innan det ska hyras ut igen i 10 veckor - men då är det ju veckovis och vi kan åtminstone komma dit lite varje vecka och njuta! Tänk...att vi har ett eget litet paradis! Yeyh!

Lite rubriker - äntligen! Håll i hatten: Nyheter - My way:

"Usama död" - Fatta!!! Jag vann en miljon kronor igår!!! EN MILJON!! Helt sjukt!! Som jag kämpat för detta! Skrapat lotter i 30 år men NU var det äntligen min tur! Ja, jag blev så till mig att jag KASTADE PENGARNA I HAVET! Hm...allvar!? Menar ni verkligen allvar...?! Ni lyckas få tag i världens farligaste fulskägg...skjuter honom...och sen kastar ni honom i havet?? Jaha, då var det avslutat...då går vi på Mc Donalds och fortsätter äta oss själva in i döden...suck! Detta hade ALDRIG Bush gått med på!! Självaste Jesus fick hänga på ett kors och bli spottad på...men Usama Chokladen får "doppa" hos Ariel...fint, jättefint! (Ja, jag blir lite upprörd...men det är nog mest graviditetshormoner.)



"Hemtjänsten ska ersättas med övervakningskameror" - "Pensionärsjävlar goes Big Brother"!? Vill vi verkligen se det här? Okej att Kanal 5 och Paulo Roberto har ganska låga krav på underhållning men detta var nästan lite väl lågt! Jag hoppas att man åtminstone parar ihop de dementa och sjuka gamlingarna i par så att de kan låtsas att världen fortsätter existera utanför dörren! Ett lysande förslag på besparing! När ni ändå är igång - ta bort all dagispersonal, alla barnmorskor och alla kirurger! Jag menar - vi tittar väl på "En unge i minuten" och "Greys anatomy"...vill vi föda barn eller operera en liten hjärntumör kan vi väl göra detta på varandra?! Sluta slösa med resurser! You Go Malmö!? (F*ck off) Känns ganska tryggt ändå...vår generation blir väl inte så gamla iaf...så vi slipper va med om detta! (Graviditetsilska igen?)




"Feta människor löper större risk att drabbas av demens" - Eeeh...va? Var det någon som sa något? Vem? Sa du pizza? (Dålig gravidhumor)

"SAAB i samarbete med kinesiska Hawtai motor" - Nya lån har tagits och snart...snart ska man va på banan igen. Vattafakk!? (Ja, jag stavar det så!) VAD tycker egentligen Lyxfällans hunk Patrick Grimnlund om det här? ÄR det okej att lösa lån med NYA lån? Nej, det är det ju inte! Skärp er nu SAAB, samla ihop allt av värde ( =personalen) i en hög och sälj dem på blocket! DÅ kan ni få in lite snabba cash och lösa era mest akuta skulder. Man kan inte börja bakifrån...varje gång! (Sexbrist?)


(Ja, men allvarligt? Måste skaffa lite krediter!)

"Juholt vill ha Persson som kulturminister" - Ja, han är ju lite rolig den där mustaschmannen. Nu avslöjade han ju detta på Zoo (Rix MorgonZoo), vilket förklarar en del...men iaf? Det MÅSTE ju finnas fler än 3 personer i det röda partiet? Ja, jag är ju en jävel på kultur och räcker upp handen här! Behöver kanske inte ha "den lilla röda" på mig för att få jobbet gjort? Föresten..."den lilla röda" svek väl fosterlandet och leker pappaliv i USA(?)...så vill jag ha honom "på mig" får jag ta och åka dit! (Sexbrist igen?? Ja vafan, kan inte ligga på mage, inte på rygg, inte på sidan, inte stå, inte sitta...utan att få ont i hela kroppen - så HUR ska det gå till?! Tips?)



(Ja, vi ses på Peppes i sommar då Gurra?)

På tal om osmidighet och sexbrist - Ikväll är det Vårruset! Och ja, jag är inte sämre jag! Jag ska RUSA till Hemmakväll och köpa en STOR påse lösgodis och sen blir det en låååång date med soffan! Heja mig! "Start och mål på samma plats" - självklart! Jag ska ingenstans... ;)

NU ska jag ta tag i lite pluggande! Börjar dra ihop sig lite här nu. Om sex veckor kommer bebisen! Wiiiih! Sängen är bäddad, blöjor och nappar är inköpta, vagnarna står här och skiner och jag är fetare än någonsin! ÅH, vad jag är TRÖTT på att va gravid nu!! Har varit i 200 butiker och letat amnings-bh i storlek "framstupa sidoläge" men det är omöjligt! Det finns inte!! Allvar?! VAR ska jag göra av dem?? Freddy bara ler och ser nöjd ut...men jag undrar hur nöjd han är med "lössläppta spenor" när de läcker mjölk?! ALDRIG MER GRAVID säger jag! Alice sa igår "Mamma...när bebisen kommer ut...kommer din gump att gå sönder!!" Tack lilla hjärtat för den...jag älskar dig också!



over and out.

