tisdag 7 juni 2016

Lalandia, Lyxvilla & Getter!

Här kommer en liten uppdatering ifrån underbara Lalandia i Rödby. Det är precis lika mysigt som vi minns det och barnen fullständigt ÄLSKAR Lalandia. Här finns hur mycket som helst att göra och egentligen är två dygn alldeles för lite här. Men vi har det toppen och njuter för fullt. Vi har ju en väldig tur och har haft kalasväder hela tiden. Alltså kan jag ligga ute i solen (eller kela med getterna, haha) när övriga i familjen härjar runt i badlandet. Tack för det! ;)
 
Många mailar och frågar... Ja, vi har separerat men vi försöker att sköta det snyggt och jag har valt att inte skriva så mycket om det för att slippa spekulationer och prat. Men vi tycker det är viktigt att göra den här resan tillsammans för Eltons skull. Det var hans högsta önskan att få åka hit och fira sin 5-årsdag. Vi umgås som en familj och har det jättemysigt ihop. Vi har nästan aldrig kunnat umgås så avslappnat som vi gör nu. Mycket har bearbetats och kommit upp till ytan den sista tiden och det känns nog bra för oss allihop. Det viktigaste vi har är våra barn och är de glada - så är vi glada!
 
Ankomsten! En nyvaken 4-åring i motljus, haha.
 
https://www.lalandia.dk/sv-se/r%C3%B8dby/semesterhus?utm_source=meekatt&utm_medium=banner&utm_campaign=meekatt
Vår fina gata med lyxiga semesterhus! Här bor vi bättre än hemma, haha.
 
https://www.lalandia.dk/sv-se/r%C3%B8dby/semesterhus?utm_source=meekatt&utm_medium=banner&utm_campaign=meekatt
Meekatt Casa i 2 dygn. 3 sovrum, 2 badrum, stort kök, tvättstuga, uteplats mm. Diskret bil man har... ;)
 
Bubbelbad och bastu i huset - yeyh! Lyx för oss som inte har badkar hemma!
 
Här ser man Lalandia Center & Badlandet ifrån stranden
 
Mysig strand alldeles bakom huset med brygga, mjuk sand och lagom varmt vatten.
 
Fina Elton!
 
De här två. Kärlek!
 
Och så getterna då. Min bästa plats på Lalandia. Jag ÄLSKAR getterna och vill inget hellre än att stjäla en och ta med hem till strandhuset, haha. Fatta så mysigt!?
 
 
over and out.
 
//Meekatt...
 

2 kommentarer :

  1. Så otroligt härligt! <3
    Vi har hyrt precis ett sådant hus i sommar, fast på Lalandia i Billund, så det verkar vara upplagt för en härlig vistelse även för oss. =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!