//Meekatt.

Ps. Glöm inte fira fothälsans dag idag! Själv ska sätta min fot i r*ven på grannens hund som skällt sen klockan sex imorse! Ds.

16 kommentarer :

  1. Sugen på den senaste iPhone, en iPad eller ett Playstation 3? På Supergratis.se kan du få dessa prylar HELT gratis, inget krångel, frakt eller fejk!
    Läs mer och bli medlem här: http://www.supergratis.se/?r=77871

    SvaraRadera
  2. Ursäkta men är det inte 7 veckor kvar....;-) och förresten jag har bara 5...:-) luv u

    SvaraRadera
  3. Nu lever ju vi på hoppet och havandeskapsförgiftning här hemma så var inte så kaxig tjockis! (hahaha) Vem vet, hinner kanske före dig! ;)

    SvaraRadera
  4. Jaja tro du på det tjockis..... Hahaha Ska komma och hälsa på med en liten på armen och titta när du svettas i solen!!!! Puss

    SvaraRadera
  5. Fia: "Alice sa igår "Mamma...när bebisen kommer ut...kommer din gump att gå sönder!!" Puss på dig! ;)

    SvaraRadera
  6. Hahaha barn är för roliga!

    SvaraRadera
  7. tänka possitivt inte så många onda veckor kvar

    SvaraRadera
  8. Haha, härligt att se att du är tillbaka med ett inlägg :D :D Förstår att du har fullt upp och inte hinner skriva. Har varit samma sak för mig senaste veckan, man känner sig lite elak som bara försvinner från bloggen, men allt som måste fixas IRL måste ju faktiskt gå först... annars kan det bli lite kaos :P
    GOOD LUCK med allt!

    SvaraRadera
  9. "Pensionärsjävlar goes Big Brother"!?
    För helsicke!! Ge inte tv-bolagen några ide'er...det är illa som det är!

    "Mamma...när bebisen kommer ut...kommer din gump att gå sönder!!"
    Tja... Hur är det man säger... barn och fyllon talar sanning....(men det blir bra ska du se!)
    /Duden
    Ps. Fy fan för förtroendeuppdrag i bostadsrättsföreningar!! (var tvungen att få ut det...)

    SvaraRadera
  10. JAAA!! Äntligen! Var rädd att du hade övergett oss läsare men så vaknar man och ser att du har uppdaterat äntligen! Tack! Behövde ett gott skratt idag och fick flera! Du är bara bäst me dina nyheter, haha! Och Alice är ju bara bäst med sina kommentarer ;D

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Fasen vilken rolig blogg! Jag har skrattat så jag gråter! Tack! Fortsätt i samma stil, aldrig läst nåt liknande! Ska klart rekomendera denna till alla jag känner!
    Mvh. Jörgen

    SvaraRadera
  12. Haha ja det är nog gravidhormonerna som snackar. ;) Hoppas hunden blev glad av RÖVöverraskningen. ;) Skjut ut ungen bara ;)

    SvaraRadera
  13. Hehe,
    Avdelningen för teknik tipsar om en takgunga för övningar, som ej kan utövas enligt normala förhållanden.
    http://www.lekosmek.se/sexleksaker/sexgunga-5242/

    Som vanligt skrattar man så ögona blöder av din underbara blogg.

    6 veckor...går i ett nafs juuuh.

    /Anondoderorsos "Teknikguru"

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Håller tummarna för att din förlossning går bra=)
    -Mer Göran Persson på bloggen om man får önska?
    För den där Treholt..förlåt Juholt är ju bara för mycket...haha?
    Ha det bra!
    //F

    SvaraRadera
  15. Fothälsans dag? Skämtar du med mig aprilo eller vill du ha en lusing? Jag har precis opererat min :/ Hahaha

    Min blogg är som Jesus återuppstådd, Hahaha! Kolla in den!

    Nej BUSH grämer sig nog nu. Usama fick en finare begravning än Bush lär få! Rätt åt det kräket!

    Hur är det med dig nuför tiden? När det BF?

    Underbar läsning som vanligt, hahahahaha!!!
    Massa kramar!!!

    SvaraRadera
  16. Men nu börjar jag bli lite orolig. Nu var det lääängesen det kom någon uppdatering av detta fantastiska skrattpiller!?

    Hoppas allt är väl med dig! :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!